הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
איך אתה מתאושש בין באימונים? לא אתמול כסף עבדת בנץ עם 120 קילו? אתה לא מרגיש תפוס וגמור..?
למדתי משהו חדש מג'וני קנדיטו.
תמיד ידעתי להכין בלוק של נפח, ואחריו בלוק עצימות כמו התוכנית של קורטה, ועוד רבים.

וגם טקסס שמשלב נפח עם עצימות באותו שבוע, כמו כן וואסטסייד, הם כולם בנויים סביב נפח ועצימות, וזה שם המשחק.

אבל סמולוב מלבד הנפח והעצימות המטורפת של התוכנית, יש שם מושג שקוראים לו "תדירות גבוה", דומה לשיטה הבולגרית.
וראיתי שעם התדירות הגבוה הזה קיבלתי תוצאות מפחידות.

אם תעשה סקוואט כל יום, אתה תפתח מיומנות טובה יותר מאשר פעם בשבוע.

ג'וני קנדיטו מחלק את התוכנית שלו לשלוש בלוקים מהסיבה הזאת.
הראשונה תדירות גבוה, השניה נפח גבוה, והשלישית עצימות גבוה.

אני אוהב את העיקרון, אבל מרגיש ש3 חזרות בסט פשוט לא מספיק, ואין מספיק סטים.

אז בניתי לי תוכנית עם עיקרון דומה.
אני כרגע בשבוע ה"תדירות", המשקל די נמוך, אבל אני עושה אותו תרגיל כל יום, זה מאוד עוזר לתרגל ולשפר טכניקה, ומגביר התאוששות לקראת השבועות הבאים. הגוף מתרגל ומתאושש כל יום, זה מדהים.

ואני מחלק את התרגילים אחרת.
בנץ' עובד בתדירות גבוה בזמן שסקוואט בבלוק עצימות. כשהבנץ' יהיה בשלב הנפח, הסקוואט יהיה בשלב התדירות, וככה הם לא מפריעים אחד לשני.

בקיצור, תובנות ונסיונות, זה החיים.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 13/12/20

יום ראשון

סקוואט - 220 ק"ג נכשל ואחר כך עשיתי חזרה.
דדליפט - 250 ק"ג 2 סטים 4 חזרות.
פין בנץ' - 127.5 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
ספוטו בנץ' - 127.5 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
בנץ' עליון - 100 ק"ג 3 סטים 10 חזרות.
גובלט סקוואט - 3×20.

החגורה עכשיו במידה מעצבנת, אני בין מידות. בסט הראשון זה היה משוחרר מידי, ובסט השני זה היה צמוד מידי.

בכל אופן, מקווה להמשיך להתקדם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/12/20

יום שלישי

סקוואט - 182.5 ק"ג 10 סטים חזרה אחת.
פין בנץ' - 127.5 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
ספוטו בנץ' - 127.5 ק"ג 3 סטים 5 חזרות.
בנץ' עליון - 100 ק"ג 3 סטים 10 חזרות.
גובלט סקוואט - 2×20.

התאמנתי עם שני חברים, אחד בודיבילדר מרשים, השני פאוורליפטר חזק שמתאמן וואסטסייד.
החרזתי על תחרות בבייספ קרל, קבענו חוקים והתחלנו.
החוק היה ישבן וגב עליון צמוד לעמוד בכל מהלך התרגיל, לא פשוט. הייתי בטוח שאין לי סיכוי, כי אני היחיד שלא עובד בייספס.
התחממנו יחד, הצלחנו יחד משקל, כשהגענו ל 58 ק"ג, שניהם נכשלו, אבל אני לא. מה אני אגיד, הופתעתי מעצמי.

זה לא נשמע הרבה, ואני חושב שבעבר עשיתי 80 ק"ג, אבל זה היה עם חוקים מאוד קשים, היה נחמד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/12/20

יום ראשון

סקוואט - 170 ק"ג 5 סטים 3 חזרות
פין בנץ' - 135 ק"ג 3 סטים 5 חזרות
ספוטו בנץ' - 135 ק"ג 3 סטים 5 חזרות
בנץ' עליון - 110 ק"ג 3 סטים 10 חזרות

מיום ראשון שבוע שעבר נתפס לי הגב מהדדליפט, המשקל לא היה מתואם לתוכנית, וזה משפיע על הסקוואט, לצערי כואב לי הגב יותר מידי מכדי להמשיך בתוכנית, אני לוקח דילואד, ואחזור להרים כשאתאושש כראוי.

ביום חמישי שעבר הייתי אמור לעשות 3 סינגלים עם 217.5 ק"ג, אבל הרגשתי שלא כדאי להתעלם מהכאב, למרות שאני חושב שיכולתי, אני מעדיף להמתין ולהיות בטוח.

אני מאמין שעברתי את ה220 ק"ג, ביום חמישי הקרוב הייתי אמור לנסות 235 ק"ג, אבל אני לא רואה סיבה כרגע לבדוק.

קצת מבאס, אבל אני מקווה ללמוד מהטעות שלי.

עכשיו הזמן להשקיע הרבה בבנץ' ותרגילי עזר כלליים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית