מומתז יא חאג'׳תיחקי ערבי׳ 😃
סלאם עליכום:
וועליכום הסלאם
אללה יעתיכ אל עאפי חביבי
ובראכאת (ברכתו)וברכתו
עוד נצליח לאסלם את @elchonon בקצב הזה (הוא כבר חצי 'עבדאללה' ;) )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מומתז יא חאג'׳תיחקי ערבי׳ 😃
סלאם עליכום:
ובראכאת (ברכתו)וברכתו
פה ושם 😉אתה ממש בקיא
מהשניה שנכנסתי למרתף יש לךאיזה, אני רק מתחבר לשורשים המרוקאים שהלואי והיו לי:s85:
יום ראשון
פאוז סקוואט - 155 ק"ג 5X5.
HB סקוואט עם עקבים מוגבהות - 120 ק"ג 3X10.
הייתי רוצה להמשיך את האימון, אבל כל הסטרס של ההתעסקות עם הטיסה שלי בנוסף ל3 שעות שינה אתמול בלילה (מי שלא יודע, מוצ"ש הנשמה שלי לא נרדמת כי היא מחכה למשיח, וזה לא בצחוק), הכריעו אותי להתעסק בדברים חשובים יותר.
למעשה בעז"ה הצלחנו להשיג טיסה לפני הסגר, שזה אומר שינוי תוכניות ענק. במקום ראש השנה ויום כיפור בארץ, נראה שגם ראש השנה גם יום כיפור וגם סוכות ושמחת תורה נחגוג בחו"ל.
בעז"ה אנחנו טסים בעוד 31 שעות.
אני חייב להודות שאני מאוהב בארץ וקשה לי לעזוב. למרות האזרחות והשנים שגרתי בארה"ב, אני עדיין מאוד מחובר לארץ היהודים הקדושה.
אבל ללכת למדינה בלי סגר נשמע סבבה, אוכל להנות ממיטב חדרי הכושר, ואני מאוד מקווה לא לקבל קורונה שם.
גם שם יש הגבלות למיטב הבנתי, אבל חדרי כושר פתוחים, ואולי החגים והמשפחה לא ישאירו לי הרבה זמן להתאמן, נראה מה לעשות.
אני חושב שראיתי שיש תחרות פאוורליפטינג במדינה שאני הולך אליה, אבל זה נראה לי יום אחרי שאני עוזב, היה יכול להיות נחמד, אבל אין לדעת, יכול להיות שהגורל יגרום לי להישאר שם, או הלחץ שאישתי תפעיל עלי.
אלוקים גדול, חשבתי שאצטרך לוותר לגמרי על כל הטיסה.זריזים למצווה ממש
בהצלחה חביבי
תעדכן שנחתת בשלום
ותתפלל על הנשמה האבודה שלי..
אשתדל,עם כל הכוונהתתפלל אתה עלי,
ירידה לצורך עלייה?אני ממש יכול להרגיש את הטומאה של חו"ל וזה לא בצחוק.
החשק ללמוד תורה ולעשות מצוות צונח.
אוייש, תפסיק להתקרבן חחח איזה דרמה קווין...😆ותתפלל על הנשמה האבודה שלי
את לא יודעת כמה..דרמה קווין
הקנאה 🤒😭
אם תרצה משהו קטן, תגיד לי, אני מביא תיק שלישי, וזה תלוי באישתי אם יהיה מקום.אשתדל,עם כל הכוונה
ירידה לצורך עלייה?
אתה חזק (תרתי משמע),פיתויים תמיד יש..סומך עלייך שתעמוד בהם
ותביא איזה מזכרת אה?
bon voyage
מה יש להנות? מזג אוויר זוועה, אולי חוץ מהסתיו שלא קיים בארץ שם לפחות יש ערמות עלים אדומים וצהובים."הלחץ שאישתי תפעיל עלי."
זה מקסים לראות גברים שמודעים לכח שמפעיל את העולם 😆
וואלה אלחנן, ככה בורח מהארץ, הא?
תהנו גם בשבילנו, ושמרו על עצמכם בארץ נכר.
מה שלום אמא אגב? 😃
אוייש, תפסיק להתקרבן חחח איזה דרמה קווין...😆
יאלה תצום ביום כיפור נשמה, זה טוב לחיטוב חחח
אין על מה. מילא הייתי טס לדרום קורולינה אחת המקומות האהובות עלי, אבל בסך הכל שיקאגו הקפואה, ואלי גם ניו יורק המלחיץ (אני עדיין נלחם שלא אטוס לשם).הקנאה 🤒😭
אם צריך אשלח לך,כמה שצריךאם תרצה משהו קטן, תגיד לי, אני מביא תיק שלישי, וזה תלוי באישתי אם יהיה מקום.
תלוי מה יגמר ראשון, הכסף שלי או המקום במזוודות.
שמח לשמועברוך ה' אמא בסדר, הכנתי לה חבל כזה מהתקרה עם ריתמה מעניינת כדי להחזיק את הרגל, וברוך ה' היא מצליחה לישון בלילה.
נתנו לה חומר טוב, ואחי היה חייב לדחוף לה גם קנאביס, אז הכל צחוקים שם. היא לא מתלוננת.
יש 😭אין על מה
נתנו לה חומר טוב, ואחי היה חייב לדחוף לה גם קנאביס, אז הכל צחוקים שם.
מה יש להנות? מזג אוויר זוועה, אולי חוץ מהסתיו שלא קיים בארץ שם לפחות יש ערמות עלים אדומים וצהובים.
אבל אני באמת אתגעגע לארץ.
חביביאבל בסך הכל שיקאגו הקפואה
בלי נדראגב, אני דורשת עדכון מלא מהחוויות שלך שם, ותמונות מדי פעם, שנהנה קצת גם אנחנו. פסדש? 🙄
לא סובל קורחביבי
זה עדיף על הסאונה בארץ
גורם לי להתגעגע למונטריאול,השלג עד הברכיים והקור ששומר על עור הפנים
אתה הארדקור חביביאבל אשן בסוכה עם שמיכה עבה בעז"ה
(ברשותך, אלחנן,)מקנא בך