הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביצועים של : סקוואט 75 קילו , ומילטרי פרס 35 קילו ל5

• פותח/ת השרשור Eldarush(:
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
E

Eldarush(:

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

זה הסקוואט 75 קילו לחמישייה ,

וזה המילטרי

נתונים :
משקל גוף : 55 וחצי - 56 קילו
גובה : 1.61
אחוזי שומן : 11.6
וכן אני דיי חלש 😃
תודה רבה לכולם !!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להגיד לך את האמת?
כל הכבוד. פשוט כל הכבוד.
תזיינו ת'שכל כמה שאתם רוצים שהוא ילדותי ומדבר שטויות, אבל בגיל 13 וחצי במשקל 56 קילו, מה שהוא עושה מכובד ביותר.
שים לב רק לברכיים הגולשות.
חוץ מזה, באמת כל הכבוד, הפתעת

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי !
אני אוהב אנשים כמוך !!
תודה !

חחחח נתנו לך באן פה, ואז נתנו לך באן בפורום השני ועכשיו חזרת לכאן?

ואתה לא שובר מקביל, לא מרים מרפקים, הברכיים גולשות, אתה מסתכל כל הזמן למעלה, הנעליים לא טובות והצורה שאתה מחזיק את המוט בקרוב מאוד תעשה לך בעיות בפרקי יד. בפרס אתה מחזיק את המוט רחוק מדי, והמרפקים שלך צריכים להיות מקדימה למוט.

אה ואתה רזה, תאכל יותר.

חחחח נתנו לך באן פה, ואז נתנו לך באן בפורום השני ועכשיו חזרת לכאן?

ואתה לא שובר מקביל, לא מרים מרפקים, הברכיים גולשות, אתה מסתכל כל הזמן למעלה, הנעליים לא טובות והצורה שאתה מחזיק את המוט בקרוב מאוד תעשה לך בעיות בפרקי יד. בפרס אתה מחזיק את המוט רחוק מדי, והמרפקים שלך צריכים להיות מקדימה למוט.

אה ואתה רזה, תאכל יותר.

הוא שובר, תנסה להסתכל באמת לפני שאתה בא ומפציץ פה ביקורת מטורפת. בסדר, אז הוא פלצפן לפעמים ומדבר שטויות, והוא ילד ונראה כמו מקל, ועובד עם חצי מהמשקל שאחרים עובדים איתו. עדיין, תהיו הוגנים.
לגבי המרפקים הוא צודק.
לגבי הלהסתכל למעלה, תפסיקו לזיין ת'שכל, כל אחד אומר משהו אחר. בתנאי שהוא שובר, שומר על ברכיים ויש HIP DRIVE שיסתכל לאן שבא לו.

ב-2 הראשונות זה מאוד גבולי, וגם אם הוא שובר זה כי הוא נופל למטה, בכל השאר אני מאוד בספק אם הוא שובר.

ושלושת התנאים שלך לאם זה בסדר שהוא יסתכל לאיפה שבא לו לא ממש מתקיימים באף חזרה, אז כנראה שהוא לא יכול להסתכל לאיפה שבא לו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש היפ דרייב ,
אל תגידו לי מה זה היפ דרייב .
היפ דרייב זה להוציא את התחת בעלייה .
וזה מאוד ברור בסרטון .
מאיפה הבאתם את השטות הזאת שאני לא שובר מקביל לעזעזל ?
ואני יודע בקשר לפרקי יד ,
אני לא יודע איך אני משפר את זה שיהיו ישר ..
תודה.
כל דרך שאני מנסה המוט יכול להחליק לי מהגב

בעיקר בגלל שאתה לא שובר מקביל ברוב החזרות, אולי מגיע למקביל.
והמוט לא יזוז לך מהגב אם תרים מרפקים ותיצור "מדף" שהמוט יכול לשבת עליו. קראת בכלל את הספר?

נערך לאחרונה:
לגבי הלהסתכל למעלה, תפסיקו לזיין ת'שכל, כל אחד אומר משהו אחר. בתנאי שהוא שובר, שומר על ברכיים ויש HIP DRIVE שיסתכל לאן שבא לו.

Que?
מי אומר משהו אחר? נסה להסתכל לשמיים ואז לעלות עם המוט, החזה יוביל ואתה גם תגביל משמעותית את ההיפ דרייב.

הסקוואט לא טוב מלכתחילה.
אתה ניכנס למוט עם כשהמפרקים שלך נשברים לאחור, ואתה אוחז את המוט... האגודלים שלך צריכים להיות מעל המוט כדי ליצב אותו. תרים יותר מרפקים.
49605434.jpg

אין היפ דרייב. תלמד איך להשתמש בו ותסתכל למטה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני שם לב שאתה עולה במשקל,אבל זה בקושי 4 קילו בחודשיים,זה מה שהגוף שלך אמור לעלות בגיל הזה בלי להתאמן,תאכל יותר,חודש הבא אתה 60 לפחות,כיף?
דרך אגב,פעם אמרת שאתה 14 ופעם 13.5,בכל מקרה אתה חזק לגיל שלך,תמשיך להתחזק ולגדול ועוד נראה מה יצא ממך :]
תזכור תמיד לשמור על הטכניקה,בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם
ועכשיו הייתי במכון סתם ככה ,
וניסיתי לשפר את פרק כף יד .
בקרוב סרטון חדש.

---------- התגובה התווספה ב 16:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:50 ----------

הסקוואט לא טוב מלכתחילה.
אתה ניכנס למוט עם כשהמפרקים שלך נשברים לאחור, ואתה אוחז את המוט... האגודלים שלך צריכים להיות מעל המוט כדי ליצב אותו. תרים יותר מרפקים.
49605434.jpg

אין היפ דרייב. תלמד איך להשתמש בו ותסתכל למטה.
YouTube- Mark Rippetoe: Fixing the Squat: Hip Drive
ולפי הסרטון ,
יש לי היפ דרייב

• פותח/ת השרשור
בסדר ,
אין לי היפ דרייב .
אני לא יתווכח עם הילדים של ריפטו .

• פותח/ת השרשור
לא אחי ..
אני מצטער אם אמרתי משהו לא במקום .
פשוט אני עושה בדיוק כמו בסרטון של רפיטו
תנועה של האגן וכל זה
ואתם עדיין ממשיכים להתווכח

אני כבר התחלתי לספור את הפוסטים עד שהוא יתחיל לפתוח ג'ורה על כולם, אני חושד שזה לא רחוק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית