הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
אולי קשה לך יותר בגלל שאתה עשית 5 ימים ברצף של אימון ..
לא עדיף לעשות 3 או 4?
אתה צודק.
פשוט ביום ראשון לא היה לי כוח לעשות בנץ', אז עשיתי את זה ביום שני. ואז הייתי חייב לעשות בנץ' שוב ביום רביעי.

שבוע הבא בהחלט שאנסה לעשות רק 3 אימונים בשבוע.

אתה צודק.
פשוט ביום ראשון לא היה לי כוח לעשות בנץ', אז עשיתי את זה ביום שני. ואז הייתי חייב לעשות בנץ' שוב ביום רביעי.

שבוע הבא בהחלט שאנסה לעשות רק 3 אימונים בשבוע.
למה שלא תעשה קורטא קלאסי 5*8 סקוואט בנץ דדליפט
אתה תתקדם המון אבל תעלה במשקל כי חובה לאכול שם חח

למה שלא תעשה קורטא קלאסי 5*8 סקוואט בנץ דדליפט
אתה תתקדם המון אבל תעלה במשקל כי חובה לאכול שם חח
כי אני רחוק מתחרות ואני חייב לתקן את הליקויים שלי בטכניקה.

אז אני עושה קורטה עם שינויים.
אני עושה 5 סטים של סקוואט שמעמיס לי בנקודת התקיעה שלי.
HB סקוואט בשביל הקוואדס 3 סטים.
ותרגיל קוואדס נוסף 3 סטים.
שזה 11 סטים לסקוואט.

5 סטים לדדליפט עם עצירה ו3 סטים גוד מורנינג שזה 8 לדדליפט.

ולחזה גם 8. 5 חזה עם משקל בנקודת תקיעה, ו3 סטים חזה עליון.

בקורטה רגיל יש 24 סטים לאימון, אני בסך הכל עושה 27.

והוא עושה את אותם תרגילים, אבל אני מרגיש שתרגילי עזר חשובים לי מאוד. אני מתאמן הרבה זמן עם טכניקה די רעה בסקוואט (לא סוף העולם, אבל טעון הרבה שיפור). אני מרגיש שאני צריך יותר מרק סקוואט.

ובדדליפט הגב שלי מתחיל להתעגל, אני חייב לתקן את זה.

אבל נראה לי בבלוק הבא אולי אעשה קורטה קלאסי.

יש לך מספיק נסיון לדעת מה עובד לך 😃
אני חושב שאם תעשה קורטה קלאסי לא יהיה לך שום נקודת חולשה שאתה טוחן כל כך הרבה נפח וריאציה אין
מנוס מלהיות חזק בה או להפצע .. ככה שתמשיך עם מה שאתה עושה מה שחשוב להנות מהתהליך ולהתקדם 😃

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 26/04/20

יום ראשון

סקוואט - 160 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
HB סקוואט - 155 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
דדליפט עם עצירה סנטימטר מהריצפה בעליה - 215 ק"ג 5 סטים 5 חזרות.
גוד מורנינג ממוטת הבטיחות - 160 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
תרגיל לקוואדס - 45 ק"ג 3 סטים 6 חזרות.
בנץ' - 140 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
בנץ' עליון - 95 ק"ג, 3 סטים, 5 חזרות.
בייספס ובטן וכתפיים.

ראיתי שעניין החבל גרם לי למעט כאב בגלל חוסר יציבות, אני צריך גומיות התנגדות או שרשרת. אבל עד אז חזרתי לתרגילים רגילים.

וזה פעם ראשונה בבלוק שסיימתי אימון שלם באותו יום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך מרגיש הHB?
הוא מאוד נוח, אבל כמובן שאני קצת יותר חלש איתו.
אבל אני מתבייש להודות שאני די אוהב אותו, אני כמעט מסוגל לראות את עצמי מגיע לתחרות עם זה.

כמה זמן לקח לך האימון ?
ואיך אתה מסתדר מבחינת אנרגיה באימון עצמו אם אתה מבצע בבוקר , אני מבצע בערב בדכ לוקח לי סביב 4 שעות אבל הרבה סטים כרגע בשלב של המון נפח יחסית ..

כמה זמן לקח לך האימון ?
ואיך אתה מסתדר מבחינת אנרגיה באימון עצמו אם אתה מבצע בבוקר , אני מבצע בערב בדכ לוקח לי סביב 4 שעות אבל הרבה סטים כרגע בשלב של המון נפח יחסית ..
לקח לי קצת פחות מ4 שעות.
אני מעדיף בצהריים.
מבחינת אנרגיה, לקראת הסוף זה קצת קשה, אבל אני חושב שאני אביא מיץ ירקות לאימון, וזה יעזור לי.
בנוסף אני תמיד אוכל מיד לפני האימון.
ויש לי כדורי ספירולינה בסטודיו שלי, וכשקשה ואני מרגיש עייף, אני לוקח אותם. אני קורא להם כדורי הפלצבו שלי. ואיכשהו זה עוזר לי.

לקח לי קצת פחות מ4 שעות.
אני מעדיף בצהריים.
מבחינת אנרגיה, לקראת הסוף זה קצת קשה, אבל אני חושב שאני אביא מיץ ירקות לאימון, וזה יעזור לי.
בנוסף אני תמיד אוכל מיד לפני האימון.
ויש לי כדורי ספירולינה בסטודיו שלי, וכשקשה ואני מרגיש עייף, אני לוקח אותם. אני קורא להם כדורי הפלצבו שלי. ואיכשהו זה עוזר לי.
כמה ארוחות אתה אוכל לפני ? ומה הן כוללות אני מרגיש אחרי בערך 3 שעות שהכוח יורד אני שורד כל הזמן את האימונים אבל לדעתי שעתיים זה מקס של אנרגיה אח"כ דואך בהדרגה

כמה ארוחות אתה אוכל לפני ? ומה הן כוללות אני מרגיש אחרי בערך 3 שעות שהכוח יורד אני שורד כל הזמן את האימונים אבל לדעתי שעתיים זה מקס של אנרגיה אח"כ דואך בהדרגה
ארוחת בוקר שלי זה בערך ליטר וחצי מיץ גזר, תפוחים, לימון וג'ינג'ר. אורז מלא או שיבולת שועל עם דבש. ו4 ביצים.
ולאחרונה אין לי זמן, אז אני אוכל לפני האימון חטיף חלבון שהכנתי בבית מאבקת חלבון סויה עם קקאו, חמאת בוטנים, דבש ואגוזים שונים.
אני לי מושג מה הערך הקלורי שלו, אני סתם אוכל לפי הקריזה, אני לא תמיד מסיים אותו אפילו.

אבל מה שכן חשוב לי, זה לפחות 7 שעות שינה בלילה, ושאקום מוקדם בבוקר, זה מסדר לי את היום.
ושמתי לב שהלימוד בבוקר עם החברותא (עכשיו דרך הטלפון) נותן לי אתגר מנטלי שמכין אותי לאתגר הפיזי של האימון טוב יותר.
קשה לי להתאמן בלי שלמדתי באינטסיביות בבוקר.

עדכון לוג: 29/04/20

יום שלישי

בנץ' עליון - 100 ק"ג, 3 סטים, 5 חזרות.
בייספס ובטן וכתפיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/04/20

יום חמישי

בנץ' עליון - 105 ק"ג, 3 סטים, 5 חזרות.

אימון קשה, לא אכלתי מספיק לפני.
אבל אמרתי לעצמי Mind over matter, והעפתי את זה.
בסט השלישי של בנץ' החזרה החמישית בקושי עלה, פחדתי שאשאר תקוע עם זה על החזה (ואני לבד), אז ישבתי עם עצמי על טכניקות מנטליות שעזרו לי בעבר. ופשוט שני הסטים האחרים פשוט עפו בקלות.

זה מדהים מה אנחנו מסוגלים ולא יודעים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

המנטלי קובע, חד משמעית. מוכן לפרט על הטכניקות שעוזרות לך?
קצת מביך בשבילי להיכנס לפרטי פרטים כאן.
אבל בגדול, תפילה, דמיון וריכוז.

אני מאמין שהקב"ה בסופו של דבר קובע, ומרים עבורי את המשקל, תמיד. אז כשקשה ואני לא מצליח, אני פשוט צריך טיפה יותר ממנו.
דמיון, עוזר לי לייצר מציאות רצוי בלי לתת לעבר להתערב.
ריכוז, זה הכל. ההוראות של כל פעולה מגיעים מהמוח, אם המוח מוכן לתת את הכל, והיחס שלי כולו מושקע במשימה מסוימת, זה נהיה אפשרי.

תודה ששיתפת.
אני מאמין שהקב"ה בסופו של דבר קובע, ומרים עבורי את המשקל, תמיד. אז כשקשה ואני לא מצליח, אני פשוט צריך טיפה יותר ממנו.
מזדהה. לא פעם שהיה נראה לי שאבוד, באתי מרוקנת או חלשה, או סתם כבד מדי, ומה שהפך המצב על פניו, בצורה הזויה, זו תפילה, ולתת לו להיכנס.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית