המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 20/05/21

יום חמישי

סקוואט - 180 ק"ג 5 חזרות
בוקס סקוואט רחב - 160 ק"ג 5 חזרות
דדליפט עם עצירה - 230 ק"ג 5 חזרות
סומו דדליפט עם עצירה - 220 ק"ג 5 חזרות
בנץ' - 137.5 ק"ג 5×5
בנץ' עם עצירה - 125 ק"ג 5×5
מתח - 40 ק"ג 5×5

הסתיים הבידוד שלי באופן רישמי.
אני לא מצליח להתגבר על הג'ט לאג וזה הורג אותי. ובנוסף נשארתי ער כל הלילה בשבועות, אז בכלל.

אני מכריח את עצמי לקום ב8 בבוקר למרות שרק נרדמתי ב5. עייף כל היום, ולפעמים קורס לתנומה קלה במהלך השיעור. מגיע הלילה ואני בטוח שלא אצליח להישאר ער, למרות זאת לומד מהלילות שקדמו ולוקח CBD ומלטונין, שוכב ער במיטה שעתיים עד שנמאס. קם רעב אוכל כמה פרכיות אורז עם אבוקדו. משום מה על הספה אני טיפה יותר עייף, אבל לא מספיק כדי להירדם, אז לוקח את האבטיה החמה השלישית שלי באותה הלילה כי זה תמיד משרה על רוגע ומשתיק את המחשבות לכמה דקות.

רק ב8 בבוקר נרדמתי, קמתי ב9:30 כדי להתקשר לחברותא שזה לא יעבוד היום. חוזר לישון וקם ב12.

עוברת לי המחשבה שכדאי לוותר על האימון היום, בעצם היה כדאי לוותר על כל האימונים בשבועות האחרונים, אבל אני לא מתיעץ עם עצמי, הבגדים כבר עלי, אני כבר באמצע אימון בלי זמן לחשוב, רק נותן את הכול. אולי זה יעייף אותי וארדם הלילה, זה לא קרה עד עכשיו, אבל עוד נראה.

מקווה ששבת יעזור להחזיר אותי לשפיות, אבל נזכר ששבת שעברה ישנתי 13 שעות רצופות, ועוד 5 אחר כך, וזה רק דפק אותי.

הלואי שאלו יהיו הצרות שלי, חבילה קלה מאוד קיבלתי מאלוקים. הוא נראה, לאבד כסף, לאבד אצבע, לשבור עצם, לחטוף טיל... בסדר, נראה לי שאני מבסוט מהחבילה שלי, לא מתחלף עם אף אחד, ומודה לקב"ה על הכל, גם כשאני לא מבין.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 23/05/21

יום ראשון

סקוואט - 170 ק"ג 5×5.
בוקס סקוואט רחב - 150 ק"ג 5×5
דדליפט עם עצירה - 217.5 ק"ג 5×5.
סומו דדליפט עם עצירה - 207.5 ק"ג 5×3.
בנץ' - 142.5 ק"ג 5×5.
בנץ' עם עצירה - 130 ק"ג 5×5.

הכל עדיין יחסית קל, אבל גונב הרבה זמן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

קיווץ, גריפ, חיזוק נקודות חולשה, עומס על השריר עם פחות עומס עיצבי.

מה דעתך על חזרות איטיות מאוד? אולי לא עדיף כאשר אתה עייף מבחינת עומס עצבי, אבל באופן כללי, גם כוח וגם ועומס עיצבי?

מה דעתך על חזרות איטיות מאוד? אולי לא עדיף כאשר אתה עייף מבחינת עומס עצבי, אבל באופן כללי, גם כוח וגם ועומס עיצבי?
טמפו (חזרות איטיות) מעולות לשיפור יציבות וטכניקה, אבל המשקל כל כך נמוך, וזה כל כך מתיש, שזה נורא מעצבן, ופחות מתאים לנפח שלי.

וזה גם לא ספציפי לנקודות חולשה, עם עצירה בנקודת חולשה, אפשר להעמיס הרבה על הנקודה הספציפית הזאת.
יכול לפרט מזה גריפ ועומס עיצבי ? מה התועלת שלהם ? זה דבר שמיועד לכולם רק לאנשים ברמתך ?
גריפ זה היכולת של האצבעות להחזיק משקל כבד, זה טוב לכולם, אבל במיוחד למי שזה קשה לו. לי אישית אין בעיות גריפ, אבל זה סתם אחד היתרונות בתרגילים שלוקחים יותר זמן לבצע.
עומס עיצבי זה עומס על מערכת העצבים ממשקל כבד, כדי להפחית את זה, משתמש במשקל קל בווריאציה קשה.

זה רלוונטי לכל מתאמן כוח, אבל יותר ויותר ככל שאתה מתקדם.

עדכון לוג: 28/05/21

יום חמישי

סקוואט - 185 ק"ג 5 חזרות
בוקס סקוואט רחב - 165 ק"ג 5 חזרות
דדליפט עם עצירה - 237.5 ק"ג 5 חזרות
סומו דדליפט עם עצירה - 227.5 ק"ג 5 חזרות
בנץ' - 142.5 ק"ג 5×5

אני כבר לא מעדכן אימון יום שלישי, זה התאוששות קלה בסקוואט ודדליפט, ואותו משקל וחזרות וסטים לבנץ'. וטיפה מתח.

לא הספקתי לסיים את הבנץ' עם עצירה והמתח היום מחוסר זמן, אולי מחר.

עדיין אימון די קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/21

יום ראשון

סקוואט - 175 ק"ג 5×5.
בוקס סקוואט רחב - 155 ק"ג 5×5
דדליפט עם עצירה - 225 ק"ג 5×5.
סומו דדליפט עם עצירה ורצועות - 215 ק"ג 5×3.
בנץ' - 147.5 ק"ג 5×5.
בנץ' עם עצירה - 135 ק"ג 5×5.

האימון התחיל קל, אבל נהייתי רעב והחלטתי באמצע הדדליפט לאכול צ'ולנט משבת (Don't ask), בקיצור זאת הפעם האחרונה שזה קורה, סתם הקשה על שאר הדדליפט.

הבנץ' עדיין מרגיש קל, שזה סופר מגניב.
החלטתי להאיץ טיפה את החיטוב, כרגע שוקל 86. זה לא הולך להיות קל באימונים, אבל נעשה הכל להתחזק ולרדת במשקל בו זמנית, או שלפחות אנסה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פעם מתאמן רציני אמר לי אדם שלא ברח לו "זינוק בעלייה" בסקוואט הוא לא מתאמן מקצועי - נראלי שהגעת לזה אחרי הצו'לנט : P

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית