- פותח/ת השרשור
נראה לי שרק בתחרות בירושלים בעז"ה.הקהל מחכה ל1RM
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה לי שרק בתחרות בירושלים בעז"ה.הקהל מחכה ל1RM
יום ראשון
בוקס סקוואט 120 ק"ג, 3 חזרות, 12 סטים.
ספוטו בנץ' 120 ק"ג, 5 חזרות, 5 סטים.
דדליפט 200 ק"ג, 5 חזרות. 3 סטים.
אימון קצר וקל.
יום שלישי
יום חמישי
בגלל שהיה לי חצבת 4 ימים מיום שיש עד שני, דילגתי על שני אימונים.
החצבת לא הייתה נורא בכלל, כולה חום ופריחה בעור. ברוך ה' הייתה פחות משפעת בשבילי, הייתי יכול להתאמן, אבל לא רציתי להדביק אתכם ואף אחד אחר, אז נשארתי בבית אד אחרי יום שלישי.
אני אמנם מחוסן, אבל גם עם חיסון, אם תחשפו למישהו עם חצבת הרבה זמן, אפשר לקבל את זה עדיין, והיו ל 4 בני משפחה הקטנים שלי בפסח חצבת, ואני והמשפחה טיפלנו בהם.
המאמן החליט להביא לי אימונים קלים בתקופה הקרובה כדי להתאשש לאט, וזה מתסכל, כי אני אומר לו שאני מאושש, אבל אני מבצע מה שאומרים לי.
יום חמישי
סקוואט 120 ק"ג. 5 חזרות, 3 סטים.
בנצ' 110 ק"ג 5 חזרות, 3 סטים.
דדליפט 145 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
ראיתי בשבוע של פסח את 4 בני המשפחה שלי עם חצבת, זה באמת לא כזה נורא, זה פשוט הווירוס הכי מדבק בעולם, ומסוכן מאוד לנשים בהריון, זקנים ותינוקות ואנשים עם מערכת חיסונית מוחלשת, או שנמצאים בחוסר בריאות.העיקר שאתה בסדר, חצבת זו מחלה שיכולה להדרדר למקומות מאוד לא נעימים ממה שאני קורא. חוץ מזה מי כמוך יודע
שצריך להירגע אחרי תקופה לא נעימה וגם אם מרגישים טוב (קלינית) זה לא אומר שהגוף עצמו התאושש לחלוטין.
אל תמהר לא בשביל עצמך, בשביל הגוף שלך.
ראיתי בשבוע של פסח את 4 בני המשפחה שלי עם חצבת, זה באמת לא כזה נורא, זה פשוט הווירוס הכי מדבק בעולם, ומסוכן מאוד לנשים בהריון, זקנים ותינוקות ואנשים עם מערכת חיסונית מוחלשת, או שנמצאים בחוסר בריאות.
אבל אין מה לפחד ממנו ברמה האישית יותר משפעת, גם זה יכול להסתבך.
אני ממליץ עלינו בתור אוכלוסיה להימנע מהמחלה בכל דרך אפשרית, אבל ברמה האישית שלי, פחדתי ממנו מאוד, וכשקיבלתי אותו וראיתי את זה. והלחץ שיש לאנשים שקיבלו את זה, באמת שלא עוזרת.
למזלי ראיתי אנשים עם זה לפני שקיבלתי את זה, אז הייתי יותר רגוע. אבל אחרת, זה היה מפחיד אותי מוות. כמה רעש עשו על זה (וכנראה בצדק, למען האוכלוסיה)
ואני באמת כן לוקח את ההפסקות והמנוחה שהמאמן שלי מבקש, אבל זה מה זה מבאס, כבר בא לי להרים משקלים ואימון של 5 שעות.
האימון שלי כולה היה 40 דקות, וזה בזכות שפיטפטתי כל הזמן.
בקיצור, אני מבואס ומדבר שטויות של מבואס.
יום ראשון
סקוואט 130 ק"ג. 5 חזרות, 3 סטים.
בנצ' 115 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
דדליפט 165 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
יום שלישי
סקוואט 140 ק"ג. 5 חזרות, 3 סטים.
בנצ' 120 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
דדליפט 165 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
לא ידעתי,רק בריאותמתאושש לאט לאט באימונים (מהחצבת).
יום חמישי
סקוואט 150 ק"ג. 5 חזרות, 3 סטים.
בנצ' 125 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
דדליפט 175 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
@Deidara אני מחכה שחבר ישלח לי את הסרטון של הסקוואט שלי, שהוא לקח.
יום ראשון
סקוואט 160 ק"ג. 5 חזרות, 3 סטים.
בנצ' 130 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.
דדליפט 185 ק"ג, 5 חזרות, 3 סטים.