עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום
רציתי לשאול, אם אני אתאמן כל יום fbw זה בריא? זה עושה נזק או פוגע במסת השריר?
תודה
את*האם אתה מתעמל בחדר הכושר כל יום? התשובה תלויה באופי ההכשרה והמטרה.
אם המטרה היא להפחית את השומן בגוף ולהגדיל את הביצועים הפיזיים, אז אתה יכול לממש כל יום.
אימון לבנות משקל, סיבולת וכוח עדיף לא לעשות כל יום. מדוע במקרים שלהם נדרש זמן נוסף לתקופת ההחלמה.
האם במסה צריך לעשות ריקון מאגרי גליקוגן כמו העמסה בחיטוב ? ולמה זה נחוץ ?SS תוכנית נוראית, במיוחד למסת שריר.
האם לפצל זה תלוי ביכולת שלך להתקדם, בזמינות שלך, והעדפה אישית.
אם את יכולה להתקדם במשקלי העבודה או בנפח מאימון לאימון בעזרת FBW 3 פעמים בשבוע, הייתי הולך על זה, אם את קצת מתקשה עם זה, או שאת מעדיפה להתאמן כמה שיותר פעמים בשבוע, אז הייתי מפצל ל-AB פעמיים בשבוע
אין צורך לעשות ריקון במסה או העמסה בחיטוב.האם במסה צריך לעשות ריקון מאגרי גליקוגן כמו העמסה בחיטוב ? ולמה זה נחוץ ?
אבל שאתה בפלוס קלורי במיוחד במסה אתה יכול להשמין , לכן עושים ריקון לפחות פעם בשבועיים ( למשך יום אחד לא יותר ) כדי לרוקן קצת ולמזער את העליה בשומנים , אני אישית עושה את זה וזה די עוזר אני במסה כבר חודשיים בערך ולא עליתי בהיקף המותן בכלל להפך ירדתי קצת אז אני מאמין שזה די עוזר לרוקן פעם בשבועייםאין צורך לעשות ריקון במסה או העמסה בחיטוב.
אני לא יכול לחשוב על סיבה באמת לרוקן מאגרי גליקוגן במסה, זה מאפשר לך לעשות פחות.
בחיטוב העמסות זה לא באמת קריטי, זה לא עושה הבדל אמיתי, זה יותר עניין נפשי מפיזי
אם תהיה בפלוס קלורי מתון ועליה איטית במשקל (0.5%-1% מהמשקל בחודש), אז העליה במשקל תהיה מינימלית ביותר, וכנראה ללא עליה באחוזי השומן.אבל שאתה בפלוס קלורי במיוחד במסה אתה יכול להשמין , לכן עושים ריקון לפחות פעם בשבועיים ( למשך יום אחד לא יותר ) כדי לרוקן קצת ולמזער את העליה בשומנים , אני אישית עושה את זה וזה די עוזר אני במסה כבר חודשיים בערך ולא עליתי בהיקף המותן בכלל להפך ירדתי קצת אז אני מאמין שזה די עוזר לרוקן פעם בשבועיים
מסכים שSS היא תוכנית לא אידיאלית לבניית מסת שריר - אבל היא רחוקה מלהיות נוראית.SS תוכנית נוראית, במיוחד למסת שריר.
האם לפצל זה תלוי ביכולת שלך להתקדם, בזמינות שלך, והעדפה אישית.
אם את יכולה להתקדם במשקלי העבודה או בנפח מאימון לאימון בעזרת FBW 3 פעמים בשבוע, הייתי הולך על זה, אם את קצת מתקשה עם זה, או שאת מעדיפה להתאמן כמה שיותר פעמים בשבוע, אז הייתי מפצל ל-AB פעמיים בשבוע
היא סבבה לחודש-חודשיים ראשונים, ברגע שמתחילות הבעיות והתקיעות זה הזמן להפסיק מידמסכים שSS היא תוכנית לא אידיאלית לבניית מסת שריר - אבל היא רחוקה מלהיות נוראית.
אם אין תאבון זה לא מעיד על כלום. אתה מוריד רק פחמימה או קלוריות?זה עובד פיקס אפילו אין תאבון בשבת וזה מעיד על כך שכן מאגרי הגליקוגן מפוצצים
אין למה לרוקן, זה לא יעזור בשום דבר.צריך לרוקן אותם קצת
זה כן עוזר לי לשמור על אחוז שומן נמוך במסה וזה הדבר שאתה הכי לא רוצה שיעלה אצלך במסה.היא סבבה לחודש-חודשיים ראשונים, ברגע שמתחילות הבעיות והתקיעות זה הזמן להפסיק מיד
אם אין תאבון זה לא מעיד על כלום. אתה מוריד רק פחמימה או קלוריות?
כי אם זה פחמימה אז זה לא משנה באמת, הגוף מייצר בעצמו פחמימות שיכולות ללכת לשם. אם אתה מוריד קלוריות מפחמימה, אז פשוט הפלוס הקלורי השבועי שלך נמוך יותר.
אין למה לרוקן, זה לא יעזור בשום דבר.
גם הורדה בפחמימה לא ירוקן את מאגרי הגליקוגן, הם ישארו מלאים והגוף ינצל את הקלוריות שהוא מקבל. הדרך היחידה לרוקן אותם זה או להיות בצום, או לעשות אימון מתיש במיוחד, אחרת הם לא מתרוקנים
אני מוכן להתערב איתך שגם בלי זה אתה תשמור על אחוז שומן נמוךזה כן עוזר לי לשמור על אחוז שומן נמוך במסה וזה הדבר שאתה הכי לא רוצה שיעלה אצלך במסה.