הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש כמה מוצרי מזון מחו"ל

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב בקרוב דוד שלי נוסע לארצות הברית
והחלטתי להכין לו רשימה קטנה של כמה מוצרי מזון שראיתי בסרטונים של כמה מפתחי גוף שנראים לי יכולים להוסיף לי לתפריט..
בנתיים ביקשתי ממנו Grits Quaker ואת ה Chesse של Mooly McButter כמו שיש בסרטון של קולמן
רציתי לדעת אם יש עוד כמה מוצרים טובים שאתם מכירים שישנם רק בחו"ל כדי שאני אוכל לבקש ממנו..

אשמח לשמות של המוצרים תודה..

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה לך מה זה תורם?
למה פשוט אי אפשר לענות על שאלה פשוטה?

כשאתה קונה משהו אני שואל אותך למה אתה קונה?

הוא קונה בשכל.
מנסים לעזור לך...

אבל אם אתה שואל אותי,
תגיד לו שיביא לך קופסא של 100 יחידות של סניקרס.

שיביא לך דברים שיש לך בכל מקרה
תמיד שימושי שיהיה לך עוד חבילה של כדורי קפאין, מולטי ויטמין (דברים שעולים שם ממש ממש זול)

תגיד לו שיביא לך אבקות חלבון/גיינר עם טעמים שיש רק בחו"ל לדוגמא ובא לך לנסות
קופסאות של חטיפי חלבון איכותיים - יש דברים די טעימים עם כמות גדולה של חלבון.. וזה זול "יחסית" שיביא לך איזה 2 קופסאות

לא חסר מה

שאר הדברים שאתה רוצה לקנות זה שטות גמורה

מה זה משנה לך מה זה תורם?
למה פשוט אי אפשר לענות על שאלה פשוטה?

כשאתה קונה משהו אני שואל אותך למה אתה קונה?

כן, אני רוצה להבין למה אתה קונה

אתה יכול להגיד לי שטעמת אגנוג וזה מאוד טעים, וזה מה שעושה אותך מאושר - זה גם תשובה מקובלת

אבל לקנות משהו כי קולמן וקאטלר מצולמים ביוטיוב עושים קניות בסופר זה דבילי

אני יכול להגיד לך שאני לוקח ג'ק כי זה עושה אותי מאושר ומעיף אותי באימון
זה שזה לא מוכח מחקרית או אפילו לא תורם לי גרם למאסת שריר למי איכפת, אני אוהב את זה, זה גם תשובה

• פותח/ת השרשור
טעמתי את זה והיה לי טעים...
ואני רוצה עכשיו עוד

אשמח לקבל ממך עוד שמות של מוצרים שיש בחול על אותו הסגנון..

איזה בן אדם שפוי מזמין מאכלים מחו"ל רק בגלל שהם מתאימים לו לערכים של התפריט?

• פותח/ת השרשור
לא משתגע...
ועכשיו אפשר לחזור לנושא?!!?!?!
יאללה כל אשכול פה צריך לחשוב אם לפתוח או לא במקום שהכל יזרום כמו שצריך
כולה שאלה פשוטה בנוגע לשמות של מוצרים.. כל כך קשה לענות ולסטות מהנושא?

אם תביא כמות גדולה של אוכל (ולא תוספי מזון מחו"ל) יעשו לדוד שלך בעיות בכניסה לארץ.
בכל מקרה גם אם הוא יביא לך משהו לארץ זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן וזה לא משהו שתתבסס עליו, לכן עדיף להיצמד לדברים שאתה יכול להשיג בארץ ולמזונות שזמינים לך ולא לאכול חודש X להתלהב ואז לעבור ל Y ברירת המחדל, מה גם שדוד שלך קצת יסבול לסחוב את הדברים הללו.
אם אתה רוצה תביא 2 ק"ג קריאטין, מוצר יעיל, אם ממש בא לך להתעלל בו שק חלבון תהיה גם השקעה נחמדה.
פורמולות אפשר, ג'אק, נו אקספלוד דברים מפגרים כאלו ואחרים אם יש כסף מיותר..
מולטיויטמין, אומגה 3, ויטמין D, מגנזיום ואבץ (ZMA דיי זול), סידן אם חסר, יש את כל הדברים הללו בקוסקו בחצי מחיר מ BB.COM, המוצרים הם של KIRKLAND, זו חברת בת של COSTCO ואין שם פאשלות.
לדוגמה 400 טבליות של אומגה 3 180/120 עולה בקוסקו 7.20$
300 כדורים של מולטיויטמין עולה 11$, הערכים סבבה לא מפוצצים כמו AST או אופטימן אבל אפשר לקחת 2-3 כדורים ולסגור פינה.
יש עוד צריך רק לחפש, יש לפעמים באתר הזה מבצעים של 1+1:
http://www.fitrx.com/fitrx/default.asp?pid=1380603744039201071811594

• פותח/ת השרשור
זה לא כמות גדולה של אוכל ואין לי בעיה לאכול לכמה זמן את כל המאכלים שהוא יביא לי ולאחר מכן לחזור לברירת המחדל
בנוסף יש לי עוד דוד בארצות הברית ואני תמיד יכול לבקש שישלח לי בדואר אם אני כל כך יתעקש...
משה אני אשמח אם בכל זאת תזרוק כמה שמות אתה מעוד תעזור לי..
שאלה קטנה חשבתי אולי להביא אבקת חלבון של אופטימום בטעמים שאין בארץ אם למשל אני יזמין אחד למה אתה אומר שזה התעללות הוא יצטרך לעבור בדיקות או משהו?

לא יודע בעיקרון אני לא קונה שטויות, אני נצמד לעקרונות הבסיסים למה לבזבז כסף על שטויות.
מה גם שמאז שאני כאן אני לא בדיוק אוכל מסודר - עבודה, לימודים, וכל מיני שטויות אחרים לוקחים חלק גדול כרגע מחיי ואני גם לא מתאמן אז אין למה לאכול "נכון" (ד"א זה דיי דפק אותי אני חולה כבר שבועיים)

אולי, אף פעם לא הבאתי במזוודה, למרות שהיה לי אחד במכון שבא עם 5 חברי משפחה לארה"ב וחזר עם 5 שקים של חלבון, פשוט הראה את הקבלה במכס ועבר ללא כל חשש.

• פותח/ת השרשור
קיצר אני לא יסבך אותו עם האבקות והכדורים
מה שאני ירצה מהתסופי מזון אני יקנה בארץ
כנראה אני יבקש רק מה שכתבתי בפוסט הראשון וזהו...
את השאר שאני ינסע לחול אני כבר יקנה אופטימום בטעמים שאין פה ואולי כמה כדורים..
לא נעים לי לסבך ולעקב תבן אדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית