עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סוף סוף ספה נורמלית ולא הספות הרכות האלה לכוסיות. גבר אמיתי צריך ללחוץ על ספה מעץ או אבן.
עכשיו גם חגורות WL בהזמנה מוקדמת,דאפאק..
![]()
זה לא שהם לא משקיעים, זו השיטה שלהם, לתת את הדבר המינימלי ביותר, אבל באיכות טובה. אני בטוח שהעור מעולה, אבל הם לא חושבים ששוה בכלל להוסיף עיצוב או גימורלא יודע, נראה ממש רע. עושה רושם כאילו בונים על המותג שימכור את המוצרים ולא נותנים דגש על בנייה, עיצוב וחומרים של הדברים השונים שהם מוציאים.
אולי במוט ובחגורה זה משתקף, בספה אני משוכנע שהיא עולה הוןהגישה של starting strength היא השקעה מינימלית של אמצעים למתן תוצאות סבירות, ורואים את זה גם במוצרים שהם מוציאים לשוק. אני לא מאוד מסכים עם הגישה כי בתור מישהו שאימונים ותוצאות חשובים לו, אני מעוניין להשיג תוצאות אופטימליות, גם אם השקעת האמצעים לא מינימלית. עם זאת, אני בטוח שיש אנשים שסדר העדיפויות שלהם שונה, והגישה המינימלית היא בדיוק בשבילם. אני מקווה שהגישה שלהם משתקפת במחיר של המוצרים, ואם זה אכן המצב, אז אני לא רואה בעיה במה שהם עושים.
גם אני חושב, ולדעתי זה לא מוצר שממש פונה לקהל שלהם. ספת rep תתאים יותר. מה שכן, זה מאוד Amish.אולי במוט ובחגורה זה משתקף, בספה אני משוכנע שהיא עולה הון
הנה הכלוב התואם שהושק.