הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
עכשיו אני מבין למה אני חלש, אני לא נוגע בכלום שאתה לוקח. שיט.

יש לי תערובת רגשות לגבי התחרות שהייתה.

הגעתי ביום התחרות לשקילה, שקלתי 83 ק"ג משקל גוף.
בסוף התחרות עברתי בדיקת פוליגרף כדי לוודאות שאני טבעי.
וכן, אני טבעי.

אז התחרתי בקטוגריה של עד 85 ק"ג.

סקוואט - כניסה ראשונה 185 ק"ג נכשלתי, איבדתי שיווי משקל, עצרתי לרגע, ואז עליתי.
כניסה שניה שוב 185, עלה חלק.
כניסה שלישית 200 ק"ג עלה חלק.

בנצ' - כניסה רשונה 145 ק"ג.
כניסה שניה 152.5 ק"ג.
כניסה שלישית 160 ק"ג.

היה קל להפליא, מבואס שלא נתתי 165. אבל גם ב 160 אני גאה.

דדליפט - כניסה ראשונה 245 ק"ג.
כניסה שניה 265 ק"ג.
כניסה שלישית 280 ק"ג.

ה 280 עף בקלות, לכניסה הרבעית כולם המליצו לי 290, אמרו לי שזה היה נראה כל כך קל ה 280.
אבל ידעתי שלא אצליח יותר, שמתי 285, וכמובן שהוא היה דבוק לריצפה ולא עלה. היה בקושי 5 דקות מנוחה בין ה 280 ל 285.

200 + 160 + 280 = 640.
נתתי טוטאל של 640 ק"ג, שזה בהחלט הישג מטורף בשבילי.

היה בחור בקטגוריה שלי שנתן טוטאל 645 ק"ג, אבל הוא הודה שהוא מוזרק, והתבאס שהוא לא ידע שזה תחרות לטבעיים בלבד.
מרגיש רע בשבילו, כי הוא בהחלט נתן את המקסימום ועבד יפה.

בסוף התחרות, עשו תחרות מתח פתוחה לכולם (מיותר לציין שאני הייתי מהבודדים שעשו גם את התחרות הזאת וגם את הקרב 3), הייתי גמור, רעב וצמא. היה בא לי למות, אבל נתתי 27 מתח מלאים (ירידה עד ידיים ישרות ועליה עם סנטר מעל הברזל, אחרת לא ספרו), זה היה מקום 3, מקום ראשון 37. אם לא היה קרב 3, אני חושב שהיה לי את זה.

אז אני מקום ראשון בקרב 3, התרגשות ניצחתי.

אז לא, החליטו משום מה ברגע האחרון שעושים סוג נוסחא כזאת שבו אני יוצא מקום שלישי.
לעזאזל, יודעים להוציא לך את המיץ בתחרויות האלה.

אני לא מבין למה היו שני קטגוריות משקל (עד 85, ופתוח), אם בין כה וכה עושים לפי נוסחא.

בכל אופן, חויה מדהימה, שופטים מעולים, סדרנים מהירים וטובים, מתחרים פצצות, תמיכה יוצאת מן הכלל אחד בשני. ושבירות שיאים אישיים וכלליים על ימין ועל שמאל.

מעצבן שהחליפו את הכללים של המנצחים רק בסוף אחרי שראו כמה נתנו.

אבל מבחינתי, אני נתתי את המשקל הכבד ביותר לקטגוריה שלנו עם בדיקת פוליגרף, ואני מקום ראשון.
כל הכבוד!

תודה.

אני עדיין מבואס מהנוסחא הזאת.
זה סוג של, לתת את הגביע למי שהתאמץ למרות שלא ניצח.
זה מרגיש כמו לתת תחרות ריצה ולהוריד בקילומטרים לכל מי שקצת נמוך יותר, ולהוריד עוד טיפה למי ששוקל טיפה יותר, ולהוריד עוד לפי כל שנה מעל גיל 30.
בתחרות יש קטגוריה וכללים של איסור שימוש בחומרים, והחזק ביותר בקטגוריה מנצח, לא אמור להיות גביע על מאמץ., אם רוצים בכל זאת לתת גביע על מאמץ, חמה זה על חשבוני?

גם בניתי על הכסף לחסות חלק מההוצאות לתחרות.

יש לי הרגשה שאין עם מי לדבר. אבל אמשיך לנסות. ומקסימום, בתחרות הבאה של אותם מארגנים, אצטרך לוותר עליה.

אני מבין למה הנוסחא מעצבנת, אבל היא נחוצה לדעתי.
אתה לא יכול להשוות מישהו ששוקל 100 קילו ומישהו ששוקל 50 רק לפי המשקל שהם הרימו.
למרות שבדרך כלל הנוסחאות משומשות בשביל להשוות בין הקטגוריות השונות וה-top lifter, ובתוך הקטגוריה עצמה משתמשים בטוטאל הגבוה יותר. איך זה היה אצליכם?

תודה.

אני עדיין מבואס מהנוסחא הזאת.
זה סוג של, לתת את הגביע למי שהתאמץ למרות שלא ניצח.
זה מרגיש כמו לתת תחרות ריצה ולהוריד בקילומטרים לכל מי שקצת נמוך יותר, ולהוריד עוד טיפה למי ששוקל טיפה יותר, ולהוריד עוד לפי כל שנה מעל גיל 30.
בתחרות יש קטגוריה וכללים של איסור שימוש בחומרים, והחזק ביותר בקטגוריה מנצח, לא אמור להיות גביע על מאמץ., אם רוצים בכל זאת לתת גביע על מאמץ, חמה זה על חשבוני?

גם בניתי על הכסף לחסות חלק מההוצאות לתחרות.

יש לי הרגשה שאין עם מי לדבר. אבל אמשיך לנסות. ומקסימום, בתחרות הבאה של אותם מארגנים, אצטרך לוותר עליה.
לא ראיתי בתקנון התייחסות לנוסחא. מה הם חישבו?

זה היה דפוק.

התוכנית הייתה שיהיה שלוש קטגוריות בוגרים. עד 85, עד 105 ופתוח.

בגלל שלא היה מספיק מתמודדים בפתוח, צירפו את הפתוח לקטגוריה שמתחתיה, ונשארנו עם שני קטגוריות, עד 85 ופתוח (שזה מבאס את המתאמנים שעבדו קשה להתאים בקטגוריה של עד 105).

בסוף היום, בתוך הקטגוריה של עד 85 בחרו מקום ראשון שני ושלישי לפי הנוסחא שבה יצאתי מקום שלישי במקום ראשון.
ובתחרות הפתוחה גם כן עשו את אותו נוסחא, במקום שני עמד גבר בן 50 שלא התקרב למשקלים המכובדים שהרוב הרימו, וילד בן 16 ששקל איזה 70 ק"ג. למרות שעשו את אותו נוסחא גם בנוער, איכשהו הצעיר היה שם.

לפחות שם המקום הראשון בתחרות הפתוחה באמת הרים הכי הרבה (טוטאל 660).
לפי אותו נוסחא, אולי הייתי מקבל מקום ראשון אם הייתי מעלה עוד 2 ק"ג לפני, או מוריד חצי ק"ג לפני, ובהחלט הייתי עושה את זה אם הייתי יודע.

אני יודע איך עובד נוסחאות, זה היה נראה שהם לא מרוצים מהתוצאות של מי שניצח, אז ברגע האחרון רצו להעניק את הגביעים אחרת.

שלושת המארגנים (גל אדאטו, אליהו הנקין, ומוטי בוכניק), נראו כאילו הם בעצמם לא יודעים במה מדובר.
ניסיתי לברר מי אחראי על ההחלטה הזאת, אבל זה כאילו נוצר פתאום בסוף התחרות לבד כזה.

אדיוטי לגמרי.
לא ראיתי בתקנון התייחסות לנוסחא. מה הם חישבו?
זה באמת מה שכל כך מתסיס, כי אף אחד לא ראה את זה.
כשקראו לי למקום 3, אף אחד לא מחא כפיים, חשבו שיש איזה טעות.

בגלל שלא היה מספיק מתמודדים בפתוח, צירפו את הפתוח לקטגוריה שמתחתיה, ונשארנו עם שני קטגוריות, עד 85 ופתוח (שזה מבאס את המתאמנים שעבדו קשה להתאים בקטגוריה של עד 105).
אליהו באמת רשם משהו על זה שהם כנראה היו צריכים לסגור את ההרשמה מוקדם יותר

בסוף היום, בתוך הקטגוריה של עד 85 בחרו מקום ראשון שני ושלישי לפי הנוסחא שבה יצאתי מקום שלישי במקום ראשון.
ובתחרות הפתוחה גם כן עשו את אותו נוסחא, במקום שני עמד גבר בן 50 שלא התקרב למשקלים המכובדים שהרוב הרימו, וילד בן 16 ששקל איזה 70 ק"ג. למרות שעשו את אותו נוסחא גם בנוער, איכשהו הצעיר היה שם.
זה באמת מעצבן שהשתמשו בנוסחא בתוך הקטוגריות, ולא בשביל לאחד את הקטגוריות

אני יודע איך עובד נוסחאות, זה היה נראה שהם לא מרוצים מהתוצאות של מי שניצח, אז ברגע האחרון רצו להעניק את הגביעים אחרת.
אתה יודע באיזה נוסחא השתמשו?

אז זה לא סבבה, זה לא שקוף.
קצת צבוע מתחרות שמתגאה בשקיפות שלה
לגמרי. כל העסק היה מלוכלך. וזה היה נראה שהמרגנים בעצמם לא היו בשליטה על זה.
אני לא יודע מה הלך מאחורי הקלעים.
אבל יש לי הרגשה שיש מישהו שמושך בחוטים והוא לא אחד המארגנים.
הלואי ואצליח לגלות מי זה, ולעשות משהו בנושא.

בכל אופן, זה לא עזר בכלל להתיעץ עם המארגנים, לא היה להם מושג.

לגמרי. כל העסק היה מלוכלך. וזה היה נראה שהמרגנים בעצמם לא היו בשליטה על זה.
אני לא יודע מה הלך מאחורי הקלעים.
אבל יש לי הרגשה שיש מישהו שמושך בחוטים והוא לא אחד המארגנים.
הלואי ואצליח לגלות מי זה, ולעשות משהו בנושא.

בכל אופן, זה לא עזר בכלל להתיעץ עם המארגנים, לא היה להם מושג.
יכול להיות לחץ מהספונסרים

אפשרות שלא חשבתי עליה.
יש מצב.
אבל מה יהיה העניין שלהם?
כי קרוב שלהם לא זכה?
אולי כדי ליצור תדמית שלא רק הגדול ביותר זוכה, אלא כל אחד יכול להיות חזק יותר מכולם.
נשמע קצת ילדותי, אבל זה הכי טוב שעלה לי לראש.
גם בסופו של דבר בטח לא השתמשו בנוסחא סתם, אלא נוסחא לגיטימית, אבל חבל שלא אמרו את זה מראש

גם בסופו של דבר בטח לא השתמשו בנוסחא סתם, אלא נוסחא לגיטימית, אבל חבל שלא אמרו את זה מראש
אני לא חושב שרצו לומר מראש, כדי שלא נצליח להתכונן בהתאם.
כמו שאמרתי, שינוי קטן במשקל גוף שלי היה מנצח.
הייתי בטוטאל 20 ק"ג פחות מהמתחרה שניצח בתחרות הפתוחה, והוא שקל יותר מ 20 ק"ג יותר ממני.

יש לי הרגשה שיש משהו מאוד מסריח בשינוי חישוב ברגע האחרון, ועוד אחרי שחילקו אתנו לקטגוריות, שכמעט כולם קרעו את התחת כדי להיכנס בהם.

אני לא חושב שרצו לומר מראש, כדי שלא נצליח להתכונן בהתאם.
אני לא רואה סיבה לא לתת לאנשים להתכונן למשהו בכוונה, זה מוציא את כל התחרות מהעניין.
לדעתי זה משהו שהתפספס להם לחלוטין, הם פשוט חשבו שכולם ידעו את זה כי להם זה ברור.
למיטב ידיעתי לא נאמר אף פעם במפורש שהמקומות הם על פי המשקל הגבוה ביותר שהורם

ועוד אחרי שחילקו אתנו לקטגוריות, שכמעט כולם קרעו את התחת כדי להיכנס בהם.
אני מאוד בספק שהיו הרבה אנשים שהיו צריכים לעבוד כדי להישאר על עד 105 קילו. הרוב המוחלט היו בצורה נוחה בתוך הקטגוריה. תקן אותי אם אני טועה

אני מאוד בספק שהיו הרבה אנשים שהיו צריכים לעבוד כדי להישאר על עד 105 קילו. הרוב המוחלט היו בצורה נוחה בתוך הקטגוריה. תקן אותי אם אני טועה
ברור שאתה טועה, אותו בחור עם הטוטאל 660 התיעץ איתי אישית כיצד לשמור על המשקל שלו בשביל התחרות, הוא היה 104.5 חודשיים לפני ופחד לעלות.
חוץ ממנו, עוד לפחות 5 מתמודדים בקטגורי של עד 105 גם כן התיעצו איתי אישית על הנושא בחודשים לפני התחרות.
לפני השקילה, כולם דיברו על הייבוש שהם עשו כדי להיכנס לקטגוריה שלהם, אני חושב שהרוב המוחלט עבדו קשה על הקטגוריה.
תצפה בלוג של יניב גופט, הבן אדם עבד קשה כדי להיות בקטגוריה שלי, והיה לו יותר סיכוי לנצח בקטגוריה מעלינו.

אליהו הוא המאמן שלי, אם היה לו מושג שיש נוסחא הוא היה אומר לי לרדת חצי ק"ג, או לא לדלג על ארוחת בוקר, ובכך להיות מקום ראשון גם לפי הנוסחא.
וגם לשאר המתאמנים שלו, מדובר באיזה 10 מהמתאמנים שלו שלא ידעו שיש נוסחא, והוא הכין אותנו לתת מקסימום בתוך הקטגוריה.

ברור שאתה טועה, אותו בחור עם הטוטאל 660 התיעץ איתי אישית כיצד לשמור על המשקל שלו בשביל התחרות, הוא היה 104.5 חודשיים לפני ופחד לעלות.
חוץ ממנו, עוד לפחות 5 מתמודדים בקטגורי של עד 105 גם כן התיעצו איתי אישית על הנושא בחודשים לפני התחרות.
לפני השקילה, כולם דיברו על הייבוש שהם עשו כדי להיכנס לקטגוריה שלהם, אני חושב שהרוב המוחלט עבדו קשה על הקטגוריה.
תצפה בלוג של יניב גופט, הבן אדם עבד קשה כדי להיות בקטגוריה שלי, והיה לו יותר סיכוי לנצח בקטגוריה מעלינו.

אליהו הוא המאמן שלי, אם היה לו מושג שיש נוסחא הוא היה אומר לי לרדת חצי ק"ג, או לא לדלג על ארוחת בוקר, ובכך להיות מקום ראשון גם לפי הנוסחא.
וגם לשאר המתאמנים שלו, מדובר באיזה 10 מהמתאמנים שלו שלא ידעו שיש נוסחא, והוא הכין אותנו לתת מקסימום בתוך הקטגוריה.
להיכנס לקטגוריה זה תמיד סיפור, אבל לרוב האנשים שצריכים להישאר ממש מתחת ל-105 הם מעט, אפילו אצלינו שבמעל 93 ועד 105 יש בערך 60 מתחרים, מעטים צריכים באמת לעבוד כדי להישאר בקטגוריה.
כנראה אצליכם זה יותר סיפור
אני לא בטוח שהוא בעצמו ידע. יכול להיות שגם ההוראה הגיעה מהארגון עצמו

להיכנס לקטגוריה זה תמיד סיפור, אבל לרוב האנשים שצריכים להישאר ממש מתחת ל-105 הם מעט, אפילו אצלינו שבמעל 93 ועד 105 יש בערך 60 מתחרים, מעטים צריכים באמת לעבוד כדי להישאר בקטגוריה.
כנראה אצליכם זה יותר סיפור
רוב המתאמנים של אליהו הם בסיבות ה 100 ק"ג.
בקטגוריה שלי, היה עוד מתמודד אחד מתאמן של אליהו שקרע את עצמו להיות פחות מ 82.5 (בשביל לקבוע שיא).
אני חושב שהנשים והנוער פחות עבדו על זה, אבל היה איזה 50 מתמודדים בקרב 3, ואני מאמין שרובם היו בגבול של הקטגוריה שלהם.
תקרא כאן על המאמץ להיכנס לקטגוריה סרטון - תחרות בנץ אונלי ירושלים.

שאפו על התחרות, יצא לי לעקוב אחרי הלוג שלך בזמן ההכנה. מוריד בפניך את הכובע על המשקלים!

לגבי הבלגן עם הזוכים- שמעתי על זה מעוד כמה מתחרים, נשמע לי חובבני לגמרי להחליט שמשתמשים בנוסחה בתוך הקטגוריות רק אחרי התחרות.
גם איחוד הקטגוריות נשמעת לי קצת כמו בדיחה על חשבון המתחרים. אם הייתי מתחרה בתחרות הזאת הייתי כנראה חותך ל105, לא סביר בעליל לבטל ככה קטגוריה.
יש לי עוד מחלוקות עם המארגנים על איך התחרות התנהלה, אבל בסופו של דבר אתה יודע מה הרמת וזה הכי חשוב, כל הכבוד!

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית