הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב דל פחמימה

Aviv852456

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
3
72
0
בחיטוב דל פחמימה אני בגרעון קלורי גבוהה מאוד אז איך אפשר לדעת אם שורפים שומן או שריר?

בו אני יסדר לך תראש.

להוריד מהר במשקל יוריד לך שריר בכמיות מסחריות.
אתה צריך הורדה מתונה בשילוב של אימנוי כח.
פחממה ועדיפות למלאה בגרעון קלורי יתנו לך תחושת שובע .
אין שום סיבה לעשות דיאטת נטולת פחממה זה מסוכן לבריאות גרוע לפיתוח גוף ולנפש,הרב שעושים את זה בטווח הארוך נשברים וחוזרים לאכול פי 10.

אם לא תיהיה סבלני רק תגרום לעצמך נזק!!!

תאוכל מאוזן חלבון שומן פחממה
ירקות ופירות ובסוף תראה תצאות שאפילו לא חלמת עליהם.

• פותח/ת השרשור
בו אני יסדר לך תראש.

להוריד מהר במשקל יוריד לך שריר בכמיות מסחריות.
אתה צריך הורדה מתונה בשילוב של אימנוי כח.
פחממה ועדיפות למלאה בגרעון קלורי יתנו לך תחושת שובע .
אין שום סיבה לעשות דיאטת נטולת פחממה זה מסוכן לבריאות גרוע לפיתוח גוף ולנפש,הרב שעושים את זה בטווח הארוך נשברים וחוזרים לאכול פי 10.

אם לא תיהיה סבלני רק תגרום לעצמך נזק!!!

תאוכל מאוזן חלבון שומן פחממה
ירקות ופירות ובסוף תראה תצאות שאפילו לא חלמת עליהם.
האמת שאני אצל טוני פיט, עשיתי מסה והיום מתחיל חיטוב דל פחמימה למשך שבוע שבה אני אוכל חלבונים ללא הגבלה, ירקות ירוקים בלבד, ו30-35 גרם שומן, לאחר השבוע אני עושה שבוע החזרת פחמימות בהדרגה, שבפועל זה גם סוג של חיטוב לפי כמות הפחמימות שאצרוך.
כל זה בגלל שאני טס לתאילנד עוד שבועיים אז הביאו לי תפריט קצר להורדת אחוזי שומן.
אבל האמת שדי מפחיד אותי חיטוב דל פחמימה בקטע של שריפת שריר.
עכשיו תקן אותי אם אני טועה:
אבל אם אני לא אוכל פחמימות למשך שבוע ואוכל מספיק שומן ושריר, מתאמן ועושה אירובי אז לגוף יש מפסיק שומן בגוף אז הוא ישרוף קודם אותו לא ?

האמת שאני אצל טוני פיט, עשיתי מסה והיום מתחיל חיטוב דל פחמימה למשך שבוע שבה אני אוכל חלבונים ללא הגבלה, ירקות ירוקים בלבד, ו30-35 גרם שומן, לאחר השבוע אני עושה שבוע החזרת פחמימות בהדרגה, שבפועל זה גם סוג של חיטוב לפי כמות הפחמימות שאצרוך.
כל זה בגלל שאני טס לתאילנד עוד שבועיים אז הביאו לי תפריט קצר להורדת אחוזי שומן.
אבל האמת שדי מפחיד אותי חיטוב דל פחמימה בקטע של שריפת שריר.
עכשיו תקן אותי אם אני טועה:
אבל אם אני לא אוכל פחמימות למשך שבוע ואוכל מספיק שומן ושריר, מתאמן ועושה אירובי אז לגוף יש מפסיק שומן בגוף אז הוא ישרוף קודם אותו לא ?

ירידה מהירה מדי במשקל תוריד לך יותר שריר לא משנה כמה חלבון תצרוך ,שריר יש לו מגבלה לכמה הוא יכול לישמר או לגדול אם תוריד יותר מדי בשבוע אתה תיפגע בעצמך.

מה שכן עדיף שיוצאים ממסה זה שבועים חודש להיות על מאזן נטרלי ואז להוריד ממנו בשבוע הראשון 200 .
ואז לאט לאט להיות על 500,כדי להרגיל את הגוף לשריפת שומנים,כל תהליך שהוא קיצוני תקבל תוצאות קיצוניות לשני הצדדים,אפשר לסיים חיטוב וכמעט ולא להפסיד שריר. הלוואי שהיה לי את המידע הזה בחיטוב הראשון שלי ומקווה שלא תלך ראש בקיר כי מה שאני אומר לך עכשיו אתה תודה לי אלף פעם.

• פותח/ת השרשור
ירידה מהירה מדי במשקל תוריד לך יותר שריר לא משנה כמה חלבון תצרוך ,שריר יש לו מגבלה לכמה הוא יכול לישמר או לגדול אם תוריד יותר מדי בשבוע אתה תיפגע בעצמך.

מה שכן עדיף שיוצאים ממסה זה שבועים חודש להיות על מאזן נטרלי ואז להוריד ממנו בשבוע הראשון 200 .
ואז לאט לאט להיות על 500,כדי להרגיל את הגוף לשריפת שומנים,כל תהליך שהוא קיצוני תקבל תוצאות קיצוניות לשני הצדדים,אפשר לסיים חיטוב וכמעט ולא להפסיד שריר. הלוואי שהיה לי את המידע הזה בחיטוב הראשון שלי ומקווה שלא תלך ראש בקיר כי מה שאני אומר לך עכשיו אתה תודה לי אלף פעם.
אז אתה אומר שחיטוב דל פחמימה הוא לא טוב אף פעם.

אז אתה אומר שחיטוב דל פחמימה הוא לא טוב אף פעם.
קשה מאוד להגיע לכמות הקלוריות היומית ללא פחממה ואין שום סיבה לצרוך בשר שמן כל הזמן זה פוגע בגוף ,
גם איכות האימונים שלך תיפגע גם הבריאות שלך פחממה מאוד חשובה לגוף בדיוק כמו חלבון,אבל עדיף בחיטוב להתמקד בפחממה מלאה זה כן.

הכי טוב לגוף לשרירים למצב הרוח לעור לשניים זה תזונה שיש בה את כל אבות המזון שומן פחממה וחלבון

היה לנו כמה אנשים שעשו דיאטת פליאו במכון לתקופה זה עוזר אחרי זה הם חזרו לפחממה ובגדול.

אל תעשה את הטעות הזאת שלב סלט והרבה ירקות בתפריט ותראה איך אפשר לעבור את החיטוב בקלות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית