עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי אומר שפאוורליפטינג זה המקבילה של באדיבילדינג מכיוון הכוח. אנשים שבאו למכון, התחזקו, נהנו מזה, והתקדמו לכיוון הספורטפאוורליפטינג למשל גם כן זה תחום בכלל לא מוכר רק פה יצא לי להכיר אנשים שכן באים מהענף הזה
קוצר, כלומר אם אני עושה רק סקוואט, דדליפט ותרגיל לתאומים זה יכול ליצור אצלי בעיות למיניהן? אני צריך להוסיף משהו?דווקא אם אין לך בעיות מוביליטי, וניהול העומסים נכון, הגוף מסתדר עם זה בסדר גמור (כל עוד אתה לא לוקח חומרים, עם חומרים זה נהיה סיפור)
בעיות מאיזו בחינה? אם אתה רוצה להוסיף אז לאיזו מטרה?לי יותר קל דדליפט, הוא פחות מכאיב לי את הברכיים... כנראה בגלל מנח הברכיים והעומס השונה בין התרגילים
קוצר, כלומר אם אני עושה רק סקוואט, דדליפט ותרגיל לתאומים זה יכול ליצור אצלי בעיות למיניהן? אני צריך להוסיף משהו?
תודה רבה על המענה אחי. נגיד שאולי שני התרגילים האלה (סקוואט, דדליפט) מזניחים שרירים מסויימים ברגליים וכך נוצר חוסר איזון, ואז נוצר עומס על הברכיים/חלק אחר ברגליים איכשהו וזה מוביל לפציעה.בעיות מאיזו בחינה? אם אתה רוצה להוסיף אז לאיזו מטרה?
בפני עצמם הם מספיקים, אבל גם חשוב להיות קשוב לגוף מתי אתה מעמיס עליו יותר מדי, ולזהות כאבים בעיתייםתודה רבה על המענה אחי. נגיד שאולי שני התרגילים האלה (סקוואט, דדליפט) מזניחים שרירים מסויימים ברגליים וכך נוצר חוסר איזון, ואז נוצר עומס על הברכיים/חלק אחר ברגליים איכשהו וזה מוביל לפציעה.
מקווה שהבנת למה התכוונתי.
אחלה תודה רבה רבה יא גברבפני עצמם הם מספיקים, אבל גם חשוב להיות קשוב לגוף מתי אתה מעמיס עליו יותר מדי, ולזהות כאבים בעיתיים
יש לך עצות איזה שרירים לתת דגש בשביל להיות יותר חזק בדידליפט?בעיות מאיזו בחינה? אם אתה רוצה להוסיף אז לאיזו מטרה?
רגליים וגב תכלס, לא צריך מעבר לזהיש לך עצות איזה שרירים לתת דגש בשביל להיות יותר חזק בדידליפט?
זה מצחיק לשמוע בודיבילדר אומר על צורת אימון של פאוורליפטר שיכול להיות השלכות בעתיד.תגיד זה כלכך בריא להרים משקלים כלכך כבדים ? כאילו הברכיים והכל ? אתה לא חושב שמתישהו בעתיד יהיה לזה השלכות? זה מעל למאמץ מירבי לדעתי, אתם חוקרים את הנושא הזה לעומק ? או שרק מתמקדים בהתקדמות במשקלי עבודה ? מבחינה בריאותית אני מדבר
תגיד זה כלכך בריא להרים משקלים כלכך כבדים ? כאילו הברכיים והכל ? אתה לא חושב שמתישהו בעתיד יהיה לזה השלכות? זה מעל למאמץ מירבי לדעתי, אתם חוקרים את הנושא הזה לעומק ? או שרק מתמקדים בהתקדמות במשקלי עבודה ? מבחינה בריאותית אני מדבר
כן ברור לי שזה בהדרגה תגיע ל500 גם להפך אשמח לשמחתך, דיברתי על הפן הבריאותי שבעניין הרי בשריר אתה יכול להתפתח ולפתח עוד מסה ואתה יכול להתחזק כן אבל בברכיים אין שרירים חח לזה התכוונתי.בן 37 - עדיין לא התפרקתי ולשמחתי טפו טפו טפו גם כלום לא כואב.
אם תחליט להתחרות בצורה רצינית ו/או להשתמש יהיו לזה השלכות כמובן, סקוואט 250 ק"ג אולי נשמע לך "מעל מאמץ מירבי" אבל האנשים שעושים 250 ק"ג סקוואט לא הגיעו יום אחד למכון והחליטו להעמיס פלטות - הכל נעשה בהדרגה.
השרירים מתחברים למפרק הברך.
במפרק עצמו יש רצועות, שגם הן עם הזמן לומדות לעמוד בעומסים יותר גבוהים.
בכדורגל לדוגמא יש פי כמה וכמה יותר פציעות מאשר בפאוורליפטינג, במיוחד בברכיים. משום מה לשחק כדורגל עם החבר׳ה לא מפחיד אף אחד.
גם המפרקים ורקמות החיבור מסתגלות למאמץ בידיוק כמו השריר. מה שאמרתי על חומרים קודם זה בגלל שאין בסחוס ורקמות החיבור קולטנים לטסטוסטרון, אז השריר מתפתח הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, ואז מתחילות הבעיות. אבל אצל מתאמן טבעי זה לא בעיה שקורת יותר מדיכן ברור לי שזה בהדרגה תגיע ל500 גם להפך אשמח לשמחתך, דיברתי על הפן הבריאותי שבעניין הרי בשריר אתה יכול להתפתח ולפתח עוד מסה ואתה יכול להתחזק כן אבל בברכיים אין שרירים חח לזה התכוונתי.
טסטסטרון גם יוריד את רמת האסטרוגן שחיוני לעצמות.גם המפרקים ורקמות החיבור מסתגלות למאמץ בידיוק כמו השריר. מה שאמרתי על חומרים קודם זה בגלל שאין בסחוס ורקמות החיבור קולטנים לטסטוסטרון, אז השריר מתפתח הרבה יותר מהר מרקמות החיבור, ואז מתחילות הבעיות. אבל אצל מתאמן טבעי זה לא בעיה שקורת יותר מדי
טסטוסטרון לא מוריד רמות אסטרוגן, להיפך.טסטסטרון גם יוריד את רמת האסטרוגן שחיוני לעצמות.
כמו שבגיל המעבר אצל נשים מתפוררות העצמות, חלילה הטסטסטרון מחליש עצמות.
איך זה? אצל אנשים בריאים אם הטסטוסטרון עולה האסטרוגן יורד.טסטוסטרון לא מוריד רמות אסטרוגן, להיפך.
טסטוסטרון לא מוריד רמות אסטרוגן, להיפך.