בן 27, 175ס"מ שוקל בסביבות 73 ק"ג.
מתאמן כבר בסביבות 5 שנים, התחלתי עם תוכניות AB / ABC וכו' ואחר כך עשיתי תקופה של SS והגעתי למשקלים יפים וכשחזרתי לתוכניות AB המשקלים ירדו מהר ומאז אני עובד בתוכניות AB / ABC.
הבעיה אצלי שאני כל פעם מתחיל מסה, עושה פלוס אפילו קטן ויש אני מרגיש שאני מתחיל להשמין ואז עושה איזה חיטוב מהיר כדי לאזן וככה חוזר ולא מרגיש שאני מתקדם בכלל.
כרגע אני עובד בתוכנית AB כזאת
A - חזה, רגליים, יד אחורית
שיפוע עליון עם משקולות 10x4
פרפר דרופסט 12x4
באנצ' 10x3
סקוואט 10x3
פשיטת ברכיים במכונה 10x4
סטיף דדליפט 12x4
פשיטת מרפקים עם חבל 15x3
פשיטת מרפקים עם משקולת מאחורי הראש 15x3
B - גב, כתפיים, יד קדמית
Bent over row 10x4
פולאובר 12x4
פולי עליון 10x3
לחיצה בעמידה 10x4
הרחקת כתפיים 12x3
כתף אחורית בהטייה 10x3
כפיפות עם מוט 15x3
פטישים עם משקולות 15x3
אני תקוע במשקלי עבודה כבר תקופה ארוכה ולא מצליח להתקדם.
בחודש האחרון התחתנתי אז יצא לי טיפה לזלזל בתזונה וניסיתי לשמור כמה שאפשר אבל מרגיש שעליתי קצת בשומן.
במצב שלי היום מה לעשות? האם יש טעם לעבור לתוכנית כח? האם להמשיך עליה במשקל או לעבוד לחיטוב? (צירפתי תמונות). בנוסף מרגיש שרגליים וחזה בפיגור גדול, תמיד הייתה לי בעיה שהחזה לא מפותח יחסית לגב נגיד.
ועוד שאלה, אם יש לי נטייה להשמנה יכול להיות שאני אף פעם לא אצליח להתקדם לאן שאני רוצה?
מתאמן כבר בסביבות 5 שנים, התחלתי עם תוכניות AB / ABC וכו' ואחר כך עשיתי תקופה של SS והגעתי למשקלים יפים וכשחזרתי לתוכניות AB המשקלים ירדו מהר ומאז אני עובד בתוכניות AB / ABC.
הבעיה אצלי שאני כל פעם מתחיל מסה, עושה פלוס אפילו קטן ויש אני מרגיש שאני מתחיל להשמין ואז עושה איזה חיטוב מהיר כדי לאזן וככה חוזר ולא מרגיש שאני מתקדם בכלל.
כרגע אני עובד בתוכנית AB כזאת
A - חזה, רגליים, יד אחורית
שיפוע עליון עם משקולות 10x4
פרפר דרופסט 12x4
באנצ' 10x3
סקוואט 10x3
פשיטת ברכיים במכונה 10x4
סטיף דדליפט 12x4
פשיטת מרפקים עם חבל 15x3
פשיטת מרפקים עם משקולת מאחורי הראש 15x3
B - גב, כתפיים, יד קדמית
Bent over row 10x4
פולאובר 12x4
פולי עליון 10x3
לחיצה בעמידה 10x4
הרחקת כתפיים 12x3
כתף אחורית בהטייה 10x3
כפיפות עם מוט 15x3
פטישים עם משקולות 15x3
אני תקוע במשקלי עבודה כבר תקופה ארוכה ולא מצליח להתקדם.
בחודש האחרון התחתנתי אז יצא לי טיפה לזלזל בתזונה וניסיתי לשמור כמה שאפשר אבל מרגיש שעליתי קצת בשומן.
במצב שלי היום מה לעשות? האם יש טעם לעבור לתוכנית כח? האם להמשיך עליה במשקל או לעבוד לחיטוב? (צירפתי תמונות). בנוסף מרגיש שרגליים וחזה בפיגור גדול, תמיד הייתה לי בעיה שהחזה לא מפותח יחסית לגב נגיד.
ועוד שאלה, אם יש לי נטייה להשמנה יכול להיות שאני אף פעם לא אצליח להתקדם לאן שאני רוצה?