הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד Powerlifting מבית Starting Strength

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
ספה מעץ בוצ'ר מלא, מעניין עד כמה זה נוח.

Barbell.

להגיד ת'אמת לא יודע עד כמה זה יהיה נוח ללחוץ על "ספה"(אולי ספסל מעץ מלא) כזאת.

מניח שבנוגע למוט זה יהיה הרבה יותר איכותי כי הם צריכים להתחרות עם לא מעט מותגים איכותיים אחרים ככה שהם חייבים בתחום הזה לייצר מוט טוב.

הספה זה פשוט רעיון דבילי, זה שאפשר לעשות בנצ' על ספת עץ, לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות. זו ספה שרק סגנונות מסויימים של בנצ' יכולים להשתמש בה, היא חלקה, ולא פרקטית למתחרים.
המוט יכול להיות סבבה לגמרי למחיר שלו, אבל כמובן שריפטו היה צריך להוסיף נגיעת טמטום שלו, והחליט שהמוט צריך להתקלקל בכוונה לאורך השנים, ו"להזדקן" עם המשתמש במקום לצפות את המוט בשכבת מגן שתגן עליו מנזים סביבתיים

ת'אמת, אם הספה מעץ תהיה קצת מחוספסת ולא מחליקה, הייתי מעדיף אותו על פני הספות האחרות. לא נוח לי ספה שוקעת.

הספה לדעתי רעיון מאוד מטומטם. אפשר להתווכח כמה רך אתם מעדיפים את הריפוד של הבנץ׳ שלכם, אני אישית מעדיף כמה שיותר רך כי זה מאפשר לי לשמור על כיווץ מקסימלי מהסיבה הפשוטה שהגב העליון שלנו לא בנוי ישר פלטה וספה רכה תומכת יותר טוב בגלל שהיא מאפשר לשקוע ולהתאים את עצמה לצורת גב.

המוט נראה סה״כ סבבה ויכול להתאים טוב בתור מוט כללי לכל ההרמות. מי שלא מכיר, היצרן הוא אותו יצרן של טקסס בארס. אבל... להיות טוב להכל זה אומר שהוא לא מצויין לשום הרמה. מוט סקוואט לא יהיה טוב להנפות, מוט דדליפט לא יהיה טוב לבנץ׳ וכו׳.

עכשיו גם חגורות WL בהזמנה מוקדמת,דאפאק..
file.jpg

עכשיו גם חגורות WL בהזמנה מוקדמת,דאפאק..
file.jpg

לא יודע, נראה ממש רע. עושה רושם כאילו בונים על המותג שימכור את המוצרים ולא נותנים דגש על בנייה, עיצוב וחומרים של הדברים השונים שהם מוציאים.

לא יודע, נראה ממש רע. עושה רושם כאילו בונים על המותג שימכור את המוצרים ולא נותנים דגש על בנייה, עיצוב וחומרים של הדברים השונים שהם מוציאים.
זה לא שהם לא משקיעים, זו השיטה שלהם, לתת את הדבר המינימלי ביותר, אבל באיכות טובה. אני בטוח שהעור מעולה, אבל הם לא חושבים ששוה בכלל להוסיף עיצוב או גימור

הגישה של starting strength היא השקעה מינימלית של אמצעים למתן תוצאות סבירות, ורואים את זה גם במוצרים שהם מוציאים לשוק. אני לא מאוד מסכים עם הגישה כי בתור מישהו שאימונים ותוצאות חשובים לו, אני מעוניין להשיג תוצאות אופטימליות, גם אם השקעת האמצעים לא מינימלית. עם זאת, אני בטוח שיש אנשים שסדר העדיפויות שלהם שונה, והגישה המינימלית היא בדיוק בשבילם. אני מקווה שהגישה שלהם משתקפת במחיר של המוצרים, ואם זה אכן המצב, אז אני לא רואה בעיה במה שהם עושים.

הגישה של starting strength היא השקעה מינימלית של אמצעים למתן תוצאות סבירות, ורואים את זה גם במוצרים שהם מוציאים לשוק. אני לא מאוד מסכים עם הגישה כי בתור מישהו שאימונים ותוצאות חשובים לו, אני מעוניין להשיג תוצאות אופטימליות, גם אם השקעת האמצעים לא מינימלית. עם זאת, אני בטוח שיש אנשים שסדר העדיפויות שלהם שונה, והגישה המינימלית היא בדיוק בשבילם. אני מקווה שהגישה שלהם משתקפת במחיר של המוצרים, ואם זה אכן המצב, אז אני לא רואה בעיה במה שהם עושים.
אולי במוט ובחגורה זה משתקף, בספה אני משוכנע שהיא עולה הון

• פותח/ת השרשור
זה לא אותו Rack, הוצג תכנון חדש ואחד ההבדלים זה המרחק הקצר יותר בין נקודות העיגון במסגרת.

• פותח/ת השרשור
אפשר לתת את התגובה הזאת על כל דבר בפורום, אבל לא עושים את זה על מנת לשמור על רמה קצת יותר גבוהה ובוגרת בפורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית