הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוגי מגנזיום

tal95132

משתמש מתחיל
207
10
נק' מוניטין:
13
207
10
שלום, אני יודע שיש מגנזיום אוקסיד ציטארט
ועכשיו ראיתי מגנזיום גליצינאד של DR. Best
אפשר לדעת תהבדלים בניהם?

אני יודע שמגנזיום ציטרייט נמצא בכל תרופה משלשלת בגלל הכח שלו להפעיל את המעיים. למגנזיום בכללי יש הרבה תפקידים, כמו: להפעיל מעיים, לאזן סידן בעצמות, והרגיע את המוח, ולשחרר שרירים תפוסים. קראתי שמגנזיום אסקורבייט או אספרטיית נספגת הכי טוב.
אני לא יודע את כל ההבדלים בינהם, אולי מישהו אחר.

• פותח/ת השרשור
אשמי לעוד תשובות, אני רוצה לדעת מה לקחת ולמה
את הציטראט או את הגליצינאד שלdr. Best

תודה:)
?
?

oxide ו chloride לא נספגים טוב, כל סוג אחר הוא בחירה טובה.

וmagnesium citrate לא נמצא בתרופה משלשלת בגלל "כח להפעיל מעיים" אלא פשוט כי הגוף סופג מגנזיום כמה שרק הוא צריך, ואם לוקחים יותר מדי זה לא נספג וגורם לosmotic diarrhea

Citrate הוא אחלה פשוט, אבל כמו כל סוג של מגנזיום - לא לקחת יותר מדי ולא כי זה יגרום להרעלה, אלא פשוט כי אתם תשלשלו במכנסיים.

• פותח/ת השרשור
oxide ו chloride לא נספגים טוב, כל סוג אחר הוא בחירה טובה.

וmagnesium citrate לא נמצא בתרופה משלשלת בגלל "כח להפעיל מעיים" אלא פשוט כי הגוף סופג מגנזיום כמה שרק הוא צריך, ואם לוקחים יותר מדי זה לא נספג וגורם לosmotic diarrhea

Citrate הוא אחלה פשוט, אבל כמו כל סוג של מגנזיום - לא לקחת יותר מדי ולא כי זה יגרום להרעלה, אלא פשוט כי אתם תשלשלו במכנסיים.
תודה על התשובה.
והגליצינאד של דר. בסט איך הוא?

magnesium citrate לא נמצא בתרופה משלשלת בגלל "כח להפעיל מעיים" אלא פשוט כי הגוף סופג מגנזיום כמה שרק הוא צריך, ואם לוקחים יותר מדי זה לא נספג וגורם לosmotic diarrhea
אתה צודק שמגנזיום גם מביא נוזלים למעיים וכך גורם לשילשול, וזה הסיבה שהרפואה משתמשת בזה. אבל זה גם כן מפעיל מעיים, קוראים לזה "פרוסטלטיקה" (peristaltic). אחד התפקידים של מגנזיום זה בתאי שריר כמו שרירי המעיים, ולכן הוא גם מפעיל את המעיים באופן תקין. כך שיש שני סיבות שעודף מגנזיום ישלשל.
Can Magnesium Ease Your Constipation?
Foods That Stimulate Peristaltic Motion
אני גם יודע שחומצה ציטרייט גם כן מגבירה פרוסטלטיקה. ואולי לכן מגנזיום ציטרייט משלשלת יותר ממגנזיומים אחרים.
אבל אל תדאג, אני לוקח אותו ולא משלשל, אם לקחת יותר מידי בטעות, ויש לך צואה רכה, פשוט תיקח קצת פחות.

נערך לאחרונה:
לא מומחה בנידון, אשם בעצמי בצריכה של מגנזיום מאוד זול...

אבל מייעוץ עם כמה בעלי מקצוע, chelate נספג הכי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית