הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ציוד Powerlifting מבית Starting Strength

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
ספה מעץ בוצ'ר מלא, מעניין עד כמה זה נוח.

Barbell.

אפשר לתת את התגובה הזאת על כל דבר בפורום, אבל לא עושים את זה על מנת לשמור על רמה קצת יותר גבוהה ובוגרת בפורום.
בתור אחד שמאוד מעריך ציוד איכותי, צריך להבין מתי עובדים עליך בעיניים.

אם תוכל להסביר לך במה הראק של SS יותר טוב מהיצע הראקים הנוכחי, אחזור בי.

• פותח/ת השרשור
ההודעה שלי לא מכילה שום המלצה, אלא רק פרסום הידיעה בנושא, בדיוק כפי שעשיתי בתחילת השרשור.

אוקיי, הגבתי על הידיעה - זה בלבול ביצים. כולה ראק.

שמישהו מפרסם ידיעה / מידע על נושא כלשהו, זה מאוד הגיוני להגיב מה דעתך בנושא.

אם בראקס עסקינן, לדעתי הראק הכי טוב שיצא לי לעבוד איתו - של ROUGE. מפאת איכות החומרים ובעיקר בגלל כל התוספות שניתן לקנות ולחבר אליו.

אם ריפטו מציג את הראק שלו בתור אופציה לעשות מקבילים עם שתי מוטות, זה צחוק מעבודה. עשיתי את זה בעבר (בראק זול ורגיל) וזה די זוועה בגלל קוטר המוט וחוסר היציבות בגלל שהוא לא מקובע.

כול הראקים שעבדתי איתם היו בערך אותו דבר, הראק היחיד שאני לא סובל, זה ראק שעף כשאתה מחזיר עליו את המוט, כי הוא לא יציב. אבל גם אותו אפשר לחבר לריצפה והוא יהיה בסדר. מפריע לי ראק צר, כמה שיותר רחב אני אוהב..
אבל בסופו של דבר, תן לי את הראק הכי זול בתנאי שהוא יחזיק את המשקלים.
אני לא מבין אולי בסוגים שונים, אבל זה דעתי. אני גם עפתי על הרעיון של מיטה מעץ, כשאקנה ציוד פרטי זה הולך להיות שם בעז"ה.

כול הראקים שעבדתי איתם היו בערך אותו דבר, הראק היחיד שאני לא סובל, זה ראק שעף כשאתה מחזיר עליו את המוט, כי הוא לא יציב. אבל גם אותו אפשר לחבר לריצפה והוא יהיה בסדר. מפריע לי ראק צר, כמה שיותר רחב אני אוהב..
אבל בסופו של דבר, תן לי את הראק הכי זול בתנאי שהוא יחזיק את המשקלים.
אני לא מבין אולי בסוגים שונים, אבל זה דעתי. אני גם עפתי על הרעיון של מיטה מעץ, כשאקנה ציוד פרטי זה הולך להיות שם בעז"ה.
מכל הציוד שדובר כאן, הראק והמוט הם פשוט רגילים, לא משהו מיוחד.

הבנץ׳ מעץ לדעתי זה משהו שיהיה גרוע במיוחד. יש סיבה לריפוד, זה נותן תמיכה לכתפיים כי לא כולם בנויים אותו דבר ובנץ׳ מעץ יספק תמיכה מינימלית.

הבנץ׳ מעץ לדעתי זה משהו שיהיה גרוע במיוחד. יש סיבה לריפוד, זה נותן תמיכה לכתפיים כי לא כולם בנויים אותו דבר ובנץ׳ מעץ יספק תמיכה מינימלית.
אני אסתדר עם בנץ' מעץ, רק שאוסיף לו חיספוס קל כדי לא להחליק.

שום דבר. פשוט מעץ נראה מגניב, ואני לא רואה צורך בריפוד המינימלי שיש בבנץ' התחרותי.
נראה מגניב זה לא סיבה.

אם בנץ׳ קשיח לחלוטין היה יעיל, זה היה בשימוש בתחרויות.

ממליץ לא לנסות להמציא את הגלגל מחדש. יש בהחלט חשיבות לריפוד ואני אישית מעדיף ללחוץ על בנץ׳ רך יותר בגלל שמספק יותר תמיכה לכתפיים.

נראה מגניב זה לא סיבה.

אם בנץ׳ קשיח לחלוטין היה יעיל, זה היה בשימוש בתחרויות.

ממליץ לא לנסות להמציא את הגלגל מחדש. יש בהחלט חשיבות לריפוד ואני אישית מעדיף ללחוץ על בנץ׳ רך יותר בגלל שמספק יותר תמיכה לכתפיים.
כל אחד והסיבות והנוחות שלו.

הקטע עם המקבילים זה לא פחות מבדיחה. טוב שהוא לא הראה גם שאפשר לעשות שכיבות סמיכה על הרצפה שבתוך הכלוב.

זה כל כך נכון, אני לא יודע איך הוא בכלל הצליח לומר את זה מבלי להתפקע מצחוק. כנראה רצה להראות שכמו שבכלובים אחרים אפשר לחבר מתקן חיצוני של מקבילים (בחד"כ שלי יש את זה לאחד הכלובים) אז גם בכלוב שלו אפשר לעשות מקבילים - רק צריך שני מוטות וגם עובדים אקסטרה על המייצבים תוך כדי. זה לא באג - זה פיצ'ר 😃

באותה מידה היה יכול גם לומר שאפשר לעשות מתח על המוט כשהוא ממוקם על הפינים הגבוהים.

מתאים לאייטם מ"ארץ נהדרת" של חדרי כושר.

מה הסיבה שלך להאמין שבנץ׳ 100% קשיח יהיה טוב יותר?
יותר יציבות. ובנץ' תחרותי ש 80% קשיח לא מרגיש לי כל כל שונה מבנץ' 100% קשיח. כך ששוה שיהיה מגניב מאשר תחרותי, כי אין לי הבדל בנוחות שלהם.

אתה לא מאבד יציבות מהסיבה הפשוטה שהריפוד נמחץ ל100% שאתה שוכב עליו ככה שזה לא כמו מיטה שזה ישתנה במהלך התנועה.

כמו שאמרתי, אם היה יתרון לבנץ׳ 100% קשיח - היית רואה לפחות איגוד אחד מתוך הכמה מאות שיש עם בנץ׳ כזה.

כמו שאמרתי, אם היה יתרון לבנץ׳ 100% קשיח - היית רואה לפחות איגוד אחד מתוך הכמה מאות שיש עם בנץ׳ כזה.
לאנשים רגילים אולי יש הבדל, אבל לי אישית אין. אמנם אין בזה יתרון מקצועי, אך לדעתי אין בזה גם חסרון מקצועי.
אז מה שיקבע בשבילי יהיה ה"מגניבות" והמחיר.

ממליץ לך בחום לנסות לפני שאתה קובע נחרצות שאין בזה חסרונות לך. ככל שאני חושב על זה יותר זה נשמע לי יותר טפשי.

ממליץ לך בחום לנסות לפני שאתה קובע נחרצות שאין בזה חסרונות לך. ככל שאני חושב על זה יותר זה נשמע לי יותר טפשי.
ברור שזה נשמע לך טיפשי, זה לא הדעה שלך. אבל זה דורש חוכמה מועטת להבין דעות שונות משלך, כך שהטיפשות לא בהכרח נמצא בדעה שלי, זה שאתה לא מצליח להבין דעה שונה משלך זה נורא טפשי לדעתי.

הדעה שלך לא טפשית, אף פעם לא אטען דבר כזה. זכותך להעדיף X או Y.

מה שטענתי, לקנות מוצר עם פיצ׳רים מנוגדים לכל ספה תחרותית, לפני שניסית - זה לדעתי לא חכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית