הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיניים אדומות בסקוואט

אביב רוימי

משתמש מתחיל
18
4
נק' מוניטין:
4
18
4
לאחרונה אני שם לב שכאשר אני עושה סקוואט העיניים שלי נהיות מאוד אדומות וזה נפסק לאחר כמה דקות לפעמים גם יותר
בנוסף שמתי לב לנימים שהתפוצצו בפלג גוף עליון .

אציין שאני בן 16 עושה ss המשקל שלי בסקוואט הואמ85 קילו לחמש חזרות ואני מבצע תמרון ולסלבה כשאני עושה סקוואט .

רציתי לדעת אם מישהו חווה/מכיר דבר כזה
ואם מישהו יודע למה זה קורה או אם זה משהו שכדאי להתייעץ עם רופא עליו .
תודה לעונים .

לאחרונה אני שם לב שכאשר אני עושה סקוואט העיניים שלי נהיות מאוד אדומות וזה נפסק לאחר כמה דקות לפעמים גם יותר
בנוסף שמתי לב לנימים שהתפוצצו בפלג גוף עליון .

אציין שאני בן 16 עושה ss המשקל שלי בסקוואט הואמ85 קילו לחמש חזרות ואני מבצע תמרון ולסלבה כשאני עושה סקוואט .

תודה לעונים .
אתה בטוח שאתה נושם נכון?
בכול זאת הייתי מעלה סרטון טכניקה

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
הטכניקה נראית בסדר. רק יש לך טיפה באט ווינק בתחתית.
אולי תנסה לנוח יותר בין הסטים? וגם תקפיד יותר על חימום(אולי אפילו 5 דק אירובי קל אם אתה מגיע לאימון ממש קר)

• פותח/ת השרשור
הטכניקה נראית בסדר. רק יש לך טיפה באט ווינק בתחתית.
אולי תנסה לנוח יותר בין הסטים? וגם תקפיד יותר על חימום(אולי אפילו 5 דק אירובי קל אם אתה מגיע לאימון ממש קר)

אני אנסה את מה שהצעת מקווה שזה יעזור . תודה
קורה לי תמיד אחרי דדליפט כבד, אחרי יום הנימים נעלמים
גם האדום בעניים קורה לך או רק התפוצצות של נימים

גם האדום בעניים קורה לך או רק התפוצצות של נימים[/QUOTE]

פעם אחת התפוצץ לי נים בעין ואחרי 3 ימים עבר

תודה לעונים
זאת תופעה מוכרת, במיוחד בהרמת משקלים כבדים. אין מה לחשוש מזה. אבל אם מתלווה לזה כאב, כדאי לראות רופא.
ראיתי מקרים של דימום באף, אבל למרות המשקלים העצומים שראיתי מתאמנים מרימים, עוד לא ראיתי דימום עיניים (ראיתי סירטונים).
אומרים שזה יכול להיות מ: לחץ דם גבוה, חוסר וויטמינים מסוימים, נשימות לא נכונות, אזור אימון קר ויבש, או ציד אימון לא תקין (לא הבנתי את האחד הזה). אתם יכולים לקרוא על זה באינטרנט, זה נפוץ. רק אל תקשיב לאף אחד שיגיד לך להחליף אימון לפחות מעמיס.
מקווה שזה עזר לכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית