המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 24/10/19

יום חמישי

סקוואט - 150 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
בנצ' עם עצירה - 120 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
דדליפט - 190 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
חזה עליון - 80 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
פרונט סקוואט - 80 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
מתח - עם 25 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.

בגלל שחזרתי להתאמן אחרי שבוע וחצי הפסקה, כאבו לי כל השרירים לפני האימון, עוד לא התאוששתי מיום שלישי. אבל אני לא מוותר, צלעתי למכון. ודי ציפית שלמרות הכאבים לא יהיה קושי בביצוע האימון.
ואכן ביצוע האימון היה קליל. אבל כשיצאתי לרחוב ללכת, בקושי הצלחתי לשים רגל אחת לפני השניה, כמעט קרסתי.

אני חייב להשקיע בהתאוששות שלי עכשיו, ולעזור לגוף לסלק את החומצת חלב שלו.

הגישה שלי:
- לשתות הרבה יותר מים,
- לישון יותר (אני מקווה לישון ברצף לפחות 12 שעות בשבת),
- לאכול יותר חלבון,
- לתסף בסידן ומגנזיום.
- אמבטיות חמות עם מלח מגנזיום,
- להשתמש באחד מהקרמים החמים האלו על השרירים (לא יודע איך קוראים להם, אבל יש בהם הרבה שמן מנטה),

מקווה להתאושש לגמרי עד יום ראשון בעז"ה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אימלה אני כל פעם קוראת את המשקלים שלך ומקבלת סחרחורת 🙌

החלק הכי מאתגר בחדר הכושר שלי בחולון זה לרדת במדרגות בחזרה הביתה. הרגליים תמיד כמו ג'לי חחחח אם הייתי יכולה לתמלל אותן הן היו עושות כזה "בלעבלעבלעבלעבלע" לכל אורך הירידה חחחחח מזל שיש מעקה לאחוז בו 🤣

ואנייי אני מכירה את המשחה הזו :0
היו לי תקופות של דלקות נוראיות בשכמות, ואימוש הייתה שמה לי. היא מסריחה כמו מעבדה ומרגישה חמה וקרה בו זמנית, נכון? חחח
היא הצילה את חיי אינספור פעמים 😳

מזדהה לגמרי עם רגלי הג'לי. קשה להסביר איך נראית ההליכה שלי, אבל זה כאילו שאני לא יכול לכופף את הברך, כל פסיעה הרגל האחורית ננעלת בצורה מוזרה כזאת וגורמת לישבן לבלוט בצורה עוד יותר מוזרה.
וכל כמה פסיעות יש לי איזה טיק מוזר שמקפיץ לי את כל האגן.

ומשום מה גם אישתי לא סובלת את הריח של המשחה, אבל לי זה ממש לא מפריע. וזה אכן נותן הרגשה מוזרה לשרירים.

מזדהה לגמרי עם רגלי הג'לי. קשה להסביר איך נראית ההליכה שלי, אבל זה כאילו שאני לא יכול לכופף את הברך, כל פסיעה הרגל האחורית ננעלת בצורה מוזרה כזאת וגורמת לישבן לבלוט בצורה עוד יותר מוזרה.
וכל כמה פסיעות יש לי איזה טיק מוזר שמקפיץ לי את כל האגן.

ומשום מה גם אישתי לא סובלת את הריח של המשחה, אבל לי זה ממש לא מפריע. וזה אכן נותן הרגשה מוזרה לשרירים.

חחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣🤣
ועל זה נאמר:

upload_2019-10-24_18-53-50.png

סתם חח באהבה ;)

הממ ההגדרה של התחושה הזו שכאילו העור לועס מסטיק מנטה ממש ממש חריף חחח

עדכון לוג: 27/10/19

יום ראשון

סקוואט - 157.5 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
בנצ' עם עצירה - 125 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
דדליפט - 205 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
חזה עליון - 90 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
פרונט סקוואט - 90 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.
מתח - עם 30 ק"ג 5 חזרות 5 סטים.

אימון טוב, עבר בקלות, התאוששתי מצויין בשבת.
הפרונט סקוואט למרות המשקל הנמוך ממש גומר לי את הקוואדס, כנראה בגלל שזה תרגיל חדש.
אני מאוד מקווה שזה יעזור לי בסקוואט הרגיל שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה שתמיד היה כיף לדפדף בלוג שלך, עכשיו זה הפך להיות תענוג אמיתי 😛

לקחתי לתשומת ליבי את מה שכתבת על ההתאוששות.
תודה!

כמה שתמיד היה כיף לדפדף בלוג שלך, עכשיו זה הפך להיות תענוג אמיתי 😛

לקחתי לתשומת ליבי את מה שכתבת על ההתאוששות.
תודה!
תמיד שמח לשתף ולעזור.
ממש עזר לי ההתאוששות, מרגיש כמו חדש, מקווה שיעזור גם לך.

עדכון לוג: 31/10/19

יום שני החלטתי להירשם לתחרות שיהיה היום (יום חמישי) בשער בנימין.
אני לא בדיוק מבין בכללים של התחרות, אבל זה נראה כמו תחרות של סקוואט בנצ' ודדליפט במשקל של המתחרה (במקרה שלי 85-87 ק"ג) כמה חזרות שאפשר, ואז מתח ומקבילים כמה שאפשר.
אז עשיתי אימון קליל ביום שלישי.

אני מאוד אופטימי, למרות שלא התכוננתי לתחרות כמו שצריך, זה תחום שאני ממש טוב בו.
אולי אתם מכירים אותי בפאוורליפטינג, כמתאמן סביר, אבל הצד הבאמת חזק שלי הוא חזרות גבוהות.

אבל אשתדל לא לעוף על עצמי, כי תמיד יכול להיות דג יותר גדול ממני. אבל מקווה לעדכן אתכם ובעז"ה לשתף אולי סרטונים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/10/19

אספר קצת על התחרות.

דבר ראשון ממש לא הייתי מוכן למה שחיכה לי שם.
בחיים לא עשיתי משקל כל כך קל לכל כך הרבה חזרות.

ההבדל בין אימון כזה, ולמה שאני רגיל זה שמיים וארץ. לא היה לי שיווי משקל, כי אני רגיל למשקל כבד שמקבע אותי לריצפה, כל הרמה הרגשתי שאני עף באוויר.
ובנוסף לזה, הסחרחורת והתשישות המיידית שהרגשתי אחרי כל תרגיל זה משהו שאני ממש לא רגיל אליו.

אני מודה שלא לקחתי אותם בחשבון.
היו בערך 8 מתחרים. פתחנו בדדליפט, כל אחד והמשקל גוף שלו. אני הייתי הכי כבד על משקל 87.5 (שקילה במקום).

הממוצע שנתנו שם היה 30, מישהו נתן 60 שזה היה מטורף, נכנסתי בלי לדעת למה לצפות, ואני מתחרט שלא התאמנתי לקראת התחרות, אבל ברוך ה' נתתי 80 חזרות ברצף. זה לא קשה פיזית, פשוט נגמר הסוכר בדם או משהו כזה, נשארתי עם סחרחורת כל התחרות.

מיד עברנו לבנץ', הכי הרבה נתן 25 חזרות, הצלחתי לתת 24.
וכאן אני הולך לעשות ווידוי קטן, אני לעולם לא אזלזל ב HB סקוואט שוב. כולם עשו את זה, ולכן הצליחו לתת ממש הרבה, הכי הרבה נתן 40 אני חושב.
זה היה עוד דבר שהייתי צריך להכין לפני התחרות, אבל עשית LB שממש היה תשוש מהדדליפט ונתתי 33.
אז לבנתיים אני עדיין מוביל על שאר המתחרים בלפחות 10 חזרות טוטאל.
עברנו למתח, אני לא זוכר בדיוק, אבל אני חושב שנתתי 28 למרות התשישות והכללים הנוקשים שם.
אני חושב שזה היה הכי הרבה.

ולבסוף מקבילים, ופה פיקששתי בענק.
לא עשיתי מקבילים ושום תרגיל יד אחורית יותר משנתיים. אבל אמרתי לעצמי שאני בטוח אסתדר עם התרגיל כשאתחיל אותו, כמה מסובך זה יכול להיות. חחח... טעיתי.
לא הצלחתי עם השיווי משקל. באמת התרגיל לא היה קשה מידי, ואני חושב שיכלתי 40 אולי, אבל ב 28 איבדתי שיווי משקל, היד הסתובבה ובעדינות הידיים נפלו מהמכשיר וזה היה סוף הנסיון שלי, כי אי אפשר לחזור ולהמשיך אחרי נפילה, די מבאס.
חברה נתנו שם בערך 40 חזרות.

אבל לניקוד, במקום הראשון זכה בחור נחמד עם ניקוד 190 חזרות טוטאל, מגיע לו, הוא התאמן קשה לקראת התחרות כמה חודשים, וניכר שזה השתלם בסוף.

במקום השני הייתי אני עם טוטאל 187, רק 3 חזרות פחות ממנו, שבדוק הייתי עושה אם לא הייתי נופל במקבילים. אבל זה התחרות, והוא ניצח אותי נקי ותקין.

במקום השלישי הים בחור שנתן טוטאל 183, גם ממש קרוב, גם הוא התאמן המון לקראת התחרות הזאת, וניכר שההשקעה שלו השתלמה.

תחרות הבאה בסגנון הזה, אין ספק שלפחות שבועיים לפני אם לא חודשיים אתחיל להתכונן אליה, כי אני מאמין שעם הכנה נכונה, אוכל לתת טוטאל מעל 200 אם לא 300.

היה קצת מצחיק ועצוב לראות בחור מסתלבט שהוא ינצח בתחרות כי הוא כבר "מאמן כושר" והוא עושה "30 מתח בקלות" 🤪. בסוף המסכן נתן אולי 20 דדליפט 11 סקוואט, 15 בנץ', 20 מתח, וכמה מקבילים.

ברוך ה' זכיתי בפרס כספי קטן, היה שווה. גם בלי הכנה אני לא אפס בתחום הזה.
ואני אשתדל להוריד את האף והאגו העצום שלי בעתיד (כי מנסיון, זה גומר את הקרירה של הספורטאים הכי טובים, הם עוזבים את המאמן שלהם:🤦‍♂️:, שוכחים מאיפה הגיעו, ומשם נופלים רק).
ולבוא מוכן לתחרות.
יאמר לזכותי שאני מתחרה מאוד חברותי ולא קנאי בשקל. עודדתי את המתחרים שלי, ובאמת קיוויתי לראות אותם מצליחים את המקסימום שלהם.
רק שלבד, לפני התחרות, אני קצת...

בעז"ה אעלה תמונות וסרטונים כשיהיה לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא שמתי לב בכלל שאתה עומד להתחרות ואני מבלבל את המוח על מתח עם משקל. קודם כל תחרות מגניבה ביותר (שיש מקבילים, מתח וכו')
ולא רק פאוורליפטינג, לפחות אני מחבב את הרעיון. דבר שני אדיר על המקום ה2 למרות ההפתעות.

נראה את הסרטונים בקרוב 👏

וואוווו אדייייררר!!!
כל הכבוד! ברוך השם 😄
בעזרת השם תגיע גם לתחרות הבאה. לפי מה שתיארת פה נראלי לי שתקטוף את המקום הראשון כמו כלום... רק המקבילים חירבשו לך חחח... רק 3 חזרות מהמקום הראשון זה קרב צמודדד בטירוף!

נראלי אני לא יכולה לעשות אפילו סקוואט אחד עם משקל הגוף שלי חחח (53!) 🤣
ובמתח אני סובלת כבר בחזרה השלישית חחח 😳

וסכתיין על הפירגון שלך לאחרים, לדעתי זה שווה יותר מהכל :0

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית