הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחילה במכון

אגם כהן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
היי אני מתחילה במכון כושר, לא שמו לב ממש לטכניקה שאני עושה... הבנתי שטכניקה זה חשוב כי אני יכולה לעשות פציעות
יש לי גם עקמת שמאפשרת לי להתאמן ואני רוצה לחזק את הגב
הבנתי שלמתחילים התוכנית היא קודם fbw ואחרי כחודשיים ab חוץ מזה אני לא ממש יודעת... מאיפה הייתם ממליצים ללמוד טכניקה ואיזה תרגילים לעשות? איך יודעים שמה שהמאמן בנה הוא נכון?
המטרה שלי היא להרזות ולכן אני אוכלת לפי תפריט חיטוב...
תודה רבה לעונים

מאיפה הייתם ממליצים ללמוד טכניקה ואיזה תרגילים לעשות? איך יודעים שמה שהמאמן בנה הוא נכון?
תעקבי כאן אחרי הנסיון של אחרים, וסרטונים שחברה כאן מעלים. וגם, כמו שאמרת תמצאי מאמנ\ת טובה.
אני אישית אוהב רק מאמנים שהם עצמם ההוכחה לידע שלהם. אני רוצה להיות הכי חזק, אז אני מחפש מאמן שעשה את התהליך בעצמו וכך יוכל לעזור לי. גם\או מאמן שיש לו תלמידים שהגיעו לאן שאני רוצה להגיע. כי מבחינתי, תעודה שווה לפח, שיראה לי שהוא יודע קודם.
יחס מאמן מתאמן לדעתי זה מעין מערכת יחסים שצריכה להיות בנויה על אימון. עדיף לך למצוא מאמנ\ת שאת מתחברת אליו או אליה ברמה יותר אישית כדי שבאמת תתקדמי.
אני סומך על כל מה שהמאמן שלי מציב לפני. אם הוא אומר שאני מרים טון, אני מרים. הוא הוכחה להצלחה האישית שלו, יש לו תוצאות עם תלמידים, אני מתחבר אליו כבן אדם, ואני מרגיש שהוא משקיע בי.
תלכי עם האינטואיציה שלך, תסמכי על ההרגשה שלך. אם זה לא מרגיש שזה זה, תפרשי למאמנ\ת אחר\ת.

היי אני מתחילה במכון כושר, לא שמו לב ממש לטכניקה שאני עושה... הבנתי שטכניקה זה חשוב כי אני יכולה לעשות פציעות
יש לי גם עקמת שמאפשרת לי להתאמן ואני רוצה לחזק את הגב
הבנתי שלמתחילים התוכנית היא קודם fbw ואחרי כחודשיים ab חוץ מזה אני לא ממש יודעת... מאיפה הייתם ממליצים ללמוד טכניקה ואיזה תרגילים לעשות? איך יודעים שמה שהמאמן בנה הוא נכון?
המטרה שלי היא להרזות ולכן אני אוכלת לפי תפריט חיטוב...
תודה רבה לעונים

היי אגם,

בתור התחלה את מוזמנת להעלות לכאן סרטונים של עצמך מבצעת את התרגילים ואנו ניתן לך דגשים איך לשפר.

כל עוד את מצליחה לעלות במשקלי עבודה את יכולה להמשיך עם תכנית fbw ולא לשנות כל כמה חודשים.

בקשר למאמן, אני נמצא ב"תחום" הזה לא מעט זמן ואני יודע לזהות חבר'ה שמבינים עניין לבין חבר'ה שאין להם מושג ואני מסנן כל דבר שהם מוציאים מהפה שלהם לכיוון שלי. אם חשוב לך ללמוד טכניקה ממאמנים שבאמת יודעים ללמד ויש להם עבר עשיר עם מתאמנים את בהחלט יכולה לכתוב לנו מאיזה אזור את בארץ ונשתדל להפנות אותך למאמן אמין מהאזור שלך. מקסימום תקחי אימון אישי או שתיים כדי לעבוד על הטכניקה בתרגילים השונים ולראות מקרוב את חומרת העקמת שלך שברור שאי אפשר לייעץ לגביה על גבי פורום אלא חייב לראות אותך פנים מול פנים.

דבר נוסף הוא שאת יכולה לרשום כאן פרטים רלוונטיים על עצמך כמו גיל, גובה ומשקל על מנת שנוכל לייעץ לך ברמה השטחית אם את בכלל צריכה לחטב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית