הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש לכם ספוטר קבוע בבנץ או מבקשים מרנדומלים?

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
יש לכם ספוטר קבוע בדרך כלל? או שאתם מבקשים כל סט מבחור רנדומלי אחר בחדר כושר שישמור עליכם.

כשהתאמנתי בחדר כושר היו כמה אנשים שידעתי שהם ספוטרים סבבה, כשהם היו שם ביקשתי מהם, כשלא אז הייתי מבקש ממישהו רנדומלי, ומתבאס הרבה פעמים

לרוב עושה לבד, ובמשקלים ממש כבדים מבקש שיעזרו לי בעיקר כדי לחסוך אנרגיה. מבקש ממי שיש, אבל אני מתאמן במכון של פאוורליפטרים, אז הם יודעים מה הם עושים

בדרך כלל אין לי ספוטר. לעיתים רחוקות מבקש ממישהוא להוציא לי, ולא איכפת לי מי.
אני אולי פעם בחודשיים מגיע למצב שאני נאבק, וצריך את העזרה מלמעלה. אם אני מרגיש שזה עלול להיות הפעם הזה, אני מבקש ממי שלידי רק לשים עין ושיקח את זה ממני אם יש צורך (כמובן אחד שמסוגל, ולא מתחיל).

אם אין באותו רגע ספוטר שכבר התנסית איתו נסה לעשות סינון מחושב,תתעדף אנשים עם בייספס פחות מ50 וכו..

יצא לי לעבור בהמון מכונים, בחלק יש לי ספוטרים קבועים שיודעים את העבודה, אבל המון פעמים יוצא לי להתאמן לבד ואז צריך לבחור רנדומליים, וכבר יצא לי אנשים שממש הרסו לי סטים. מהניסיון שלי אגב, בערך בכל פעם שאי פעם ביקשתי מג'ים ברו מגודל עזרה בהוצאה הו שפשוט תולש את המוט מהראק ועושה לך איתו בייספס מעל הראש שלך ומוציא את כל הכיווץ. לא מדבר אפילו על זה שהם בד"כ קופצים לגעת במוט אם המוט טיפה מתחיל להט.. האנשים העדיפים לספוטינג בד"כ הם אנשים לא גדולים, אבל שרואים עליהם שהם מתאמנים כבר מספיק זמן כדי להבין איך להוציא יחסית, אבל הם לא חזקים מספיק כדי לתלוש לי את המוט ולהוציא לי את הכיווץ

בד"כ לא, אני מנסה לחפש אנשים שנראה כי יש להם זיקה לפאוורליפטינג. אם לא מצאתי, אני מסביר לו שלא ייקח לי את המוט אלא אם אני נחנק ממנו, ושאני אמור להלחם קצת וזה בסדר.
הבעיה היא שלפעמים הם לא נותנים לי להחזיר את המוט אחרי סט של 3RM ואומרים לי "יש'ך עוד עחי אני איתך אחי תן עוד 2!!" בזמן שאני עוד שנייה מתפגר. לא מבין למה אין מוטות בטיחות לבנצ' בחד"כים מסחריים... 😕

מזדהה עם כל סיפורי הספוטרים הדפוקים 😵
פעם כשהייתי משתמש בספוטרים כל הזמן, הייתי נותן לספוטר הוראות מדויקות כיצד לשמור לי, וגם זה לא עזר.

מזדהה עם כל סיפורי הספוטרים הדפוקים 😵
פעם כשהייתי משתמש בספוטרים כל הזמן, הייתי נותן לספוטר הוראות מדויקות כיצד לשמור לי, וגם זה לא עזר.
אני: "תוציא לי ואחר כך אל תיגע במוט, תן לי למות אם צריך". ספוטר רנדומלי: ...*נוגע במוט*

• פותח/ת השרשור
אצטרף לאוסף הסיפורים. פעם הבאתי תדריך רציני לבחור ששמר עלי (סתם איזה מישהו רנדומלי)
ואני רואה שהוא נוגע ועוד עוזר לי ואני אומר לו ''עזוב'' באמצע הסט והכל ואז קצת התעצבנתי, לא אמרתי לו כלום אבל התעצבנתי ראו עלי
כי זה אשכרה הורס אימון כזה דבר והוא אחרי כמה שניות עושה לי ''מה, אתה חושב שנגעתי? זה היה הכל אתה אפילו לא נגעתי''
מודה שצחקתי קצת על השקר הזה אבל אמרתי לו הכל בסדר תודה, ולא להתראות כמובן.

או שאני מבקש ספוט ממישהו ואומר לו 5 חזרות אל תיגע, ואז הוא קצת מעקם מבט לא מבין מה זה 5 חזרות מי עושה את זה (מאותם אנשים
שקופצים במקום כל האימון כי זה אתלטי עחי) אני עושה את ה5 עוד רגע נפטר והוא עושה לי ''עכשיו ביחד'' כאילו זה יום כיף, מה לא היה מובן ב5?

או הכי גרוע זה האלו שמוציאים אותך מריכוז ומתחילים לתמוך בך כאילו אתה לקראת שיא עולם ''קדימה, זה שלנו'' ''לך על זה'' ''יאלא תן בראש''
ובמשך כל הסט חושבים שצריך לעודד ''אפ אפ אפ'' אבל זה מוציא מריכוז ברמה מטריפה ולא נעים לך להגיד להם שיסתמו, אם זה מישהו שאתה מכיר מילא
אבל סתם איזה אחד, מטריף את המוח.

שורה תחתונה הם באים לעזור. אבל למרות שמסבירים להם הם לא מבינים כאילו לפני רגע לא הסברת להם או שלא מעניין אותם.

אני לא רגיל לעבוד עם ספוטרים.

במשקל כבד מבקש ממישהו שיסתכל מבחוץ

פשוט לא נכנס לחזרות שמוטלות בספק

נערך לאחרונה:
לאחר מספר נסיונות עם ספוטרים רנדומליים אני מעדיף למות מתחת למוט.
מעדיף את השליטה שלי על האנרגיה הזאת
מהנסיון שלי בבנץ' פרס, תהליך ההוצאה לבד של המוט מפעיל לי לחץ עצום על הכתפיים באזורים שבהם יצא לי להפצע הרבה. אחד השיקולים שלי בלהביא ספוטר זה כדי שיהיה לי פחות סיכוי להפצע.

• פותח/ת השרשור
אני מחכה לפרק בנשיונל גאוגרפיק על השינויים ההורמונלים במוח של הספוטר ברגע שהליפטר אומר לו ''אל תיגע במוט''

מה בעצם קורה שם ולמה זה לא נקלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית