הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה למסה

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
צריך בבקשה הכוונה מכל מי שחזר למסה ולא קיבל איזה ריבנאונד מטורף. בעברי שקלתי 70 קילו על 1.96 והתחלתי (ללא שום ידע) מסה מאוד מאוד ״מלוכלכת״ - ומאזן קלורי חיובי מאוד גבוה ולכן שילמתי על זה ביוקר. עליתי מן הסתם במסת שריר מכובדת ובהתאם גם משקלי העבודה עלו אבל גם מסת השומן עלתה בצורה דרסטית. מרגיש שנדפק לי המוח והחלטתי לסיים את החיטוב אחרי 7 חודשים וירידה של 18 קילו שמתוכם לפחות 6 קילו נוזלים. כרגע שוקל 103+~ על 1.96. מרגיש שאני חייב להתחיל מסה מתונה עם מאזן קלורי ממש לא גבוה. מעריך שאני על 15 א.ש אולי קצת פחות ומרגיש שזה מספיק לחלוטין בישביל להתחיל מסה נורמלית. עכשיו, קראתי בפורטל את המאמר לגבי איך לחזור מדיאטה אבל לא הבנתי כל כך לאיזה א.ש זה תקף?! הרי מן הסתם שלא אתחיל מ 500 ק׳ על ההתחלה. האם אני חייב להתחיל מנייטרלי? או שניתן להתחיל מ 200-300 מעל הנייטרלי במצב שלי?
אשמח ליעוץ @kotzer
@Ron.cohen13 @MasterSplitter

אם אתה רוצה לעבור מתקופת חיטוב למסה, כדי שהגוף יסדר את עצמו מבחינה הורמונלית ולא "ישתגע", תתחיל ב10-14 יום לתקופה נטראלית (לאכול בערך את הכמות קלוריות שאתה שורף), לאחר מכן תתחיל מסה תספור קלוריות עם ערכים נכונים של חלבון שומן וויטמנים... תעלה 500 קלוריות מעל מה שאתה שורף ותראה אם אתה עולה במשקל גוף מומלץ חצי קילו בשבוע פלוס מינוס.(תעשה ממוצע שבועי), אם לא תוסיף עוד 100-200 קלוריות ותבדוק שוב עד שתדע כמה קלוריות אתה צריך לאכול בכדי לעלות בכחצי קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית