הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

(בבקשה עזרה ) תכנית אימונים + תפריט תזונה

עומרי אלוני

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0

שלום ( סליחה אם אסור לפרסם פה את זה אני לא ידעתי אני חדש )

אני בן 14 , הגובה שלי הוא 168 בערך ומשקלי הוא 56 kg .
התחלתי לפני לא הרבה זמן זמן להתאמן במכון כושר ואני מתחיל כזה ( לא הכי מבין שיש אבל לא טמבל כזה ) . רציתי יותר להשקיע בעניין של פיתוח הגוף ואני מעוניין לקבל תפריט תזונה נכונה כי ניראה לי שזה חלק חשוב .

אם זה חשוב אז זאת התכנית הראשונה שלי :

סקווט - 3 סטים , 8 חזרות , 5 kg .
לחיצת רגליים - 3 סטים , 12 חזרות , 50 kg .
פרפר ( מכשיר ) - 2 סטים , 12 חזרות , 18 kg .
לחיצת חזה ( מכשיר ) - 4 סטים , 10 חזרות , 30 kg .
וינץ לפנים ( רחב ) - 3 סטים , 12 חזרות , 3 פלטות .
חתירה - 4 סטים , 10 חזרות , 15 kg .
לחיצת כתפיים ( מכשיר ) - 3 סטים , 12 חזרות , 12.5 kg .
כפיפות בטן - 5 סטים , 30 חזרות .

* אני מתאמן כ- 3 פעמים בשבוע באופן סדיר .

תודה מראש לעוזרים !

אהלן וברוך הבא.
מי בנה לך את תוכנית האימונים?
ולגבי תפריטי תזונה, אנחנו לא בונים תפריטים, אבל אתה יכול להיכנס לפורטל המאמרים (בסרגל למעלה), יש שם תפריטים שמתאימים לכל מיני משקלים ומטרות.

אני מציע לך להתעניין בתוכנית Starting Strength, היא יכול לעזור לך לצאת מהמצב של תת-תזונה שאתה נמצא בו ולשפר בהרבה את המשקלים שאתה עובד איתם.

חיים תתבייש, המידי קלורינים לא סתם יצרו את אנאקין, הם הפרו את אמא שלו. ומאוד יכול להיות, תמיד הרגשתי שיש בי משהו מן הכוח.

חיים תתבייש, המידי קלורינים לא סתם יצרו את אנאקין, הם הפרו את אמא שלו. ומאוד יכול להיות, תמיד הרגשתי שיש בי משהו מן הכוח.

הם הפרו את אמא שלו, כן. היה לה עוד שם, לאמא שלו? מריה במקרה?
ואם אתה רוצה לומר לי שהמידי-קלורינים הפרו את אמא שלך ללדת תינוק ששוקל 56.1 קילו, יהיה לי דברים מאוד לא נעימים לומר על אמא שלך.

אם אתה מנסה לרמוז שיש משהו לא הגיוני במידי קלורינים שיוצרים תינוק במשקל 56.1 קילו אני חושש שהשיחה הזאת לא תתקדם לשום מקום פרודקטיבי.

(אתה מגיע היום?)

• פותח/ת השרשור
אהלן וברוך הבא.
מי בנה לך את תוכנית האימונים?
ולגבי תפריטי תזונה, אנחנו לא בונים תפריטים, אבל אתה יכול להיכנס לפורטל המאמרים (בסרגל למעלה), יש שם תפריטים שמתאימים לכל מיני משקלים ומטרות.

טוב עזוב אחי אני יסתדר תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית