הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש כמה מוצרי מזון מחו"ל

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב בקרוב דוד שלי נוסע לארצות הברית
והחלטתי להכין לו רשימה קטנה של כמה מוצרי מזון שראיתי בסרטונים של כמה מפתחי גוף שנראים לי יכולים להוסיף לי לתפריט..
בנתיים ביקשתי ממנו Grits Quaker ואת ה Chesse של Mooly McButter כמו שיש בסרטון של קולמן
רציתי לדעת אם יש עוד כמה מוצרים טובים שאתם מכירים שישנם רק בחו"ל כדי שאני אוכל לבקש ממנו..

אשמח לשמות של המוצרים תודה..

אולי, אף פעם לא הבאתי במזוודה, למרות שהיה לי אחד במכון שבא עם 5 חברי משפחה לארה"ב וחזר עם 5 שקים של חלבון, פשוט הראה את הקבלה במכס ועבר ללא כל חשש.

משה 5 שקים זה 27.5 קילו
מה הוא בא לארץ רק עם תחתונים ?

זה לא משנה לארה"ב אפשר לקחת 2 מזוודות 23 ק"ג כל אחד + למטוס 8 ק"ג (זה לכל בן אדם, הם נסעו 5 אנשים, מה גם שלפי המכס כל בן אדם יכול להביא מוצרים בשווי של 200$ לארץ (תוספי תזונה לא בינהם, אפשר להביא "כמה שרוצים" במסגרת המקום שנכנס במזוודה כי אין מכס על תוספי תזונה)
ד"א 5 שקים זה 23 ק"ג ~

אני אביא לך חומוס,סביח ופלאפל. מעבר לזה אין פה כלום. ואל תדאג רן, לזבל לוקח הרבה זמן להתפרק. 😛

יש פה גם חומוס, סביח ופלאפל הייתי אומר שלא נופל מהארץ (בחלק של האיראנים היהודים ב DOWNTOWN + יש פה מלא מסעדות מזרח תיכוניות + מוכרים חומוס של צבר בכל חנות כמעט)

יש פה גם חומוס, סביח ופלאפל הייתי אומר שלא נופל מהארץ (בחלק של האיראנים היהודים ב DOWNTOWN + יש פה מלא מסעדות מזרח תיכוניות + מוכרים חומוס של צבר בכל חנות כמעט)
התכוונתי לחומוס אמיתי..ומפתיע, שמעתי שיש רק שווארמה נורמלית. טוב מצא לי דירה וכלוב

אתה יכול לחיות כמו כלב עם כל הישראלים בוואלי, יש שם בערך 35 מעלות חום עם לחות אחו****** והדירות גם יחסית יקרות חדר אחד 1000-1300$

באזור של אמריקאים עולה יותר 😃
סה"כ אתה יכול לעשות תואר שני מחקרי בארץ ולהתקבל ללא בעיה לPHD עם מילגה בארה"ב, 5 שנים ל PHD + ביטוח בריאות + 700-1000$ בחודש מילגה, אתה יכול להיות חלק מהצוות מחקר או מתרגל, מספקים גם מגורים באוניברסיטה, אם תהיה לך אישה עד אז היא לא יכולה לעבוד (רוב הסיכויים, לפחות לא בדרך חוקית, למרות שבד"כ אם בוכים מספיק היא מקבלת אישור)

סה"כ אתה יכול לעשות תואר שני מחקרי בארץ ולהתקבל ללא בעיה לPHD עם מילגה בארה"ב, 5 שנים ל PHD + ביטוח בריאות + 700-1000$ בחודש מילגה, אתה יכול להיות חלק מהצוות מחקר או מתרגל, מספקים גם מגורים באוניברסיטה, אם תהיה לך אישה עד אז היא לא יכולה לעבוד (רוב הסיכויים, לפחות לא בדרך חוקית, למרות שבד"כ אם בוכים מספיק היא מקבל אישור)

משה את האישה נביא משם
וגם נדאג שאבא שלה...

סה"כ אתה יכול לעשות תואר שני מחקרי בארץ ולהתקבל ללא בעיה לPHD עם מילגה בארה"ב, 5 שנים ל PHD + ביטוח בריאות + 700-1000$ בחודש מילגה, אתה יכול להיות חלק מהצוות מחקר או מתרגל, מספקים גם מגורים באוניברסיטה, אם תהיה לך אישה עד אז היא לא יכולה לעבוד (רוב הסיכויים, לפחות לא בדרך חוקית, למרות שבד"כ אם בוכים מספיק היא מקבל אישור)
זה בדיוק התכנון. אני שומר את ההודעה הזאת ונסתכל עליה עוד כמה שנים.
בקשר לאישה, נמצא כבר שם. וככה כבר הדרך לגרין קארד תיהיה יותר קלה גם 😃
למשך כמה שנים וודאיות אתה הולך להשאר באוניברסיטה הנוכחית?

זו לא אוניברסיטה זו מכללה (קולג'), שנה וחצי בערך ואז שנתיים אוניברסיטה פרטית יכול מאוד להיות שאני אעבור לגור במעונות או שאני אלמד ב UCLA משהו לא מעניין ואלך על תואר שני ב CHAPMAN (ארבעים אלף דולר לשנה :\, האוניברסיטה TOP5 בארה"ב)

יש כיוונים כבר לדברים לא מעניינים? מתי אתה מתחיל את הראשון תאכלס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית