הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאזן קלורי שבועי

Realishere

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי רציתי לדעת יש ל י תפריט שעומד על 1300 קלוריות על מנת לרדת ויש ימים שאני אוכלת לפי התפריט ויש ימים שאני אוכלת פחות 1000_1100 רציתי לדעת אם זה יגרום גם לירידה או יעלה אותי?
כי כמו שכתבתי יש ימים שאני אוכלת לפי התפריט ויש ימים גם לפי התפריט אך פחות מהרגיל

תודה.

היי רציתי לדעת יש ל י תפריט שעומד על 1300 קלוריות על מנת לרדת ויש ימים שאני אוכלת לפי התפריט ויש ימים שאני אוכלת פחות 1000_1100 רציתי לדעת אם זה יגרום גם לירידה או יעלה אותי?
כי כמו שכתבתי יש ימים שאני אוכלת לפי התפריט ויש ימים גם לפי התפריט אך פחות מהרגיל
ככל שתאכלי פחות כך תגדילי את הגירעון הקלורי. אם את אוכלת 1000-1100 קלוריות במקום 1,300 זה רק יגרום לך לרדת במשקל יותר מהר, לא יגרום לעלייה ( אולי בלבלה אותך טענה מסוימת על פיה אם אוכלים פחות מדי הגוף נכנס לסטרס ואין ירידה במשקל - זה לא נכון).
מה שכן - 1000-1100 קלוריות זה מעט, בדרך כלל מינימום לבחורה יהיה באזור ה 1,200 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית