הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט מסה בשילוב תוספי תזונה

idangez

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום,
אני מתאמן ותיק בחדר הכושר ולאחר 3 חודשים של אימונים אינטנסיביים של 6 שעות כל יום באגרוף תאילנדי בבנגקוק השלתי 10 ק"ג ממשקל הגוף שלי כך שהיום אני שוקל 72.5 ק"ג.
חזרתי לעניינים פה בחדר הכושר ויש גם תכנית אימונים איכותית- 6 פעמים בשבוע ABC.
רציתי לדעת כיצד לשלב תוספי תזונה לתפריט אימונים של מסה למטרת עליה במסת שריר ואילו תוספים לשלב?
כרגע אני צורך 1 כדור מולטי ויטמין בבוקר, 1 כדור מגנזיום לפני השינה, 2 כדורי אומגה 3 במהלך היום, 10 טיפות ויטמין D במהלך היום, 5 גרם קריאטין לפני אימון (האם צריך לקחת על בטן מלאה, ריקה או שלא קריטי?)
תודה רבה לכולם,
עידן.

אתה לא צריך כלום מעבר למה שאתה לוקח בהנחה ואתה מגיע לערכים שאתה צריך. תבדוק אם אתה מכניס 130-150 גר׳ חלבון ביום.

(האם צריך לקחת על בטן מלאה, ריקה או שלא קריטי?)
עם תוספי תזונה, אם אתה בספק, תמיד תיקח על בטן ריקה.
מולטי וויטמינים מתפרקים יותר טוב עם ארוחה, מפני שהם מגיעים מאוכל בסופו של דבר (אלא אם כן זה עושה לך צרבת, סימן ששמו לך בזה קצת זבל, ואז תיקח אותו בין ארוחות).
גם מגנזיום, אומגה 3, וויטמין D תיקח עם אוכל אלא אם כן זה עושה לך לא טוב.
חומצות אמינו וצמחים, לוקחים בין הארוחות כדי לשפר את הספיגה שלהם (מה שאתה לא לוקח).
קריאטין מוריד טיפה את ה HCL שבקיבה, וממילא אני ממליץ לקחת אותו בלי אוכל כדי לא לחטוף צרבת או בחילות. יש אמנם אנשים שלא רגישים לזה, אבל הרבה כן.
בתוספים שאתה לוקח, זה לא כל כך קריטי מתי אתה לוקח אותם, אז תראה מתי הכי נוח לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית