עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו כי אמרו לי כל כפית בערך 20 קלוריות וזה לא כזה משנה לי אולי 15 לא זוכר כבר.למה לא?
אם סוכר מפריע לך תשתה עם סוכרזית סטיביה
תמדוד כל כפית בקלוריות ותכניס לסך יומי שלך
מסכים. סוכר זה ממכר.תתרגל לשתות בלי סוכר שמע לי.
וגם זה יותר טעים אחרי זה .מסכים. סוכר זה ממכר.
בחיטוב הראשון הרציני שלי התחלתי עם 2 כפיות סוכר, וגג תה פעמיים ביום, תוך תקופה מצאתי את עצמי על 6 כפיות לתה ואיזה 6-7 כוסות תה ביום.. הפסקתי עם זה, ברוך השם
אחרי תקופה בלי סוכר - אני מניח שכןוגם זה יותר טעים אחרי זה .
בלי סןכר אתה מרגיש סוף סוף את הטעם.
וגם זה יותר טעים אחרי זה .
בלי סןכר אתה מרגיש סוף סוף את הטעם.
לוקח זמן תהתרגלבחיים לא הבנתי את אלה שאומרים את זה.
בלי סוכר הטעם לא משהו
אני בכלל לא שותה קפה או קפאין כדי לא להתמכר ולהיות תלותי בהם.
חוץ מזה, פעם חשבתם מאיפה הקפאין מביא לכםנ אנרגיה אם אין לו קלוריות (אנרגיה)?
אני לא זוכר את המנגנון המדויק כי למדתי אותו לפני שנים, אבל אם אני לא טועה קפאין חוסם את הקולטנים שמאותתים לגוף שאתה עייףאני בכלל לא שותה קפה או קפאין כדי לא להתמכר ולהיות תלותי בהם.
חוץ מזה, פעם חשבתם מאיפה הקפאין מביא לכםנ אנרגיה אם אין לו קלוריות (אנרגיה)?
זה אולי נכון בתנאים סטריליים, אבל אם אתה ממשיך לאכול ולעכל אוכל מלפני, אותה אנרגיה שאיבדת לא הולכת לאיבודהקפאין מגביר פעילות של מערכת העצבים הסימפטטית שגורמת לתגובה גופנית של אדרנלין.
חוזרת השאלה, כיצד אדרנלין נותנת לי אנרגיה בלי שהכנסתי לגוף אנרגיה.
התשובה היא שאדנלין מפריש גליקוגן מהכבד, לב, לבלב, ושרירים לדם.
גליקוגן זה סוכר שאגור למצבי לחץ או צום אבל גם לאימון. זה בעצם לוקח אנרגיה מהגוף עצמו.
קפאין נותן לך אנרגיה עכשיו על חשבון ההמשך.
למי שחשוב שמאגרי הגליקוגן שלו יהיו מלאים (כמו מתאמנים), הייתי ממליץ להימנע מקפאין.
כששואלים אתי מה לעשות מי שעייף? אני אומר פשוט לישון.
במידה והגוף תקין הגוף יאגור את האנרגיה ויצבור אותו במאגרי האנרגיה שלו, הגליקוגן.זה אולי נכון בתנאים סטריליים, אבל אם אתה ממשיך לאכול ולעכל אוכל מלפני, אותה אנרגיה שאיבדת לא הולכת לאיבוד