הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצועות או שרוולי ברכיים לסקוואט

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
אהלן אני קצת מבולבל קראתי שרצועות עוזרות לעלות את המשקלים ושרוולים לא, אני רוצה להשקיע בציוד לסקוואט שאוכל לבצע אותו הכי טוב ובטוח שיש ולהתקדם יפה במשקלים.
כרגע אני עובד עם סטאן סמית הן יחסית נוחות, אם יש לכם המלצה על הדרך לנעל טובה לסקוואט אשמח, חגורה של RDX שמאוד עוזרת.. המשקל כרגע הוא 105 ל5 על 75 משקל גוף, במשקל הזה אני צריך רצועות? או שרוולים? ומה ההבדל ביניהם?

רצועות לא מומלץ אם אתה לא מתכוון להתחרות וגם אם כן אז רק מספר שבועות לפני התחרות.
לא מתאמנים עם רצועות באופן סדיר.
חגורה תזמין מאינזר אחלה איכות.
שרוולים תמיד אפשר לשים.
נעל טובה לסקוואט לא מספיק מידע, עם הגבהה? שטוחה?

• פותח/ת השרשור
רצועות לא מומלץ אם אתה לא מתכוון להתחרות וגם אם כן אז רק מספר שבועות לפני התחרות.
לא מתאמנים עם רצועות באופן סדיר.
חגורה תזמין מאינזר אחלה איכות.
שרוולים תמיד אפשר לשים.
נעל טובה לסקוואט לא מספיק מידע, עם הגבהה? שטוחה?
אוקיי תודה
השרוולים תורמים בהעלאה של המשקל?
ולגבי הנעליים, לא מבין בזה כלכך אבל אציין שאני מתאמן כרגע עם סטאן סמית ומדרסים כי יש לי פלטפוס
פשוט רוצה נעל שתתאים למדרסים ותהיה טובה לסקוואט (דדליפט אני עושה יחף)

אהלן אני קצת מבולבל קראתי שרצועות עוזרות לעלות את המשקלים ושרוולים לא, אני רוצה להשקיע בציוד לסקוואט שאוכל לבצע אותו הכי טוב ובטוח שיש ולהתקדם יפה במשקלים.
כרגע אני עובד עם סטאן סמית הן יחסית נוחות, אם יש לכם המלצה על הדרך לנעל טובה לסקוואט אשמח, חגורה של RDX שמאוד עוזרת.. המשקל כרגע הוא 105 ל5 על 75 משקל גוף, במשקל הזה אני צריך רצועות? או שרוולים? ומה ההבדל ביניהם?

מוקדם מדי להסתמך על שרוולים לצורך עליה במשקלי העבודה.

כל מה שאתה צריך זו תוכנית ותזונה מתאימות.

לגבי נעליים?

בהנחה ואין בעיית טווח תנועה בקרסול, אז כל נעל שמתאימה לקרוספיט יכולה להתאים לך. הן זולות יותר וקלות יותר לרכישה בארץ מאשר נעלי הרמת משקולות.

ולגבי הנעליים, לא מבין בזה כלכך אבל אציין שאני מתאמן כרגע עם סטאן סמית ומדרסים כי יש לי פלטפוס
פשוט רוצה נעל שתתאים למדרסים ותהיה טובה לסקוואט (דדליפט אני עושה יחף)
גם לי יש פלטפוס רציני, אני משתמש באולסטאר בלי מדרס.

כל נעל שטוחה תהיה סבבה.
רצועות ממש לא צריך באופן כללי אם לא מתחרים.
שרוולים אם אתה לא מרגיש צורך או מגבלה כלשהי גם אפשר לוותר.

כמו שאמרו תתאמן, תאכל ותישן כמו שצריך, זה הכי חשוב.

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואין בעיית טווח תנועה בקרסול, אז כל נעל שמתאימה לקרוספיט יכולה להתאים לך. הן זולות יותר וקלות יותר לרכישה בארץ מאשר נעלי הרמת משקולות.

גם לי יש פלטפוס רציני, אני משתמש באולסטאר בלי מדרס.

תאמת שחוץ מהפלטפוס יש לי גם גיד אכילס קצר שזה כן דבר שמקצר את הטווח בעקב

• פותח/ת השרשור
מה התקציב?
תשמע אם ההשקעה שווה אשים כמה שצריך.. אני פשוט בור בנושא אני אשמח שתיתן לי למשל דגם ביניים נגיד 300 400 ודגם ברמה יותר גבוהה אם זה מגיע ל600 800 אבל שווה את זה אז בסדר.. השאלה מה באמת ההבדלים למתאמן חובבן

תשמע אם ההשקעה שווה אשים כמה שצריך.. אני פשוט בור בנושא אני אשמח שתיתן לי למשל דגם ביניים נגיד 300 400 ודגם ברמה יותר גבוהה אם זה מגיע ל600 800 אבל שווה את זה אז בסדר.. השאלה מה באמת ההבדלים למתאמן חובבן
יש לך את ה-sabo powerlift שהן הכי זולות מאלה עם העקב הגבוה, אבל לדעתי גם מהטובות יותר. אחרי זה יש לך מהמחיר הזול ליקר reebok legacy lifter, Adidas adipower, Nike romaleos 3, ששלושתן די שוות מבחינת ביצועים, אבל לנייק יש יותר תמיכה בקשת

• פותח/ת השרשור
יש לך את ה-sabo powerlift שהן הכי זולות מאלה עם העקב הגבוה, אבל לדעתי גם מהטובות יותר. אחרי זה יש לך מהמחיר הזול ליקר reebok legacy lifter, Adidas adipower, Nike romaleos 3, ששלושתן די שוות מבחינת ביצועים, אבל לנייק יש יותר תמיכה בקשת
אלה מהן אפשר למדוד בארץ?

עריכה:
בדקתי קצת וראיתי שהאדידס מיועדות לרגליים צרות ואני לא רוצה לקחת סיכון בנוגע לזה אז ההתלבטות היא בין הריבוק לנייק במחיר ראיתי את הנייק ב700 ואת הריבוק ב500

נערך לאחרונה:
אלה מהן אפשר למדוד בארץ?

עריכה:
בדקתי קצת וראיתי שהאדידס מיועדות לרגליים צרות ואני לא רוצה לקחת סיכון בנוגע לזה אז ההתלבטות היא בין הריבוק לנייק במחיר ראיתי את הנייק ב700 ואת הריבוק ב500
אם יש לך כף רגל רחבה אז לך על הריבוק, הנייק יחסית צרות

• פותח/ת השרשור
אם יש לך כף רגל רחבה אז לך על הריבוק, הנייק יחסית צרות
אני בהתלבטות מה לקנות מצד אחד יש לי גיד אכילס קצר וחוסר גמישות בעקב אז רציתי נעל הנפות, מצד שני אומרים שיותר מומלץ נעל שטוחה ללואו בר.. מה אתה אומר?

אני בהתלבטות מה לקנות מצד אחד יש לי גיד אכילס קצר וחוסר גמישות בעקב אז רציתי נעל הנפות, מצד שני אומרים שיותר מומלץ נעל שטוחה ללואו בר.. מה אתה אומר?
נעל שטוחה עדיפה ללואו בר אם אתה יכול לבצע אותו בנעל שטוחה בלי בעיות, אם יש בעיות אז מן הסתם זה לא עדיף. לא הולכים ראש בקיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית