הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוטנציאל גנטי

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
דברתי על הנושא הזה בנושא אחר שפתחתי אבל אני מעוניין לפתוח על זה דיון הרבה יותר ממוקד כי הנושא הזה פשוט לא מובן לי .

מה שאני שואל זה לאיזה גוף (אשמח לתמונות גם) אפשר להגיע באופן טבעי בלבד .
אני לא מדבר על כמה שנים של אימונים או כמה השקעה צריך אלא מה הפוטנציאל הגנטי הטבעי של הגוף איך נראה השייפ הזה של הפוטנציאל הגנטי.

כול בן אדם עם גופה רצינית תמיד אומרים שהוא לוקח משהו אז למה איך יודעים את זה ?

למה זה לא אפשרי שלבן אשם תהיה גוהץפה טובה בלי לקחת משהו ?

אשמח שתענו לי על השאלות האלה
דיון פורה אנשים

תנסה לראות את הקליפ הזה. הוא מנסה לתת נוסחאות בהתאם לעובי קרסוליים או מפרק כף היד , גובה והקפים שונים בגוף.

הפוטנציאל הגנטי של כל אדם הוא שונה, וכנראה בלתי אפשרי לדעת מה הוא, כי באיזשהו שלב אתה תגיע למצב שאתה לא יכול להתאושש מכמות העבודה שאתה צריך כדי להמשיך להתקדם לכיוון הפוטנציאל הגנטי. פה נכנסים חומרים.

דברתי על הנושא הזה בנושא אחר שפתחתי אבל אני מעוניין לפתוח על זה דיון הרבה יותר ממוקד כי הנושא הזה פשוט לא מובן לי .

מה שאני שואל זה לאיזה גוף (אשמח לתמונות גם) אפשר להגיע באופן טבעי בלבד .
אני לא מדבר על כמה שנים של אימונים או כמה השקעה צריך אלא מה הפוטנציאל הגנטי הטבעי של הגוף איך נראה השייפ הזה של הפוטנציאל הגנטי.

כול בן אדם עם גופה רצינית תמיד אומרים שהוא לוקח משהו אז למה איך יודעים את זה ?

למה זה לא אפשרי שלבן אשם תהיה גוהץפה טובה בלי לקחת משהו ?

אשמח שתענו לי על השאלות האלה
דיון פורה אנשים
זה תלוי בבן אדם. ארנולד שוורצנגר השיג בשנה אחת של אימונים גוף שרוב האוכלוסייה בחיים לא תגיע אליו בצורה טבעית. לאוסיין בולט יש גנטיקה מושלמת לריצה שמאפשרת לו לרוץ בזמנים שעד לא מזמן נחשבו לא אפשריים.

• פותח/ת השרשור
WNBF ISRAEL - מספקים פלטפורמה נקייה מסמים עבור מפתחי גוף ואתלטים

אגב, צפיתי בזה במציאות. הרבה יותר מרשים מאיך שזה נראה בתמונות.
מתחרים הגיעו לשם באחוז שומן נמוך מאוד, באמת מפתיע.

תודה אחי ענית לי על השאלה!
ולא רק שענית לי על השאלה הוכחת לכולם פה שהם טועים !

אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי חומרים

אם אני אקח תמונה משם של מישהו ישר כולם יגידו שהוא על חומרים וזה לא נכון פשוט מדהיםםםםם טנקיווו

תודה אחי ענית לי על השאלה!
ולא רק שענית לי על השאלה הוכחת לכולם פה שהם טועים !

אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי חומרים

אם אני אקח תמונה משם של מישהו ישר כולם יגידו שהוא על חומרים וזה לא נכון פשוט מדהיםםםםם טנקיווו

לא הוכחתי כלום, באשכול הקודם שלך הבנאדם שצירפת אכן לא נראה טבעי.
ואפשר להגיע לתוצאות מרשימות, תחפש את ליאור קוגן הוא זכה בקלאסיק פיזיק מעל 180, הבנאדם הזה הגיע לאחוז שומן פסיכי.

• פותח/ת השרשור
לא הוכחתי כלום, באשכול הקודם שלך הבנאדם שצירפת אכן לא נראה טבעי.
ואפשר להגיע לתוצאות מרשימות, תחפש את ליאור קוגן הוא זכה בקלאסיק פיזיק מעל 180, הבנאדם הזה הגיע לאחוז שומן פסיכי.

עזוב אתה סתם מצתנע על תהרוס...

ואני אחפש אחי באמת זה מעניין
אל

איך מוודאים שהם לא על חומרים? אם מישהו השתמש עד לפני שנתיים בחומרים, עשה עד אז את הגדילה המשמעותית שלו ומאז הפסיק והיום הוא בתחרות. מישהו יכול לדעת?

• פותח/ת השרשור
איך מוודאים שהם לא על חומרים? אם מישהו השתמש עד לפני שנתיים בחומרים, עשה עד אז את הגדילה המשמעותית שלו ומאז הפסיק והיום הוא בתחרות. מישהו יכול לדעת?
אפשר לדעת לפי דעתי ע"י אחוז שומן שאי אפשר להגיע אליו מבחינת טבעיות .
או בטח עוקבים אחריהם במשך שנה לפאם הפ שומרים על אחוז נמוך לא יודע יש פרמטרים לזה בוודאות

הנה נוסחא אחת לבדיקת פוטנציאל גנטי
(Height in centimeters – 100) = Max Body Weight in Kg When @ 5-6% Body Fat)
אפשר לדעת לפי דעתי ע"י אחוז שומן שאי אפשר להגיע אליו מבחינת טבעיות .
או בטח עוקבים אחריהם במשך שנה לפאם הפ שומרים על אחוז נמוך לא יודע יש פרמטרים לזה בוודאות

אפשר להגיע לכל אחוז שומן באופן טבעי. שם לא טמונה הבעיה.
למי בדיוק יש משאבים לעקוב אחרי אנשים שרוצים להתחרות?

• פותח/ת השרשור

אפשר להגיע לכל אחוז שומן באופן טבעי. שם לא טמונה הבעיה.

נראה לי הם מבקשים מהם תמונות עם תאריכים שישלחו להם כול חודש או משהו לא יידע אבל זה אפשרי ללא ספק.

די כבר להיות קצרי אמונה אפשרי להגיע לשייפ טוב בלי חומרים זהו תכניסו לראש תפנימו ויהיה לנו עולם יותר יפה מפרגן ופחות קנאי

אם מישהו השתמש עד כמה חודשים לפני התחרות קשה מאוד לדעת, אבל קשה מאוד לשמר את מה שנעשה עם חומרים לאורך זמן, ובמיוחד להגיע למצב שאתה זוכה בתחרות, בגלל שחלק מהתהליכים בהכנה הסופית פשוט ישרפו את רוב העבודה שעשית עם החומרים.
אפשר לדעת האם הם על חומרים בזמן התחרות ע"י בדיקת שתן, פוליגרף, או בדיקת דם. ובחלק מהמקרים עושים בדיקות שתן רנדומליות ללא התרעה מראש עד שנה אחרי התחרות.

נשמע כמו נוסחא שמישהו המציא סתם, מהסיבה הפשוטה שכדי לבנות נוסחא צריך מדגם יחסית גדול, משהו שפשוט לא קיים

אפשר להגיע לכל אחוז שומן באופן טבעי. שם לא טמונה הבעיה
לכל אחוז שומן אפשר להגיע בצורה טבעית, להיות שרירי מאוד אתה די מוגבל באחוז השומן שאתה יכול להגיע אליו בצורה טבעית. הוא יכול להיות נמוך מאוד ובהחלט 10% ומטה, אבל לרמות שרואים בתחרויות לא טבעיות, של 6% ומטה זה כבר כמעט בלי אפשרי ללא תרופות.
גם חשוב מאוד לעשות את ההבדלה בין להיות מוכן לתחרות ולא. להגיע להיות שרירי על אחוז שומן נמוך מאוד זה אפשרי כחלק מהכנה לתחרות, אבל בלתי אפשרי לשימור מעבר. אם אתה רוצה להיראות שרירי מאוד, ולהמשיך לבנות שריר, תמיד על אחוז שומן נמוך מאוד, זה פשוט לא אפשרי ללא חומרים. להיות עם גוף כמו שפותח הדיון פרסם בפוסט אחר לאורך כל השנה זה פשוט לא ריאלי בצורה טבעית

לספונסרים. אותם אנשים שנותנים את הכסף לפרס, נותנים גם כסף כדי לוודא שהספורט נשאר תקין

די כבר להיות קצרי אמונה אפשרי להגיע לשייפ טוב בלי חומרים זהו תכניסו לראש תפנימו ויהיה לנו עולם יותר יפה מפרגן ופחות קנאי
אפשר להגיע למצב גופני מעולה, אבל להיות ברמה תחרותית לאורך כל השנה זה כנראה לא אפשרי ללא חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית