הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
למה אתם מתקנים את אלחנן לגבי עליית האגן לפני החזה?
הרי המטרה שלו היא להרים כמה שיותר ובשביל זה נשתמש באיזה שרירים שצריך כדי להרים כמה שיותר כל עוד זוהי לא תנועה שפוצעת...לא?
כלומר אני יודע שגוד מורנינג זה דבר רע, אבל הסיבה היא שבגלל אובר שימוש בשרירים החזקים הגוף מגיע למצב הרבה יותר קשה מכנית, אבל ממה שהבנתי לאלחנן אין גוד מורנינג אלא היפ דרייב, למה לא להשתמש בשרשרת האחורית יותר?
הנלעד"כ

למה אתם מתקנים את אלחנן לגבי עליית האגן לפני החזה?
הרי המטרה שלו היא להרים כמה שיותר ובשביל זה נשתמש באיזה שרירים שצריך כדי להרים כמה שיותר כל עוד זוהי לא תנועה שפוצעת...לא?
כלומר אני יודע שגוד מורנינג זה דבר רע, אבל הסיבה היא שבגלל אובר שימוש בשרירים החזקים הגוף מגיע למצב הרבה יותר קשה מכנית, אבל ממה שהבנתי לאלחנן אין גוד מורנינג אלא היפ דרייב, למה לא להשתמש בשרשרת האחורית יותר?
הנלעד"כ
אתה צודק, הסקוואט שלי בסדר גמור, אבל אם אני רוצה להתקדם יותר, אני חייב להתחיל להשתמש בשרירים שהזנחתי בסקוואטים שלי.
השרשרת האחורית שלי מאוד חזקה, וזה מתבטא בדדליפט.
לכן בסקוואט אני משתמש יותר מדי בשרשרת האחורית ורק מתחזק עוד בדדליפט אבל די נתקע בסקוואט, אני צריך להתחיל להשתמש יותר בשרשרת הקידמית.
תראה מה צ'אד סמית' אומר על זה אם תרצה.

אתה צודק, הסקוואט שלי בסדר גמור, אבל אם אני רוצה להתקדם יותר, אני חייב להתחיל להשתמש בשרירים שהזנחתי בסקוואטים שלי.
השרשרת האחורית שלי מאוד חזקה, וזה מתבטא בדדליפט.
לכן בסקוואט אני משתמש יותר מדי בשרשרת האחורית ורק מתחזק עוד בדדליפט אבל די נתקע בסקוואט, אני צריך להתחיל להשתמש יותר בשרשרת הקידמית.
תראה מה צ'אד סמית' אומר על זה אם תרצה.
קראתי כבר...אבל אני הבנתי שאתה מחזק את הארבע ראשי לא משנה את הסקוואט...כלומר מוסיף פרונט או הי באר...
הנלעד"כ

קראתי כבר...אבל אני הבנתי שאתה מחזק את הארבע ראשי לא משנה את הסקוואט...כלומר מוסיף פרונט או הי באר...
הנלעד"כ
צודק בגדול, אני צריך להקפיד שהחזה לא יקרוס קדימה, שהברכיים לא יקרסו, ושהמשקל תמיד יהיה במרכז הרגל.
מה הצדיק אומר על זה?
הוא טוען שהשרשרת הקידמית שלי צריכה להתחזק משמעותית.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 16/07/20

יום חמישי

סקוואט - 192.5 ק"ג, 10 סטים 3 חזרות.

מ"ג - 87.2 ק"ג.

התחלתי אימון ב10 בבוקר, מכיוון שהיום קיפלתי סופית את הסטודיו והבאתי את המשקולות לבית.
בין הסטים הוצאתי משקולות מהסטודיו לרכב, משימה לא פשוטה בהתחשב בכך אני הייתי בקומה מינוס, התזונה והשינה מעט פגועים, אז נראה שבסך הכל התחלתי חיטוב מוקדם משציפיתי.
מנוחה רק 8-10 דקות בין הסטים, כי היה יום לחוץ.
יום שלם של אירובי מטורף אחרי ובין הסטים, פשוט הזיה.

בכל זאת המשקל עלה היום כמו ילד טוב, אני מאוד מרוצה.

אני משתף סרטון רק של הסט האחרון, כי לדעתי רק הוא רלוונטי בתכלס, כי הוא היה הכי קשה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע אחי
אתה לוחם אמיתי
זה בהחלט מוטיבציה (במיוחד עכשיו,יוצא למבחן שלי)

🙌🙌🙌

מחכה לאימון משותף בימים טובים יותר..

עדכון לוג: 19/07/20

יום ראשון

בוקס סקוואט - 120 ק"ג 5×5.
בנץ' תחרותי - 105 ק"ג 10 חזרות 5 סטים.
דדליפט הנחה עדינה מאוד - 170 ק"ג 5×5.

משקל בבוקר 88 ק"ג, לא מתרגש זה מוצ"ש, זה מערכת עיכול מלאה.

קלוריות - 2950
תכננתי 2750, אבל שני תמרים ובננה בשייק היטו את הכף.
זה לא היה בכוונה, אבל כך יצא, וזה שיא הסבבה מבחינתי, כי אני לא ממהר לשום מקום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/07/20

יום שלישי

סקוואט - 220 ק"ג.
בוקס סקוואט 30 ס"מ - 210 ק"ג.
בנץ' - 110 ק"ג 4 סטים 8 חזרות.
דדליפט בהנחה מאוד עדינה - 190 ק"ג 4 סטים 6 חזרות.

משקל גוף - 87 ק"ג.
קלוריות - 2650 (יש לי את השייק חלבון ובננות לסגור את הפינה).

יום אחרון לאכילת עוף ובשר, עד 9 באב אני הולך להיות צמחוני חוץ משבת.
אני דווקא נהנייתי היום עם הגרעון קלורי, פשוט לסגור את הפה ולא לדאוג מה יהיה הארוחה הבאה, וגם נחמד שהבטן לא כל כך נפוחה כרגיל.

הסקוואט היה נחמד. עשיתי חימום עם 180, 200, 210, ואז 220. בגלל שהייתי בלי ספוטר, היה מפחיד, ונראה לי שלכן גם עליתי יחסית לאט, הייתי מנסה 225 אם היה לי ספוטר, אבל אני מרוצה מהבלוק סמולוב. אמנם עשיתי על אותו משקל גוף לפני חצי שנה 220, אבל טכניקה זוועה ועלה בקושי. אבל עכשיו זה היה מושלם, יש מה לשפר עדיין, אבל הברכיים לא קרסו.

מיד אחר כך בוקס סקוואט 180, 200 ו210, גם בזה הייתי מנסה יותר אם היה ספוטר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית