הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית AB מסה)

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום רציתי לדעת אם התוכנית הזאת למסה אני דיי מתקדם ולא חדש באימונים רק רציתי לדעת איך היא לפיתוח מסת שריר האם היא טובה או שיש כמה דברים שאפשר להוריד או לשנות כמה דברים אשמח לעזרה תודה לעוזרים 😃 משקל באיזור 74 קילו ככה
תמונה:
שלום רציתי לדעת אם התוכנית הזאת למסה אני דיי מתקדם ולא חדש באימונים רק רציתי לדעת איך היא לפיתוח מסת שריר האם היא טובה או שיש כמה דברים שאפשר להוריד או לשנות כמה דברים אשמח לעזרה תודה לעוזרים 😃 משקל באיזור 74 קילו ככה
תמונה:
אשמח אם תגיבו את דעתכם @kotzer @Mike ושאר המנהלים

קבצים מצורפים

• תוכנית A B.txt
    837 ביטים · צפיות: 90
לא תוכנית טובה בכלל, נראה פשוט כמו איגוד של כל התרגילים שאתה מכיר לכל שריר, וזו לא דרך לצבור נפח וכדי ליצור התקדמות.
אתה כנראה תרוויח הרבה יותר מתוכנית עם חצי מהתרגילים, אולי עם יותר סטים, ויותר התקדמות

• פותח/ת השרשור
לא תוכנית טובה בכלל, נראה פשוט כמו איגוד של כל התרגילים שאתה מכיר לכל שריר, וזו לא דרך לצבור נפח וכדי ליצור התקדמות.
אתה כנראה תרוויח הרבה יותר מתוכנית עם חצי מהתרגילים, אולי עם יותר סטים, ויותר התקדמות
איזה תוכנית אתה יכול להמליץ לי ?

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אתה יכול להמליץ לי ?
סתם ככה אני לא יכול להמליץ לך על כלום, זה תלוי מאוד איך נראית התוכנית העדכנית שלך, האם היא עובדת, ונתונים אישיים
סתם רציתי לנסות תתוכנית הזאת זה של מאמן אם אני ייקח משהו מקילוגרם ושנה יהיה טוב אתה חושב למסה ?

סתם רציתי לנסות תתוכנית הזאת זה של מאמן אם אני ייקח משהו מקילוגרם ושנה יהיה טוב אתה חושב למסה ?
יכול להיות שהתוכנית AB מקילוגרם תעזור לך ויכול להיות שלא, זה מאוד תלוי בפרמטרים שציינתי קודם.
אם אתה עושה עכשיו תוכנית שעובדת, והתוכנית החדשה תהיה עם פחות עומס, אז אתה תלך צעד אחורה, לא קדימה

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתוכנית AB מקילוגרם תעזור לך ויכול להיות שלא, זה מאוד תלוי בפרמטרים שציינתי קודם.
אם אתה עושה עכשיו תוכנית שעובדת, והתוכנית החדשה תהיה עם פחות עומס, אז אתה תלך צעד אחורה, לא קדימה
אבל אמרתה שהתוכנית הזאת גרועה לא הבנתי

אבל אמרתה שהתוכנית הזאת גרועה לא הבנתי
התוכנית שפירסמת פה גרועה בגלל שהיא רשימת מכולת של כל מה שאתה מכיר, היא לא תעזור לך להתקדם הלאה כי אין בה התקדמות כלשהיא, רוב הסיכויים שאם תנסה להשתפר בתרגיל אחד אתה תלך צעד אחורה בתרגיל אחר, יש פה יותר מדי עומס.
זה מה שאתה עושה עכשיו, או שאתה רוצה לעשות את התוכנית הזאת?

• פותח/ת השרשור
התוכנית שפירסמת פה גרועה בגלל שהיא רשימת מכולת של כל מה שאתה מכיר, היא לא תעזור לך להתקדם הלאה כי אין בה התקדמות כלשהיא, רוב הסיכויים שאם תנסה להשתפר בתרגיל אחד אתה תלך צעד אחורה בתרגיל אחר, יש פה יותר מדי עומס.
זה מה שאתה עושה עכשיו, או שאתה רוצה לעשות את התוכנית הזאת?
עשיתי אותה חודש ככה בקושי

וואלה לא כזה הכי יודע
אם תוכנית עובדת אתה יודע שהיא עובדת, אתה מרגיש מאותגר, מרגיש התקדמות, וצובר ביטחון בתרגילים

הרגשתי שאין מספיק נפח
מה גורם לך לחשוב שאין מספיק נפח? לא הזעת מספיק? לא הרגשת רצון למות? הדף עם התוכנית לא היה מספיק מלא?

• פותח/ת השרשור
אם תוכנית עובדת אתה יודע שהיא עובדת, אתה מרגיש מאותגר, מרגיש התקדמות, וצובר ביטחון בתרגילים

מה גורם לך לחשוב שאין מספיק נפח? לא הזעת מספיק? לא הרגשת רצון למות? הדף עם התוכנית לא היה מספיק מלא?
לא הרגשתי מותש והכל לא ניסית מספיק כי היה לי הרבה הפסקות באמצע אתה מבין

לא הרגשתי מותש
מותש זה לא אינדיקציה.
הרגשה שעבדת קשה, והיכולת להתקדם מאימון לאימון זה אינדיקציה.
אתה לא צריך להרוג את עצמך כדי להתקדם

לא ניסית מספיק כי היה לי הרבה הפסקות באמצע

לא

• פותח/ת השרשור
מותש זה לא אינדיקציה.
הרגשה שעבדת קשה, והיכולת להתקדם מאימון לאימון זה אינדיקציה.
אתה לא צריך להרוג את עצמך כדי להתקדם

לא
עבדתי קשה כן הרגשתי פשוט אני גם לא כזה הכי זוכר כי עבר זמן וקשה להגיד ככה
עבדתי קשה כן הרגשתי פשוט אני גם לא כזה הכי זוכר כי עבר זמן וקשה להגיד ככה
מה אתה אומר רציתי להרויד את הדרופ סטים האלה ולשים סטים רגילים ולשנות כמה תרגילים מה אתה אומר ?

עבדתי קשה כן הרגשתי
נו אם עבדת קשה זה טוב, אבל הכי חשוב שתתקדם מאימון לאימון, שתתקדם במשקלים כמה שאפשר

פשוט אני גם לא כזה הכי זוכר כי עבר זמן וקשה להגיד ככה
מתי עשית את התוכנית? זה גם מה שאתה עושה עכשיו?
תענה בבירור, איך נראית התוכנית הנוכחית שלך?

מה אתה אומר רציתי להרויד את הדרופ סטים האלה ולשים סטים רגילים ולשנות כמה תרגילים מה אתה אומר ?
איזה דרופ סטים?
איזה תרגילים? כמה תרגילים? אלה שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך לפני שאתה בכלל בונה תוכנית. קודם כל שמים מטרות ואז בונים תוכנית.

אתה עדיין צעיר עם מעט מאוד ניסיון, מתקדם אתה בטוח לא (מתקדם זה לא כמה חודשים במכון), אני מציע לך לקחת מאמן טוב שיבנה לך תוכנית כמו שצריך, ושידע להסביר לך את ההיגיון מאחוריה, ואיך הוא מתכנן לבנות התקדמות. כי סתם ככה לבנות רשימת מכולת של תרגילים זה לא תוכנית (מלשון תכנון קדימה), אלא פשוט רשימת תרגילים לעשות כדי להעביר את הזמן

• פותח/ת השרשור
נו אם עבדת קשה זה טוב, אבל הכי חשוב שתתקדם מאימון לאימון, שתתקדם במשקלים כמה שאפשר

מתי עשית את התוכנית? זה גם מה שאתה עושה עכשיו?
תענה בבירור, איך נראית התוכנית הנוכחית שלך?

איזה דרופ סטים?
איזה תרגילים? כמה תרגילים? אלה שאלות שאתה צריך לשאול את עצמך לפני שאתה בכלל בונה תוכנית. קודם כל שמים מטרות ואז בונים תוכנית.

אתה עדיין צעיר עם מעט מאוד ניסיון, מתקדם אתה בטוח לא (מתקדם זה לא כמה חודשים במכון), אני מציע לך לקחת מאמן טוב שיבנה לך תוכנית כמו שצריך, ושידע להסביר לך את ההיגיון מאחוריה, ואיך הוא מתכנן לבנות התקדמות. כי סתם ככה לבנות רשימת מכולת של תרגילים זה לא תוכנית (מלשון תכנון קדימה), אלא פשוט רשימת תרגילים לעשות כדי להעביר את הזמן
אחי אני אומר לך אני לא חודשיים במכון אלה כבר כמה שנים יש ידע והתוכנית הזאת לקחתי לנסות כי זה ממאמן שהייתי אצלו אתה מבין

אחי אני אומר לך אני לא חודשיים במכון אלה כבר כמה שנים יש ידע והתוכנית הזאת לקחתי לנסות כי זה ממאמן שהייתי אצלו אתה מבין
אתה יכול להיות גם 30 שנה במכון ולהיות מתחיל, כל עוד לא ניצלת את היכולת שלך להתקדם מהר ובקלות באימונים אתה מתחיל, זה בדרך כלל קורה אצל אנשים שקופצים מתוכנית לתכנית, בלי תכנון קדימה, ובלי לבנות מתוכנית, אלא פשוט הולכים מצד לצד במקום קדימה.
אם מאמו כתב לך את התכנית אז תשאל אותו מה היה ההיגיון מאחורי זה, איך הוא מתכנן לאפשר לך להתקדם הלאה. בכל מקרה לך למאמן אמיתי, ולא מדריך חדר כושר, שאלה 2 דברים שונים מאוד

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להיות גם 30 שנה במכון ולהיות מתחיל, כל עוד לא ניצלת את היכולת שלך להתקדם מהר ובקלות באימונים אתה מתחיל, זה בדרך כלל קורה אצל אנשים שקופצים מתוכנית לתכנית, בלי תכנון קדימה, ובלי לבנות מתוכנית, אלא פשוט הולכים מצד לצד במקום קדימה.
אם מאמו כתב לך את התכנית אז תשאל אותו מה היה ההיגיון מאחורי זה, איך הוא מתכנן לאפשר לך להתקדם הלאה. בכל מקרה לך למאמן אמיתי, ולא מדריך חדר כושר, שאלה 2 דברים שונים מאוד
מה אתה אומר על התוכנית הזאת איך היא ?
מה אתה אומר על התוכנית הזאת איך היא ?
אשמח שתתן חוות דעת ותגיד אם היא נראית בסדר ?
אני יודע שיש הרבה סטים אני ינסה מקסימום אני יוריד קצת אני מתכנן לעשות אותה 4 פעמים בשבוע

קבצים מצורפים

• תוכנית AB חדש.txt
    663 ביטים · צפיות: 49
שוב, אתה סתם זורק פה תוכניות בלי לתת שום קונטקסט.
התוכנית הזאת בסדר, היא לא אסון, ואתה יכול לעשות אותה. האם היא טובה לך אין לי שמץ של מושג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית