הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות בלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
יש לי בעיה בלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות... לוקח לי שבועיים-שלוש להעלות משקל.. לדוגמה.. אני כבר כמעט שלושה שבועות תקוע בלחיצת חזה בשיפוע עליון על 25 קילו, ובאימון הבא אני מתכוון להעלות ל27.5, בעזרת השם.. העניין הוא שכל פעם של עלייה במשקלים בקטע הזה זה קורה תוך שבועיים שלוש (חוץ מן ההתחלה, ברוך השם)
בקיצור..
זה אמור להיות כך? בלחיצת חזה רגילה יוצא לי להעלות משקל תוך שבוע שבועיים, ברוך השם
ועוד 2 שאלות קטנות.. על פי מה שאני יודע - התקדמות במשקלי עבודה - עלייה במסת שריר. האם עלייה במספר החזרות נחשבת עלייה במשקלי העבודה? והאם כשאני מרים אותם משקלים מאימון לאימון למשך שבוע שבועיים שלוש, ואין התקדמות כלל (לא עלייה במספר החזרות ולא עלייה במשקלי העבודה) האם עדיין אמורה להיות גדילה בהנחה שאכלתי מספיק וישנתי מספיק?

נערך לאחרונה:
כמה חזרות אתה עושה?
תנסה להעלות משקל בכל מחיר גם אם זה אומר לעשות 3-4 חזרות, ותראה אם אתה מתקדם במספר החזרות עם הזמן.
עליה במספר החזרות לא נחשבת לעליה במשקלי העבודה, אלא במספר החזרות.
תנסה גם לשנות את סדר התרגילים באימון. לדוגמא להתחיל עם לחיצת חזה בשיפוע חיובי יכול לעזור לך בהעלאת משקלי עבודה בתרגיל הזה, כי בתחילת האימון יש לך יותר אנרגיה והשריר פחות עייף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה חזרות אתה עושה?
תנסה להעלות משקל בכל מחיר גם אם זה אומר לעשות 3-4 חזרות, ותראה אם אתה מתקדם במספר החזרות עם הזמן.
עליה במספר החזרות לא נחשבת לעליה במשקלי העבודה, אלא במספר החזרות.
תנסה גם לשנות את סדר התרגילים באימון. לדוגמא להתחיל עם לחיצת חזה בשיפוע חיובי יכול לעזור לך בהעלאת משקלי עבודה בתרגיל הזה, כי בתחילת האימון יש לך יותר אנרגיה והשריר פחות עייף.
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות: 8-10 חזרות, בעזרת השם
3-4 חזרות לא יגרום לפגיעה בהיפרטרופיה?
אהבתי את הרעיון של להתחיל לחיצת חזה בשיפוע חיובי את האימון. תודה אחי
אז אם יש עלייה במספר החזרות אבל לא במשקלי העבודה זה אומר שלא נבנתה עוד מסה?

קודם כל להיפרטרופיה תכוון ל6-8 במקום ל8-10.
דבר שני, 3-4 חזרות מן הסתם זה טווח חזרות פחות יעיל להיפרטרופיה, אבל זה יכול לעזור לך לטווח הארוך להגיע עם אותו משקל ל6-8 חזרות וכן לפתח יותר מסת שריר.
אם יש עליה במספר החזרות אז תעלה משקל ובעצם תמיר את העליה הזאת לעליה במשקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל להיפרטרופיה תכוון ל6-8 במקום ל8-10.
דבר שני, 3-4 חזרות מן הסתם זה טווח חזרות פחות יעיל להיפרטרופיה, אבל זה יכול לעזור לך לטווח הארוך להגיע עם אותו משקל ל6-8 חזרות וכן לפתח יותר מסת שריר.
אם יש עליה במספר החזרות אז תעלה משקל ובעצם תמיר את העליה הזאת לעליה במשקלי העבודה.
לקחתי את התוכנית מהאתר. משה בנה אותה ושאלתי אותו מה דעתו עליה והוא ענה "בסדר". בבנץ' טווח החזרות הוא 6-8.. לשנות בכל זאת?
בעזרת השם בלי נדר אמיר את עלייה במספר החזרות לעלייה במשקלי עבודה. תודה אחי

יש לי בעיה בלחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות... לוקח לי שבועיים-שלוש להעלות משקל.. לדוגמה.. אני כבר כמעט שלושה שבועות תקוע בלחיצת חזה בשיפוע עליון על 25 קילו, ובאימון הבא אני מתכוון להעלות ל27.5, בעזרת השם.. העניין הוא שכל פעם של עלייה במשקלים בקטע הזה זה קורה תוך שבועיים שלוש (חוץ מן ההתחלה, ברוך השם)
בקיצור..
זה אמור להיות כך? בלחיצת חזה רגילה יוצא לי להעלות משקל תוך שבוע שבועיים, ברוך השם
ועוד 2 שאלות קטנות.. על פי מה שאני יודע - התקדמות במשקלי עבודה - עלייה במסת שריר. האם עלייה במספר החזרות נחשבת עלייה במשקלי העבודה? והאם כשאני מרים אותם משקלים מאימון לאימון למשך שבוע שבועיים שלוש, ואין התקדמות כלל (לא עלייה במספר החזרות ולא עלייה במשקלי העבודה) האם עדיין אמורה להיות גדילה בהנחה שאכלתי מספיק וישנתי מספיק?
לגיטימי. 2 סיבות לזה שאתה נתקע:
1.קשה להתקדם לינארית בתרגיל הזה- משקולות יד(קפיצות גדולות בדרך כלל) וגם אתה עובד בשיפוע חיובי, אפשר להרים פחות משקל.
2.התוכנית ו/או התזונה שלך לא טובה

• פותח/ת השרשור
לגיטימי. 2 סיבות לזה שאתה נתקע:
1.קשה להתקדם לינארית בתרגיל הזה- משקולות יד(קפיצות גדולות בדרך כלל) וגם אתה עובד בשיפוע חיובי, אפשר להרים פחות משקל.
2.התוכנית ו/או התזונה שלך לא טובה
פרסמתי את התוכנית. מה דעתך עליה?
לא טובה מבחינת מה? אני בטוח שהתזונה שלי טובה, מהסיבה שבמשקלי עבודה אחרים אני עולה מהר יותר משמעותית, ברוך השם

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא פוואר ליפטר אתה בודי בילדר תדע לך שהרבה בודיבילדרים בטופ לא יורדים מ12 חזרות ויש כאלה ש20 כמו קאי גרין שזכה מיסטר אולמפיה. בילדין זה לא עניין של כח.
אני אישית במשקלים יחסית נמוכים ולא יורד מ15 חזרות ורואה קידום

למה יש הרבה סיבות עבודה על טכניקה פחות פציעות עבודה של מוח שריר זרימת דם מוגברת

נערך לאחרונה:
כי אתה לא פוואר ליפטר אתה בודי בילדר תדע לך שהרבה בודיבילדרים בטופ לא יורדים מ12 חזרות ויש כאלה ש20 כמו קאי גרין שזכה מיסטר אולמפיה. בילדין זה לא עניין של כח.
אני אישית במשקלים יחסית נמוכים ולא יורד מ15 חזרות ורואה קידום
1.אתה משווה בחור עם לחיצה במשקולות של 25 קג לבודיבילדר בטופ? או לקאי גרין שיש לו בנץ פרס מטורף, וסייקל שעולה כמו דירה? אני אסביר- כשאתה על סייקל(משתמש בחומרים אנאבולים-סטרואידים), מומלץ באמת לעלות בטווח חזרות ולעבוד בנפחים גבוהים. סייקל מומלץ רק לספורטאים מנוסים ברמה גבוהה שכבר יש להם מסת שריר מכובדת ומשקלי עבודה גבוהים. כשאתה טבעי, הדרך האופטימלית לעלות במסת שריר היא על ידי progressive over load, כלומר התקדמות לינארית במשקלי עבודה ובנפח. וטווח החזרות המומלץ להיפרטרופיה הוא בין 6 ל12 חזרות.
2.כוח הוא פרמטר מאוד חשוב באימוני היפרטרופיה. פעם ראית בודיבילדר לוחץ פחות מ150?
אין לו שום סיבה לעבוד ל20 חזרות.

1.אתה משווה בחור עם לחיצה במשקולות של 25 קג לבודיבילדר בטופ? או לקאי גרין שיש לו בנץ פרס מטורף, וסייקל שעולה כמו דירה?
2.כוח הוא פרמטר מאוד חשוב באימוני היפרטרופיה. פעם ראית בודיבילדר לוחץ פחות מ150?
אין לו שום סיבה לעבוד ל20 חזרות.
שאלת קיבלת תשובה ,אם אתה חושב שמשקל זה בילדין לך שמע יותר חיים כהן .

אם אתה חושב שקאי התחיל עם סקיל שעולה כמו דירה ו200+ בנצ אז שיבוסם לך ,אני מקשיב למי שיצליח לא לאנשי פרום וילדי וינגט.

שאלת קיבלת תשובה ,אם אתה חושב שמשקל זה בילדין לך שמע יותר חיים כהן .

אם אתה חושב שקאי התחיל עם סקיל שעולה כמו דירה ו200+ בנצ אז שיבוסם לך ,אני מקשיב למי שיצליח לא לאנשי פרום .
תשאל כול מפתח גוף מקצועי.כולם. ותשאל מה הוא ממליץ למי שרק מתחיל להתאמן. לכולם תהיה אותה תשובה:fbw בדגש על תרגילים מורכבים-תרגילים בסיסיים. כשהמטרה היא לבנות מסת שריר ולהתקדם במשקלי עבודה.

ארנולד שוורצנגר מסביר בתחילת הסרטון.

תשאל כול מפתח גוף מקצועי.כולם. ותשאל מה הוא ממליץ למי שרק מתחיל להתאמן. לכולם תהיה אותה תשובה:fbw בדגש על תרגילים מורכבים-תרגילים בסיסיים. כשהמטרה היא לבנות מסת שריר ולהתקדם במשקלי עבודה.

ארנולד שוורצנגר מסביר בתחילת הסרטון.

מה אתה קשור לחיים??
דיברנו חזרות וגם ארנולד היה עושה טווחי חזרות גבוהים.

דווקא הבאת מישהו שמחזק את הטענה שלי חח
תתחיל עם טווחי חזרות גבוהים ומשקלים נמוכים .

מה אתה קשור לחיים??
דיברנו חזרות וגם ארנולד היה עושה טווחי חזרות גבוהים.

דווקא הבאת מישהו שמחזק את הטענה שלי חח
תתחיל עם טווחי חזרות גבוהים ומשקלים נמוכים .
מה? מי זה חיים אחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית