עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשהייתי עושה סקוואטים ויורד רק מספיק כדי לעבור תחרות, הרבה פעמים לא ירדתי מספיק, והסקוואט שלי היה ממש תקוע ולא התקדם.הירידה מרשימה אותי מאוד (מעבר למשקל כמובן). זו לא בדיוק הפלה עם קצת שליטה כמו שנהוג לעשות אלא אתה ממש נשאר מכווץ ויורד די לאט. אתה לא מרגיש שזה מקשה עליך/מיותר?
1+ואולי לכן הפאוז סקוואט כזה יעיל גם כן.
רק לא ATG כמובןהירידה העמוקה יכולה לחזק שרירים מאוד חשובים,
אולי גם ATG 😃1+
רק לא ATG כמובן
כשהייתי עושה סקוואטים ויורד רק מספיק כדי לעבור תחרות, הרבה פעמים לא ירדתי מספיק, והסקוואט שלי היה ממש תקוע ולא התקדם.
הבנתי שכדי להתקדם אני צריך לזקף את הגב, ולרדת עמוק יותר ולעבוד ככה יותר על הקוואדס.
מתחת למקביל, הקוואדס עובדים הרבה.
כרגע שהצלחתי לשלוט בטכניקה עמוקה, ולעבור את השיאים שהיו לי עם ירידה לא מספקת לפעמים, אני חושב שראוי שאני אתמקד לעצור מיד אחרי מקביל, ולעלות משם. בנקודת המקביל יש לדעתי את הפוטנציאל לבנית כוח מקסימלי בטווח הארוך לסקוואט, ואלי לכן הבוקס סקוואט הוא כזה תרגיל יעיל וחשוב.
ואולי לכן הפאוז סקוואט כזה יעיל גם כן.
דעתי בעניין העומק זה שזה מאוד משנה איפה הכשל בטכניקה. לבן אדם מתקשה לשבור מקביל, אני מאמין שכדאי לקחת אותו מאוד עמוק. או עם הדדליפט שלו מאוד חזק וכל סקוואט נראה כמו גוד מורנינג כמו שהיה לי, וגם אם הברכיים תמיד קורסות פנימה. הירידה העמוקה יכולה לחזק שרירים מאוד חשובים, אבל בטווח הרחוק זה לא הטכניקה האידיאלית לבנית כוח. שיא הכוח זה בדיוק טיפה מעבר למקביל לדעתי.
אלן ט'רול דיבר על זה בכמה סרטונים שלו אם מעניין אותך.
:sarcastic:סליחה לא הבנתי אותך מקודם.האמת, שדיברתי על הדדליפט. אבל נחמד לשמוע גם את האידאולוגיה שלך לגבי סקוואט 😃
אציין שאני מאוד מסכים איתך בעניין הזה, צריך לרדת עמוק, אבל deeper isn't always better.
זה לא לכולם, זה לדעתי מתאים למתאמנים עם דדליפט כבד מאוד ביחס לסקוואט, לקורסי ברכיים, שיש להם את הגמישות, אבל לא את הכוח לרדת עמוק, ובקיצור "לי".לא הייתי הולך על זה
והתחלתי מנק' חרא בסקוואט
תצליחזה לא לכולם, זה לדעתי מתאים למתאמנים עם דדליפט כבד מאוד ביחס לסקוואט, לקורסי ברכיים, שיש להם את הגמישות, אבל לא את הכוח לרדת עמוק, ובקיצור "לי".
עכשיו שמיציתי, אני כמעט מוכן לעבור לסקוואט פחות עמוק.
כרגע זה לרדת קטגוריה ל82.5 ק"ג ולשמור על טוטאל מעל 700 ק"ג בעז"ה.תצליח
מה הציפיות בתחרות?
:sarcastic:סליחה לא הבנתי אותך מקודם.
הירידה האיטית זה משני סיבות.
1. במקום הקודם שברתי את הריצוף למרות הגומי, וזה היה נזק כספי לא קטן. אז כאן יש לי 3 שכבות גומי ואני מניח בעדינות.
2. כדי לא להרעיש לשכנים.
זה מקשה במעט, אבל זה ווריאציה של דדליפט שיכולה מאוד לחזק את הדדליפט, אנשים קוראים לזה "אד כהן דדליפט" כי הוא היה מניח לאט.
גם המאמן שלי "הצדיק" בעד להניח בעדינות.
אני לא חושב שזה מיותר אף פעם, כי גם בPR אפשר להניח בעדינות, אין סיבה שלא.
שים לב לשיא שלי איך אני מניח בעדינות
אתה צודק, זה מקשה במידה מסוימת, אבל הקושי מגיע עם רווח של עבודה, שליטה וכוח גדולה יותר.אישית אני ממש מרגיש את הגב עם ירידה כזו איטית וזה לא נעים במיוחד, אבל זו פחות הסיבה ששאלתי.
בדדליפט, לעומת בדד וסקוואט רגילים, אתה מתחיל את בתנועה עם החלק הקשה (קונצנטרי), ולהורדה אין השפעה על הליפט עצמו בניגוד לסקוואט ובנץ שבהם לאמן את הירידה יכול להיות יעיל.
אז כשאתה עושה נגיד סט של 3, הירידה האיטית בחזרה הראשונה יכולה להשפיע משמעותית על החזרות שבאות לאחר מכן, ובכך להקשות עליך לאמן את החלק בתנועה שבאמת חשוב בסינגל עצמו שאותו אתה באמת מחפש לחזק.
מקווה שזה היה ברור, בגדול אני חושב שזה עניין של ספציפיות
אז עזוב שטויות,בוא לפוטבולקשה לי לראות איך שווה לי לשלם עבור תחרות ללא יכולת להרוויח כסף בחזרה.
בוא תעשה אצלנוPRים ואעשה תחרות לעצמי בעוד חודשיים אולי
כמה משלמים בפוטבול?אז עזוב שטויות,בוא לפוטבול
בוא תעשה אצלנו
תקבל בדיקת סמים פולשנית בחינם ;)
אתה משלם ברצועות ברכייםכמה משלמים בפוטבול?
:drOfzb0GcH:איפה נרשמים?אתה משלם ברצועות ברכיים
מקבל בתמורה גייטורייד פג תוקף
במגרש בכניסה לעיר:drOfzb0GcH:איפה נרשמים?
קח עצה מהילד,תחזור לאומנויות לחימה ותשלב כוחספורטאי עצמאי
אה נכון, זה בעיר שלי. תגיד לי מתי יש לכם אימון, אני רוצה להגיע לראות אולי להרגיש קצת מה זה.במגרש בכניסה לעיר
אתה צודק, כרגע BJJ נראה האפשרות הכי טובה כדי לא להכביד יותר מידי על המפרקים שלי, אני מחפש פרטנר כמוך, מישהו טיפה יותר גדול ממני בשביל ללמוד טכניקה בצורה טובה, ואתחיל ללמוד באינטרנט.קח עצה מהילד,תחזור לאומנויות לחימה ותשלב כוח
יאללהאה נכון, זה בעיר שלי. תגיד לי מתי יש לכם אימון, אני רוצה להגיע לראות אולי להרגיש קצת מה זה.
אתה צודק, כרגע BJJ נראה האפשרות הכי טובה כדי לא להכביד יותר מידי על המפרקים שלי, אני מחפש פרטנר כמוך, מישהו טיפה יותר גדול ממני בשביל ללמוד טכניקה בצורה טובה, ואתחיל ללמוד באינטרנט.
יש לי כמה מועמדים מלבדך, אני אנסה למצוא כמה שיותר אנשים עם סגנונות שונים שיסכימו להתאמן איתי בזמנים שנוחים לי. ואתחיל מהבסיס אני חושב.
יום רביעי
סקוואט - 175X3, 180X3, 185X3.
בנץ' תחרותי - 140 ק"ג 3X3.
חתירה - 145 ק"ג 3X3.
בייספס - 40 ק"ג 3X10.
משקל גוף - 85 ק"ג.
קלוריות - אתמול גלשתי קצת מעל 2200 קלוריות, ואני אפילו לא מתחרט על זה, הייתי צריך את זה מנטלית. היום אין לי תיאבון, אני אצטמד ל2100.
אירובי - כל יום הליכה בהרים לפחות חצי שעה.
אתמול ראיתי שתי נחשים שחורים בגודל כמעט שתי מטר באמצע השביל בהרים מזדווגים, מחזה מדהים, התקרבתי 10 מטר מהם אבל לא הצלחתי לצלם והם נעלמו, מקווה לפגוש אותם שוב בעז"ה, ואת כל היצורים החמודים שם.
@nlr666 בשבילך