עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור אחד שמאוד מעריך ציוד איכותי, צריך להבין מתי עובדים עליך בעיניים.אפשר לתת את התגובה הזאת על כל דבר בפורום, אבל לא עושים את זה על מנת לשמור על רמה קצת יותר גבוהה ובוגרת בפורום.
מכל הציוד שדובר כאן, הראק והמוט הם פשוט רגילים, לא משהו מיוחד.כול הראקים שעבדתי איתם היו בערך אותו דבר, הראק היחיד שאני לא סובל, זה ראק שעף כשאתה מחזיר עליו את המוט, כי הוא לא יציב. אבל גם אותו אפשר לחבר לריצפה והוא יהיה בסדר. מפריע לי ראק צר, כמה שיותר רחב אני אוהב..
אבל בסופו של דבר, תן לי את הראק הכי זול בתנאי שהוא יחזיק את המשקלים.
אני לא מבין אולי בסוגים שונים, אבל זה דעתי. אני גם עפתי על הרעיון של מיטה מעץ, כשאקנה ציוד פרטי זה הולך להיות שם בעז"ה.
אני אסתדר עם בנץ' מעץ, רק שאוסיף לו חיספוס קל כדי לא להחליק.הבנץ׳ מעץ לדעתי זה משהו שיהיה גרוע במיוחד. יש סיבה לריפוד, זה נותן תמיכה לכתפיים כי לא כולם בנויים אותו דבר ובנץ׳ מעץ יספק תמיכה מינימלית.
שום דבר. פשוט מעץ נראה מגניב, ואני לא רואה צורך בריפוד המינימלי שיש בבנץ' התחרותי.מה רע בכל בנץ׳ תחרותי אחר?
נראה מגניב זה לא סיבה.שום דבר. פשוט מעץ נראה מגניב, ואני לא רואה צורך בריפוד המינימלי שיש בבנץ' התחרותי.
כל אחד והסיבות והנוחות שלו.נראה מגניב זה לא סיבה.
אם בנץ׳ קשיח לחלוטין היה יעיל, זה היה בשימוש בתחרויות.
ממליץ לא לנסות להמציא את הגלגל מחדש. יש בהחלט חשיבות לריפוד ואני אישית מעדיף ללחוץ על בנץ׳ רך יותר בגלל שמספק יותר תמיכה לכתפיים.
הקטע עם המקבילים זה לא פחות מבדיחה. טוב שהוא לא הראה גם שאפשר לעשות שכיבות סמיכה על הרצפה שבתוך הכלוב.
יותר יציבות. ובנץ' תחרותי ש 80% קשיח לא מרגיש לי כל כל שונה מבנץ' 100% קשיח. כך ששוה שיהיה מגניב מאשר תחרותי, כי אין לי הבדל בנוחות שלהם.מה הסיבה שלך להאמין שבנץ׳ 100% קשיח יהיה טוב יותר?
לאנשים רגילים אולי יש הבדל, אבל לי אישית אין. אמנם אין בזה יתרון מקצועי, אך לדעתי אין בזה גם חסרון מקצועי.כמו שאמרתי, אם היה יתרון לבנץ׳ 100% קשיח - היית רואה לפחות איגוד אחד מתוך הכמה מאות שיש עם בנץ׳ כזה.
ברור שזה נשמע לך טיפשי, זה לא הדעה שלך. אבל זה דורש חוכמה מועטת להבין דעות שונות משלך, כך שהטיפשות לא בהכרח נמצא בדעה שלי, זה שאתה לא מצליח להבין דעה שונה משלך זה נורא טפשי לדעתי.ממליץ לך בחום לנסות לפני שאתה קובע נחרצות שאין בזה חסרונות לך. ככל שאני חושב על זה יותר זה נשמע לי יותר טפשי.