הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוטנציאל גנטי

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
דברתי על הנושא הזה בנושא אחר שפתחתי אבל אני מעוניין לפתוח על זה דיון הרבה יותר ממוקד כי הנושא הזה פשוט לא מובן לי .

מה שאני שואל זה לאיזה גוף (אשמח לתמונות גם) אפשר להגיע באופן טבעי בלבד .
אני לא מדבר על כמה שנים של אימונים או כמה השקעה צריך אלא מה הפוטנציאל הגנטי הטבעי של הגוף איך נראה השייפ הזה של הפוטנציאל הגנטי.

כול בן אדם עם גופה רצינית תמיד אומרים שהוא לוקח משהו אז למה איך יודעים את זה ?

למה זה לא אפשרי שלבן אשם תהיה גוהץפה טובה בלי לקחת משהו ?

אשמח שתענו לי על השאלות האלה
דיון פורה אנשים

והם שולחים בלשים פרטיים שעוקבים אחרי כל מתמודד? איך הם יכולים לבדוק?
יש ארגונים שזו כל העבודה שלהם, שהארגון כנראה הגדול ביותר הוא WADA.
זה לא לעקוב אחרי האתלט לאורך כל הזמן, אבל כן בדיקות רנדומליות, בדיקות מחדש - שומרים את דגימת השתן של האתלט לאורך 5 שנים אם אני לא טועה, וכל פעם שיוצאת בדיקה חדשה אז בודקים מחדש את דגימת השתן. כמובן שזו לא שיטה יעילה ב-100%, כי תמיד יהיו חומרים חדשים שהבדיקות לא יודעות לאתר עדיין, או שיטות כאלה ואחרות כדי לא להיתפס, אבל זה יחסית יעיל.
זה למה אפשר לראות הרבה מאוד מדליות אולימפיות שנפסלו בצורה רטרואקטיבית

איך מוודאים שהם לא על חומרים? אם מישהו השתמש עד לפני שנתיים בחומרים, עשה עד אז את הגדילה המשמעותית שלו ומאז הפסיק והיום הוא בתחרות. מישהו יכול לדעת?

כן, הם מבקשים שתיהיה נקי עד 7 שנים לפני התחרות, ואתה נבדק בפוליגרף.
כל המתחרים שמשתמשים ומתחרים בתחרויות של מתחרים לא טבעיים בד"כ מתנקים יפה לפני, אך אם תצרף פוליגרף כנראה שכמעט כולם יפלו.
גם מי החכמולוג שילך לבדיקת פוליגרף ויודע שהוא כנראה יפול בה? זה לדעתי מצמצם את השימוש משמעותי עד 0.
אגב היו אנשים שנפסלו בפוליגרף (אם אני לא טועה).

אפשר לדעת לפי דעתי ע"י אחוז שומן שאי אפשר להגיע אליו מבחינת טבעיות .
או בטח עוקבים אחריהם במשך שנה לפאם הפ שומרים על אחוז נמוך לא יודע יש פרמטרים לזה בוודאות

גם אני חשבתי ככה, עד שחבר שלי התחרה וראיתי אותו באחוז שומן לא נתפס, לדעתי מתחת ל8 אחוז.
ואגב ראיתי מישהו בתחרות שנמצא על פחות מ5 אחוז, בבדיקת DEXA זה גם הראה את זה. אחוז שומן לא נתפס אפילו אצל מתחרים שאינם טבעיים.

אם מישהו השתמש עד כמה חודשים לפני התחרות קשה מאוד לדעת, אבל קשה מאוד לשמר את מה שנעשה עם חומרים לאורך זמן, ובמיוחד להגיע למצב שאתה זוכה בתחרות, בגלל שחלק מהתהליכים בהכנה הסופית פשוט ישרפו את רוב העבודה שעשית עם החומרים.
אפשר לדעת האם הם על חומרים בזמן התחרות ע"י בדיקת שתן, פוליגרף, או בדיקת דם. ובחלק מהמקרים עושים בדיקות שתן רנדומליות ללא התרעה מראש עד שנה אחרי התחרות.

נשמע כמו נוסחא שמישהו המציא סתם, מהסיבה הפשוטה שכדי לבנות נוסחא צריך מדגם יחסית גדול, משהו שפשוט לא קיים

לכל אחוז שומן אפשר להגיע בצורה טבעית, להיות שרירי מאוד אתה די מוגבל באחוז השומן שאתה יכול להגיע אליו בצורה טבעית. הוא יכול להיות נמוך מאוד ובהחלט 10% ומטה, אבל לרמות שרואים בתחרויות לא טבעיות, של 6% ומטה זה כבר כמעט בלי אפשרי ללא תרופות.
גם חשוב מאוד לעשות את ההבדלה בין להיות מוכן לתחרות ולא. להגיע להיות שרירי על אחוז שומן נמוך מאוד זה אפשרי כחלק מהכנה לתחרות, אבל בלתי אפשרי לשימור מעבר. אם אתה רוצה להיראות שרירי מאוד, ולהמשיך לבנות שריר, תמיד על אחוז שומן נמוך מאוד, זה פשוט לא אפשרי ללא חומרים. להיות עם גוף כמו שפותח הדיון פרסם בפוסט אחר לאורך כל השנה זה פשוט לא ריאלי בצורה טבעית

לספונסרים. אותם אנשים שנותנים את הכסף לפרס, נותנים גם כסף כדי לוודא שהספורט נשאר תקין

אפשר להגיע למצב גופני מעולה, אבל להיות ברמה תחרותית לאורך כל השנה זה כנראה לא אפשרי ללא חומרים

אתה יכול לראות במה שפירסמתי, יש שם מתחרה אחד שבוודאות מתחת ל6.
להגיע לאחוז שומן כזה דורש התמדה יוצאת דופן, ולשמר אותו לאורך כל השנה לדעתי זה לא אפשרי.(המאזן ההורמונלי שלך פשוט נדפק לגמרי).
שלא לדבר על לעלות במסת שריר באחוז שומן כזה.

נדיר להגיע מתחת ל-6% טבעי, אבל לא בלתי אפשרי

יאפ,
אותי יהיה מסקרן לראות מחקרים על סוגי דיאטות וההשפעה על המאזן ההורמונלי. כי אנחנו, טוב לפחות אני מבין שמה שמשנה זה הגירעון הקלורי.
אך האם יש משמעות לשאר הפרמטרים בהקשר של שמירה על מאזן הורמונלי לאורך זמן?

הוכחת לכולם פה שהם טועים !

אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי חומרים
הוא לא הוכיח כלום כי
א. לא ראיתי שמישהו אמר שאי אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי חומרים.
ב. יש הרבה תחרויות ספורט שהמתחרים צריכים להיות נקיים מחומרים, זה לא אומר שבפועל הם כאלה

אני מניח שגם כאן זה עניין גנטי. בתנליך ההרזייה, עד אחוז שומן מסויים, הגוף יוותר על הרבה שומן ומעט שריר. ככל שישארו בגוף פחות אחוזי שומן, אני מניח שהמשוואה תתהפך והגוף בתהליך ההרזיה יוותר יותר על שריר ופחות על שומן. גם כאן אני מניח, יש לגנטיקה תפקיד אבל לא כזה משמעותי. כלומר יש כאלה שהקריאה הגנטית שלהם תקדים פרוק שריר ותשאיר יותר אחוזי שומן ויש כאלה שאצלם זה יקרה עם פחות אחוזי שומן.( אני מניח כמו כל מה שכתבתי פה, כי לא קראתי מחקרים בנושא אבל עם מעט הידע בפיזיולוגיה שיש לי) זה יקרה כשנמצאים בפחות מ 10% שומן. אבל ישנם בטח חומרים שעוזרים לגוף לבחור דווקא את פרוק השומן ופחות את השריר.

נערך לאחרונה:
הוא לא הוכיח כלום כי
א. לא ראיתי שמישהו אמר שאי אפשר להשיג תוצאות מרשימות בלי חומרים.
ב. יש הרבה תחרויות ספורט שהמתחרים צריכים להיות נקיים מחומרים, זה לא אומר שבפועל הם כאלה

לגבי ב, אני מסכים איתך. אך לדעתי שמעורב פוליגרף הסיכוים ממש קטנים.

נראה לי הם מבקשים מהם תמונות עם תאריכים שישלחו להם כול חודש או משהו לא יידע אבל זה אפשרי ללא ספק.

די כבר להיות קצרי אמונה אפשרי להגיע לשייפ טוב בלי חומרים זהו תכניסו לראש תפנימו ויהיה לנו עולם יותר יפה מפרגן ופחות קנאי
אני יחזק ויגיד שגוף הכי יפה הוא דווקא טבעי עם אחוז שומן של12-15 ממתי אנשים הפכו לאובססבים לקוביות?
אני אישית לא אכפת לי להיות בלי קוביות אבל להיות עם יד גדולה חזה נפוח ולהיות חזק באופן כללי .
אבל כמובן לא להיות שמן זה לא יפה, כל בטן שיותר קטנה מהחזה יפה לדעתי.

בתור פאוורליפטר, לא כל כך מעניין אותי חיטוב ושיראו את השרירים שלי.
אבל אני אעלה תמונה שתראה מצב גנטי שלי בלי חומרים, ובלי עבודה ספציפית למטרות אלו.
אני חייב לציין שאני לא יודע להבליט את השרירים שלי, או לצלם כמו שצריך אבל הנה נסיון כלשהו בדבר.
IMG-20190110-WA0039.jpg
בתחרות הקרובה של פאוורליפטינג יהיה בדיקות פוליגרף, ובדיקות דם בפתע בשנה אחרי התחרות כדי לוודאות על תחרות נקיה, האם זה 100% מבטיח? אני לא יודע. אבל זה מה יש.
ואני יהיה מופתע אם מזריק יסכן קנס ובושות כדי לנסות להיכנס לתחרות הזאת.
גנטיקה היא לא גזירת גורל, אנחנו יוצרים את הגנטיקה שלנו עם המזון והאימונים שלנו. אני אמנם לא מאמין שאפשר להגיע למראה של מזריק בצורה טבעית, אבל אפשר לפרוץ מחסומים פסיכולוגים רבים בצורה טבעית. לפחות אני רואה את זה בפאוורליפטינג שלי.

• פותח/ת השרשור
אבל אני אעלה תמונה שתראה מצב גנטי שלי בלי חומרים, ובלי עבודה ספציפית למטרות אלו.
אני חייב לציין שאני לא יודע להבליט את השרירים שלי, או לצלם כמו שצריך אבל הנה נסיון כלשהו בדבר.
צפה בקובץ המצורף 46905
בתחרות הקרובה של פאוורליפטינג יהיה בדיקות פוליגרף, ובדיקות דם בפתע בשנה אחרי התחרות כדי לוודאות על תחרות נקיה, האם זה 100% מבטיח? אני לא יודע. אבל זה מה יש.
גנטיקה היא לא גזירת גורל, אנחנו יוצרים את הגנטיקה שלנו עם המזון והאימונים שלנו. אני אמנם לא מאמין שאפשר להגיע למראה של מזריק בצורה טבעית, אבל אפשר לפרוץ מחסומים פסיכולוגים רבים בצורה טבעית. לפחות אני רואה את זה בפאוורליפטינג שלי.

אני חייב להגיד לך שאתה פשוט בן אדם תותח !!

לפני הכול יש לך גוף מרשים הגעת לתוצאות מצויינות !!
ואני אוהב את המחשבה והראש שלך ! תצליח!!!

צפה בקובץ המצורף 46905
יש לך גוף חזק שרירי וגברי ,אבל זה לא נוגד את הגנטיקה כי גם האחוז שומן שלך בהתאם.

צפה בקובץ המצורף 46905
נראה פצצה. איזה תרגילים לגב אתה עושה שהוא ככה מפותח?

נראה פצצה. איזה תרגילים לגב אתה עושה שהוא ככה מפותח?
תודה אחי.
אני פאוורליפטר בשנה האחרונה, אז רק סקוואטים דדליפט ובנצ'.
עד לפני שנה עבדתי כמו בילדר, כל שריר בניפרד (אתה בטח יודע איך זה), אבל אני פיתחתי בעז"ה את מה שיש לי בעיקר מהפאווריפטינג.

שהתחלתי להתאמן, לא הייתה לי שום מודעות לחומרים ולא חשבתי בכלל שמי שעומד מולי, אולי הוא משתמש.

אחרי כמה שנים, בעיקר בארץ, הכניסו לי לראש ש״כל מי שרציני - משתמש״, באופן אוטומטי הנחתי שכל מי שחזק מאוד או גדול מאוד - מוזרק.

אחרי כמה שנים, בעיקר באוסטרליה, עם חשיפה שלי לאוכלוסיה של מתחרים עם בדיקות תחת WADA, כולל גברים ונשים שאני מכיר אישית מספיק טוב כדי להאמין להם, הבנתי עד כמה המושג שלי לגבי פונטציאל גנטי הוא שגוי. ראיתי המון דברים מאוד הזויים שנעשו ע״י מתאמנים טבעיים. חבר׳ה שהרבה יותר חזקים מרוב המוזרקים ובחורות שהייתי בטוח שמוזרקות אבל טבעיות. אותו דבר קורה לגבי פיתוח גוף, בגלל שספציפית בארץ עד היום לא היה מקום למתחרים טבעיים - הם כמעט לא היו קיימים. עכשיו אני בתקווה שהתחום הזה יתפתח בארץ, גם הפאוורליפטינג.

זכור לי לפני כמה שנים, בחור שהתאמנתי איתו לאורך 2-3 שנים ונשאר סביב 75-80 קילו על 1.75 גובה אמר לי - ״*מאמן מצליח מאוד מהענף* אמר לי שהגעתי לפונטציאל הטבעי שלי״. הבחור היה נראה סבבה, לא מישהו שהייתם מגדירים שרירי מאוד. לא היו לו שום בעיות או פציעות, הוא פשוט התאמן כמו בחור ממוצע ולכן נראה ככה. לא השקיע בתזונה כמו שצריך, לא עבד עפ״י עקרונות בסיסיים באימונים כמו פרוגרסיב אוברלואד, התאמן כמו כולם, אכל כמו כולם, נראה כמו כולם ונתקע כמו כולם.

אם מישהו בספק מה ניתן להגיע באופן טבעי, תחקרו כמה מתחרים טבעיים (שאתם מאמינים להם שהם טבעיים עפ״י התחושה שלכם) ותבדקו איך הם מתאמנים, מה הם אוכלים, ההקפדה על שינה, התאוששות וכו׳ וכו׳ וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית