הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית AB מסה)

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום רציתי לדעת אם התוכנית הזאת למסה אני דיי מתקדם ולא חדש באימונים רק רציתי לדעת איך היא לפיתוח מסת שריר האם היא טובה או שיש כמה דברים שאפשר להוריד או לשנות כמה דברים אשמח לעזרה תודה לעוזרים 😃 משקל באיזור 74 קילו ככה
תמונה:
שלום רציתי לדעת אם התוכנית הזאת למסה אני דיי מתקדם ולא חדש באימונים רק רציתי לדעת איך היא לפיתוח מסת שריר האם היא טובה או שיש כמה דברים שאפשר להוריד או לשנות כמה דברים אשמח לעזרה תודה לעוזרים 😃 משקל באיזור 74 קילו ככה
תמונה:
אשמח אם תגיבו את דעתכם @kotzer @Mike ושאר המנהלים

קבצים מצורפים

• תוכנית A B.txt
    837 ביטים · צפיות: 90
  • פותח/ת השרשור
שוב, אתה סתם זורק פה תוכניות בלי לתת שום קונטקסט.
התוכנית הזאת בסדר, היא לא אסון, ואתה יכול לעשות אותה. האם היא טובה לך אין לי שמץ של מושג
אני בכללי יש וותק שלי במכון אני לא חודש ולא חודשיים עשיתי כל מיני תוכניות הייתי בתוכניות של כוח הייתי בתוכנית בהתחלה של FBW הכל עכשיו אני רוצה לעשות ת AB הזאת מה אתה אומר ? משקל 74 1.78 ככה

אני בכללי יש וותק שלי במכון אני לא חודש ולא חודשיים עשיתי כל מיני תוכניות הייתי בתוכניות של כוח הייתי בתוכנית בהתחלה של FBW הכל עכשיו אני רוצה לעשות ת AB הזאת מה אתה אומר ? משקל 74 1.78 ככה
וותק במכון לא אומר הרבה. יש לך מושג בערך לכמה אתה יכול להרים בתרגילים המרכזיים המורכבים?
FBW ו-AB גם לא אומר הרבה, זה שיטת פיצול ויכול תכלס להיות כל דבר. איך למשל נראית התוכנית הנוכחית שלך? איך נראית התוכנית האחרונה שעבדה לך?

• פותח/ת השרשור
וותק במכון לא אומר הרבה. יש לך מושג בערך לכמה אתה יכול להרים בתרגילים המרכזיים המורכבים?
FBW ו-AB גם לא אומר הרבה, זה שיטת פיצול ויכול תכלס להיות כל דבר. איך למשל נראית התוכנית הנוכחית שלך? איך נראית התוכנית האחרונה שעבדה לך?
אמרתי לך התוכנית הוקדמת ניסיתי מה שפרסמתי ולפני זה היייתי בתוכנית כוח דיברתי על זה פה בפורום היה לי איזה הפסקה של חודשיים מאימונים גם אז בעיה
ג
מה אתה אומר על התוכנית הזאת איך היא ?

אשמח שתתן חוות דעת ותגיד אם היא נראית בסדר ?
אני יודע שיש הרבה סטים אני ינסה מקסימום אני יוריד קצת אני מתכנן לעשות אותה 4 פעמים בשבוע
תגיד לגבי התוכנית הזאת זה בסדר שיש גם מתח וגם פולי עליון כי זה נחשב אותו דבר כמעט אבל זה דברים שונים האם זה בסדר ?

אמרתי לך התוכנית הוקדמת ניסיתי מה שפרסמתי
אבל היא עבדה? כמה זמן היית איתה?

לפני זה היייתי בתוכנית כוח
מה זה תוכנית כוח? זה כמו להגיד שהדגם של הרכב שלך הוא מכונית

תגיד לגבי התוכנית הזאת זה בסדר שיש גם מתח וגם פולי עליון כי זה נחשב אותו דבר כמעט אבל זה דברים שונים האם זה בסדר ?
זה בזבוז זמן מוחלט ללכת להחליף ביניהם, תבחר אחד מהם ותדבוק איתו

• פותח/ת השרשור
אבל היא עבדה? כמה זמן היית איתה?

מה זה תוכנית כוח? זה כמו להגיד שהדגם של הרכב שלך הוא מכונית

זה בזבוז זמן מוחלט ללכת להחליף ביניהם, תבחר אחד מהם ותדבוק איתו
איזה תרגיל אתה יכול להמליץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית