הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש אבוד... חייב עזרה דחוף

• פותח/ת השרשור Aoxo
  • פורסם בתאריך

Aoxo

משתמש מתחיל
195
32
נק' מוניטין:
25
195
32
פלג גים הרצליה
היי חברה. לא יודע אם חשוב לציין גיל אבל אני בן 20
אני די תקוע , מרגיש אבוד ולא יודע מה לעשות.
קודם כל חייב לציין שעשיתי מסה לפני 5חודשים , סיימתי אותה ומאז הידיים רק קטנו - בחיטוב 3 חודשים הם ירדו טיפה אבל בסדר זה חיטוב , ומאז החיטוב הזה אני במסה כבר חודשיים ולא רואה שום שינוי בידיים או בגוף , חוץ מעליית שומן וטיפה אולי גב יותר רחב

התוכנית אימונים שלי היא AB - חזה גב יד אחורית , גב כתפיים יד קדמית.
אני בתוכנית הזאת כבר מהתחלה המסה הקודמת , זאת אומרת 8 חודשים בערך.
מרגיש לי כאילו אני חייב לשנות אותה , אני לא גודל ומרגיש כאילו אני מבזבז זמן במכון ובאימונים ..

עכשו , נכנסתי לכל הקטע הזה של החקר תוכניות ( אני בעצמי לומד בווינגייט להיות מאמן כושר ) ואני פשוט מרגיש אבוד ,
PUSH PULL LEGS , 5x5 , upper lower , mcdonalds , abc , push pull יש כלכך הרבה תוכניות ובתדירויות שונות .. מרגיש לי שלא אעמוד ב6 אימונים בשבוע אין לי מספיק זמן וכח , ואני לא יודע מה לעשות ואיזה תוכנית לעשות , חשוב לציין - אני טבעי.

איזה תוכנית אימונים לדעתכם הכי טובה לטבעיים * להיפרטרופיה* , כח וליפטינג פחות מעניין אותי .
כל עזרה בנושא תעזור לי המון ותודה רבה מראש

וגם ועברתי ניתוח כירורגי בלסת לפני שבועיים ולא יכולתי להתאמן או לאכול חוץ מדברים נוזליים מאז , מקווה שאוכל לחזור לאכול ולהתאמן שבוע הבא.
הורדתי כבר 6 קילו מכל הסיפור ואני מרגיש זוועה והידיים שלי קטנו עוד יותר

נערך לאחרונה:
היי חברה. לא יודע אם חשוב לציין גיל אבל אני בן 20
אני די תקוע , מרגיש אבוד ולא יודע מה לעשות.
קודם כל חייב לציין שעשיתי מסה לפני 5חודשים , סיימתי אותה ומאז הידיים רק קטנו - בחיטוב 3 חודשים הם ירדו טיפה אבל בסדר זה חיטוב , ומאז החיטוב הזה אני במסה כבר חודשיים ולא רואה שום שינוי בידיים או בגוף , חוץ מעליית שומן וטיפה אולי גב יותר רחב

התוכנית אימונים שלי היא AB - חזה גב יד אחורית , גב כתפיים יד קדמית.
אני בתוכנית הזאת כבר מהתחלה המסה הקודמת , זאת אומרת 8 חודשים בערך.
מרגיש לי כאילו אני חייב לשנות אותה , אני לא גודל ומרגיש כאילו אני מבזבז זמן במכון ובאימונים ..

עכשו , נכנסתי לכל הקטע הזה של החקר תוכניות ( אני בעצמי לומד בווינגייט להיות מאמן כושר ) ואני פשוט מרגיש אבוד ,
PUSH PULL LEGS , 5x5 , upper lower , mcdonalds , abc , push pull יש כלכך הרבה תוכניות ובתדירויות שונות .. מרגיש לי שלא אעמוד ב6 אימונים בשבוע אין לי מספיק זמן וכח , ואני לא יודע מה לעשות ואיזה תוכנית לעשות , חשוב לציין - אני טבעי.

איזה תוכנית אימונים לדעתכם הכי טובה לטבעיים * להיפרטרופיה* , כח וליפטינג פחות מעניין אותי .
כל עזרה בנושא תעזור לי המון ותודה רבה מראש

וגם ועברתי ניתוח כירורגי בלסת לפני שבועיים ולא יכולתי להתאמן או לאכול חוץ מדברים נוזליים מאז , מקווה שאוכל לחזור לאכול ולהתאמן שבוע הבא.
הורדתי כבר 6 קילו מכל הסיפור ואני מרגיש זוועה והידיים שלי קטנו עוד יותר
לא הבנתי... עברתה ניתוח, לא אכלת כמעט כלום, ירדת 6 קילו (שחלקם כנראה נוזלים) בנוסף גם לא התאמנת אז לא הבנתי למה אתה מתפלא שירדת קצת במסה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי... עברתה ניתוח, לא אכלת כמעט כלום, ירדת 6 קילו (שחלקם כנראה נוזלים) בנוסף גם לא התאמנת אז לא הבנתי למה אתה מתפלא שירדת קצת במסה?
לאלא .. רשמתי את זה בלי קשר, יותר כמו פריקה חחח אני ממש ממש מבואס בגלל זה וזה מרגיש לי שבנוסף לחוסר התקדמות שלי אני עכשו גם ירדתי שריר בגלל הניתוח (ברור לי שחלק נכבד מהירידה היא נוזלים)

לאלא .. רשמתי את זה בלי קשר, יותר כמו פריקה חחח אני ממש ממש מבואס בגלל זה וזה מרגיש לי שבנוסף לחוסר התקדמות שלי אני עכשו גם ירדתי שריר בגלל הניתוח (ברור לי שחלק נכבד מהירידה היא נוזלים)
הכל בסדר. אצלי יש 2 פריצות דיסק ו 3 בליטות. הייתי משותק 3 חודשים אז תאר לעצמך מה עברתי ככה שאני מבין אותך. ולהגיד לך תאמת? המסה חזרה מהר יותר משציפיתי. בכל מקרה, יכול להיות שזה סתם נדמה לך שהידיים לא גדלות. אתה מעלי משקלי עבודה? נפח? מה לגבי שאר השרירים? גדלים?

• פותח/ת השרשור
תכתוב פה את התכנית שלך ואוכל להמליץ לך מה לשנות.
A:
Squat 4x6 reps
Leg press 3x10
Calf raises in machine 3x20
Bench press 4x4-7reps
Flys 3x12
Dummbel press 3x8
Tricep extension 3x10
French press 4x10

B
Deadlift 3x6
Seated rows 4x8
Lat pull down 3x6-8
Shoulder dummbel press 3x10
Latteral flys 3x10
Face pulls 3x8
Seated bicep curls 4x8
Bicep pitcher curl 3x10
בסוף שתיהם דוחף גם בטן 5-10דק , יוצא לי כל אימון שעה ו20דק כולל בטן

הכל בסדר. אצלי יש 2 פריצות דיסק ו 3 בליטות. הייתי משותק 3 חודשים אז תאר לעצמך מה עברתי ככה שאני מבין אותך. ולהגיד לך תאמת? המסה חזרה מהר יותר משציפיתי. בכל מקרה, יכול להיות שזה סתם נדמה לך שהידיים לא גדלות. אתה מעלי משקלי עבודה? נפח? מה לגבי שאר השרירים? גדלים?
ואואו קשוח אחי באמת כל הכבוד שלא ויתרתה.. אני הייתי מוותר נראלי במצב כזה חחחח
הגב גודל,חזה גודל נראהלי, רגליים גם טיפה גודלות
אבל מרגיש לי שהידיים לא כלכך.. אני מעלה משקלי עבודה לא מסודר אלא רק כשאני מרגיש מוכן , זה יוצא במומצע כל איזה 3-2 אימונים להעלות משקל למשהו , בין ען זה עוד קילו בהרחקת כתף ובין עם זה להוסיף לסקוואטים עוד 5 קילו

A:
Squat 4x6 reps
Leg press 3x10
Calf raises in machine 3x20
Bench press 4x4-7reps
Flys 3x12
Dummbel press 3x8
Tricep extension 3x10
French press 4x10

B
Deadlift 3x6
Seated rows 4x8
Lat pull down 3x6-8
Shoulder dummbel press 3x10
Latteral flys 3x10
Face pulls 3x8
Seated bicep curls 4x8
Bicep pitcher curl 3x10
בסוף שתיהם דוחף גם בטן 5-10דק , יוצא לי כל אימון שעה ו20דק כולל בטן

ואואו קשוח אחי באמת כל הכבוד שלא ויתרתה.. אני הייתי מוותר נראלי במצב כזה חחחח
הגב גודל,חזה גודל נראהלי, רגליים גם טיפה גודלות
אבל מרגיש לי שהידיים לא כלכך.. אני מעלה משקלי עבודה לא מסודר אלא רק כשאני מרגיש מוכן , זה יוצא במומצע כל איזה 3-2 אימונים להעלות משקל למשהו , בין ען זה עוד קילו בהרחקת כתף ובין עם זה להוסיף לסקוואטים עוד 5 קילו
כמה פעמים בשבוע אתה עושה את האימונים האלה? כמה מנוחה בין סטים? כמה חלבון את אוכל וכמה ישן בלילה?

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים בשבוע אתה עושה את האימונים האלה? כמה מנוחה בין סטים? כמה חלבון את אוכל וכמה ישן בלילה?

4 פעמים בשבוע. פעמיים איי פעמיים בי
מנוחה בין סטים? גג דקה ובמורכבים 2דק
ישן סבבה חוץ מימי חמישי כי אני לומד בשישי ב7 בבוקר אז אני קם מוקדם , וחלבון שומר על לפחות x1.5 גרם לעומת משקל , אני שוקל 82 ( עכשו 76 בגלל הניתוח) אבל שומר על מעל מ 120גרם חלבון ליום לא משנה מה, מגיע בדרך כלל ל150+ חלבון

אני חושב זיכוש להיות שאתה נתקע בגלל שיש לך יותר מדי תרגילים בתכנית . תנסה להוריד את העבודת ידיים לתרגיל אחד באימון ותראה אם הן גדלות. אתה מתקדם במשקלי עבודה?

• פותח/ת השרשור
אני חושב זיכוש להיות שאתה נתקע בגלל שיש לך יותר מדי תרגילים בתכנית . תנסה להוריד את העבודת ידיים לתרגיל אחד באימון ותראה אם הן גדלות. אתה מתקדם במשקלי עבודה?
סקוואט בנץ ופרס די תקוע.. מצליח להעלות להם משקל פעם בחודש רק
בטוח? להוריד תרגיל לידיים? זה לא יהיה נפח קטן מידי בישבילהם אם הם בפיגור? אולי עדיף להוריד תרגיל אחד לחזה/כתף/גב?

סקוואט בנץ ופרס די תקוע.. מצליח להעלות להם משקל פעם בחודש רק
בטוח? להוריד תרגיל לידיים? זה לא יהיה נפח קטן מידי בישבילהם אם הם בפיגור? אולי עדיף להוריד תרגיל אחד לחזה/כתף/גב?
עדיף להוריד מהידיים. ובכללי אתה צריך לשנות תכנית אם הפסקת להתקדם. תשנה תרגילים, כמות חזרות וכו'.

• פותח/ת השרשור
אז כנראה התוכנית לא מתאימה לך/לא טובה. במקומך הייתי עובר ל fbw
בfbw לא נראהלי שאצליח להגיע לגירויים טובים מספיק לשרירים.. אני לא מתאמן מתחיל או קרוב למתאמן מתחיל , דווקא שקלתי לעבור לpush pull legs 5 פעמים בשבוע.. אני פשוט בולבל כבר ולא יודע מה לעשות
אבל fbw לא נראהלי שיהיה אפקטיבי, התמונה בפרופיל שלי ממש ישנה
עדיף להוריד מהידיים. ובכללי אתה צריך לשנות תכנית אם הפסקת להתקדם. תשנה תרגילים, כמות חזרות וכו'.
אולי כדאי לעבור לpush pull legs 5 times a week?

בfbw לא נראהלי שאצליח להגיע לגירויים טובים מספיק לשרירים.. אני לא מתאמן מתחיל או קרוב למתאמן מתחיל , דווקא שקלתי לעבור לpush pull legs 5 פעמים בשבוע.. אני פשוט בולבל כבר ולא יודע מה לעשות
אבל fbw לא נראהלי שיהיה אפקטיבי, התמונה בפרופיל שלי ממש ישנה

אולי כדאי לעבור לpush pull legs 5 times a week?
לפי מה קבעתה שאתה לא מתאמן מתחיל? וזה שתתאמן 5 פעמים בשבוע ממש לא יפתור לך את הבעיה

• פותח/ת השרשור
לפי מה קבעתה שאתה לא מתאמן מתחיל? וזה שתתאמן 5 פעמים בשבוע ממש לא יפתור לך את הבעיה
לפי המראה והמשקלים..
בנץ 70 לחזרות
סקוואטים 100 לחזרות
ברור לי שזה בכלל לא וואו אבל זה לא מתאמן מתחיל

לפי המראה והמשקלים..
בנץ 70 לחזרות
סקוואטים 100 לחזרות
ברור לי שזה בכלל לא וואו אבל זה לא מתאמן מתחיל
צר לי לאכזב אותך אבל אתה כן מתאמן מתחיל ואין לך מה להתבייש בזה. חבל שתיהיה ראש בקיר. כנראה אתה מעמיס על עצמך יותר מידי ובגלל זה אתה לא מתקדם. ב 5 חודשים יכלת להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים.

• פותח/ת השרשור
צר לי לאכזב אותך אבל אתה כן מתאמן מתחיל ואין לך מה להתבייש בזה. חבל שתיהיה ראש בקיר. כנראה אתה מעמיס על עצמך יותר מידי ובגלל זה אתה לא מתקדם. ב 5 חודשים יכלת להגיע למשקלים הרבה יותר גבוהים.

חלילה ראש בקיר אני באמת אובד עצות
אז אתה אומר שכדאי לי לחזור לפול בודי 3 פעמים בשבוע? אני יכול לנסות, נראה איך הגוף מגיב

חלילה ראש בקיר אני באמת אובד עצות
אז אתה אומר שכדאי לי לחזור לפול בודי 3 פעמים בשבוע? אני יכול לנסות, נראה איך הגוף מגיב
או פול באדי או ab אבל לנסות להתקדם לפחות פעם בשבועיים בנפח/משקלי עבודה.

שמח לשמוע שהחלמת, אבל איך זה קרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית