המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
שאלה:
איך אתה מצליח לכתוב בצורה כה תמציתית ומקוצרת? 🤣
כי אני גבר.
תאמיני או לא, אבל אני צריך לגרד את הראש ולתלוש שערות כדי לנסות להיות כמוכן ולפרט יותר מ"רק האימון עצמו".
לא מבין איך אתן מצליחות לכתוב מגילה מכמה שעות, הלואי ויכולתי.
אני לאט לאט לומד.
ועוד לדחוף את השם שלך בהסוואה במתכון, מרשים.

כי אני גבר.
תאמיני או לא, אבל אני צריך לגרד את הראש ולתלוש שערות כדי לנסות להיות כמוכן ולפרט יותר מ"רק האימון עצמו".
לא מבין איך אתן מצליחות לכתוב מגילה מכמה שעות, הלואי ויכולתי.
אני לאט לאט לומד.
🤣🤣
זה לא כמה שעות.... 🤣🤣🤣
זו שעה אחת בודדה ומסכנה 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

לוידעת, פשוט בזמן המנוחות בין הסטים אני כותבת איך היה לי הסט, או מחשבה מעניינת שחולפת לי בראש 😛

אהה כןן אומייגאד שמתי לב לזה רק הערב!!! 🤯
אני כותבת ממש אינטואיטיבי אז קורה לי מדי פעם שהשם שלי מבליח (בעיקר כשאני מעבירה לכתב דיאלוגים שאני מנהלת עם עצמי בתוך הראש חחחח) בד"כ אני שמה לב בהגהה ומוחקת....
לא שאכפת לי שתדעו איך קוראים לי. זה סתם כי אם מישהו יגגל את השם שלי הוא ימצא אותי פה די מהר, ופחות בא לי. אני נהנית מהאנונימיות... יש לי שם שלא פוגשים כל יום ✌️
אבל הכל בסדר, ערכתי את הלוג והכל טוב 🙄

וזה דווקא לא היה במתכון 🤣

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 19/11/19

יום שלישי

סקוואט - 172.5 ק"ג 5 סטים, 5 חזרות.
דדליפט - 235 ק"ג 4 סטים 5 חזרות.

לא היה לי מספיק זמן, הייתי צריך לסיים אימון בפחות משעתיים, לא הספקתי לעשות את הסט האחרון של דדליפט.
מה דעתכם, ללכת מחר ולבצע סט אחד נוסף של 5 חזרות? או לוותר ולהמשיך לשלב העצימות של האימון?

קרא את שאר עדכון הלוג...

רגע. רגע רגע רגע...

שני תרגילי בשעתיים?🤯
מניחה שבמשקלים היסטריים שכאלה נחים נצח בין סט לבט...
אבל עדיין,אני מרגישה כלכך זריזה פתאום:s47:

ולדעתי תוותר. תמיד אומרת לעצמי שזה בסדר שלפעמים לא הכל הולך 100%, ושלא אהיה קשה עם עצמי 😕
(בעצם בפועל 99% מהפעמים שאני מרמה ועושה בכל זאת 🤣)

חחחחחחחחחחח אתה רציני? 🤣

(אם כי אני חושבת שזה רעיון טוב דווקא, מן הסתם)
בטח, הדעה שלך חשובה יותר מהמטבע שהייתי מפליק באוויר כדי להחליט.
לדעתי עצימות
גם לדעתי לוותר על הסט הזה ולהמשיך
תודה, זה מה שאעשה.
רגע. רגע רגע רגע...

שני תרגילי בשעתיים?🤯
מניחה שבמשקלים היסטריים שכאלה נחים נצח בין סט לבט...
אבל עדיין,אני מרגישה כלכך זריזה פתאום:s47:

ולדעתי תוותר. תמיד אומרת לעצמי שזה בסדר שלפעמים לא הכל הולך 100%, ושלא אהיה קשה עם עצמי 😕
(בעצם בפועל 99% מהפעמים שאני מרמה ועושה בכל זאת 🤣)
בגלל שהייתי עדיין תפוס מאימון קודם, החלטתי שאני לוקח מינימום 8 דק' מנוחה בין הסטים כדי שאוכל להשלים את כל הסטים.
לפי החישוב שלי האימון כולל חימומים יכל להסתיים במעט פחות משעתיים.
אך הגיע חבר לבקר, ודיברנו בזמן מנוחה, מה שגרם ל 8 דק' להיות לפעמים 9. והנה אני מוצא את עצמי אחרי שעתיים בפיגור של סט.
בדרך כלל עם הבנצ' היה לוקח לי 3 שעות, אבל גם אז אני גמיש ויכול לגלוש ל4 או 5 אם צריך.

בטח, הדעה שלך חשובה יותר מהמטבע שהייתי מפליק באוויר כדי להחליט.

תודה, זה מה שאעשה.

בגלל שהייתי עדיין תפוס מאימון קודם, החלטתי שאני לוקח מינימום 8 דק' מנוחה בין הסטים כדי שאוכל להשלים את כל הסטים.
לפי החישוב שלי האימון כולל חימומים יכל להסתיים במעט פחות משעתיים.
אך הגיע חבר לבקר, ודיברנו בזמן מנוחה, מה שגרם ל 8 דק' להיות לפעמים 9. והנה אני מוצא את עצמי אחרי שעתיים בפיגור של סט.
בדרך כלל עם הבנצ' היה לוקח לי 3 שעות, אבל גם אז אני גמיש ויכול לגלוש ל4 או 5 אם צריך.
כנ"ל.. אימונים ארוכים מאד לפעמים.. בנפח

ומה עושים כל הזמן הזה? ._.
2 דק' מתאוששים פיזית מהתרגיל, פשוט מנסים להאט את הנשימות מהמאמץ הגופני שעבר.
מחכים שהשרירים יתאוששות מספיק לבצע את התרגיל הבא.
בזמן הזה אני לפעמים לומד גמרא, קורא בספר של בוריס שייקו כרגע, צופה בסרטון של הסט שעשיתי ומנתח את הטכניקה, או נושם ומעביר דמיון בראש איך לבצע את הסט הבא.
או מפטפט עם חבר.
תאכלס אם יוצאים לך 4 או 5 שעות אימון מה אתה אוכל שותה במהלך ? אולי אתה יכול לתת שנצ בין סקוואט לבנץ' חח
חחח כן... כאילו, אתה לא נהיה רעב באמצע אומשו? 😅
מלבד ארוחת בוקר שכנראה מכיל את כל הקלוריות ש @אני=] אוכלת ביום, אני אוכל ארוחה מפנקת מיד לפני האימון.
בזמן האימון אני שותה בערך ליטר ממיץ הפלא שלי. ואני גם לא טיפוס רעב, במיוחד עם כל האדרנלין הזה, אבל ברגע שהאימון מסתיים, חוזר לפרק עוף מסכן שלא חטא.

2 דק' מתאוששים פיזית מהתרגיל, פשוט מנסים להאט את הנשימות מהמאמץ הגופני שעבר.
מחכים שהשרירים יתאוששות מספיק לבצע את התרגיל הבא.
בזמן הזה אני לפעמים לומד גמרא, קורא בספר של בוריס שייקו כרגע, צופה בסרטון של הסט שעשיתי ומנתח את הטכניקה, או נושם ומעביר דמיון בראש איך לבצע את הסט הבא.
או מפטפט עם חבר.

מלבד ארוחת בוקר שכנראה מכיל את כל הקלוריות ש @אני=] אוכלת ביום, אני אוכל ארוחה מפנקת מיד לפני האימון.
בזמן האימון אני שותה בערך ליטר ממיץ הפלא שלי. ואני גם לא טיפוס רעב, במיוחד עם כל האדרנלין הזה, אבל ברגע שהאימון מסתיים, חוזר לפרק עוף מסכן שלא חטא.
מה אתה אוכל בד"כ לפני
ומה מכיל השייק 3 גזר 1 לימון?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית