הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל במסה

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
ביום חמישי שישי אכלתי כמויות גדולות יחסית... אמור לצרוך 3200 וצרכתי בחמישי באזור ה4000 ובששי באזור ה3700... בשישי בבוקר נשקלתי וראיתי 79.7 (עלייה של 700 גרם ביממה) ובשבת אכלתי 3,200 כרגיל... הבוקר נשקלתי וראיתי על המשקל 78.3!! חייב לציין שלא הייתי בשירותים לפני השקילה ביום שישי.. בשבת כן הייתי..
לאור הנתונים, האם יש סיכוי שלא אכלתי מספיק בשבת, וכתוצאה מזה נכנסתי לגרעון קלורי שלילי?

ביום חמישי שישי אכלתי כמויות גדולות יחסית... אמור לצרוך 3200 וצרכתי בחמישי באזור ה4000 ובששי באזור ה3700... בשישי בבוקר נשקלתי וראיתי 79.7 (עלייה של 700 גרם ביממה) ובשבת אכלתי 3,200 כרגיל... הבוקר נשקלתי וראיתי על המשקל 78.3!! חייב לציין שלא הייתי בשירותים לפני השקילה ביום שישי.. בשבת כן הייתי..
לאור הנתונים, האם יש סיכוי שלא אכלתי מספיק בשבת, וכתוצאה מזה נכנסתי לגרעון קלורי שלילי?
בסך הכל נוזלים...

• פותח/ת השרשור
בסך הכל נוזלים...
מה הסיבה שנוזלים ירדו לדעתך?
האם בגלל שהורדתי בכמות הפחמימה לכמה שהייתי צריך באמת? אם כן, זה מאד מסביר את העלייה המהירה שהיתה לי בין יום חמישי לשישי

מה הסיבה שנוזלים ירדו לדעתך?
האם בגלל שהורדתי בכמות הפחמימה לכמה שהייתי צריך באמת? אם כן, זה מאד מסביר את העלייה המהירה שהיתה לי בין יום חמישי לשישי
נתרן, פחמימות. בילתי אפשרי לעלות במשקל כל כך מהר אלא אם כן תאכל אלפי קלוריות מעל הנייטרלי

• פותח/ת השרשור
כמו שנאמר, תנודות יומיות לא משמעותיות. הגיוני לראות עליה יום אחרי צריכה מאסיבית של קלוריות (בדר״כ עם נתרן גבוה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית