הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ודעות בבקשה

מצב
השרשור נעול

Jone123

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי מה נשמע, 1.82, 17.5, 60 קילו, מטרה 72 קילו .
אני מאוד רזה לא משנה כמה אני אוכל. ( חילוף חומרים מהיר מאוד ) אני מהאנשים שלא משנה כמה יאכלו אני לא אשמין.
בקיצור שמעתי על אבקת גיינר מסוג
~~~ביג מאס גיינר 8 ק"ג | BIG MASS GAINER.
דרך אתר
ביג מאס גיינר | BIG MASS GAINER ~~~
על הנייר זה נראה ממש טוב יחס 1:5 .
אמרו ש100 גרם זה 404 קלוריות ו300 גרם זה 1212. כתוב לקחת פעמיים ביום 2 מנות של 150 .
בקיצור מישהו שמע על הגיינר הזה? מה אתם אומרים לקנות דרך האתר ? עשיתי חישוב אם פעמיים ביום כלומר 300 גרם. אז זה יספיק קצת פחות מחודש. כלומר אקנה כל חודש.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190125-203538_Chrome.jpg
    Screenshot_20190125-203538_Chrome.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 331
שטויות. גם אני הייתי בדעה הזאת עד שהתחלתי לספור קלוריות ולהיות על מאזן קלורי חיובי. אין דבר כזה ״אוכל ולא משמין״. גיינר זה לא מה שיעזור לך - זה בסך הכל יוסיף לך עוד קלוריות לתפריט ולא יעשה איזה קסם שיגרום לך לעלות במשקל. שלא לדבר שזה זבל טהור מפוצץ בסוכר וביזבוז כסף מוחלט. תכין תפריט תזונה נורמלי לפני שאתה זורק כסף על שטויות.

• פותח/ת השרשור
שטויות. גם אני הייתי בדעה הזאת עד שהתחלתי לספור קלוריות ולהיות על מאזן קלורי חיובי. אין דבר כזה ״אוכל ולא משמין״. גיינר זה לא מה שיעזור לך - זה בסך הכל יוסיף לך עוד קלוריות לתפריט ולא יעשה איזה קסם שיגרום לך לעלות במשקל. שלא לדבר שזה זבל טהור מפוצץ בסוכר וביזבוז כסף מוחלט. תכין תפריט תזונה נורמלי לפני שאתה זורק כסף על שטויות.

אחי ניסיתי הכל, לא משנה כמה אני אוכל זה לא עוזר, שעתיים אחרי ארוחה אני כבר בשרותים..
למה זורק כסף ? הבנתי שלדוגמא אני יאכל 300 גרם ביום זה עוד 1200 קלוריות, בנוסף כמובן לארוחות הרגילות שלי וזה לא במקום שום ארוחה, זה כן פתרון ואני אשמין עם זה, בקיצור שמעת על בי מאס יש לך דעות עליו ?

אחי ניסיתי הכל, לא משנה כמה אני אוכל זה לא עוזר, שעתיים אחרי ארוחה אני כבר בשרותים..
אתה מדבר שטויות. אין קשר בין כמות היציאות שלך לחילוף החומרים.
תתחיל לנסות לאמוד את הקלוריות שלך ואז רק תתחיל לדבר. סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק ולא מתאמן כמו שצריך.
גיינרים זה בעיקר חלבון עם הרבה סוכר או סוכר בשמות אחרים, אין פה מקום כ"כ לדעות.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר שטויות. אין קשר בין כמות היציאות שלך לחילוף החומרים.
תתחיל לנסות לאמוד את הקלוריות שלך ואז רק תתחיל לדבר. סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק ולא מתאמן כמו שצריך.
גיינרים זה בעיקר חלבון עם הרבה סוכר או סוכר בשמות אחרים, אין פה מקום כ"כ לדעות.

אהה, כבר הערכתי את התזונה שלי לא במדיוק אבל אני יודע שאני לא מגיע ל2000. לא מה פתאום אין לי 2000, אולי 1500 או טיפה יותר.
ולגבי גיינר בכללי. אני שואל עליו ספציפי כי קראתי בכמה מקומוצ שהוא מובחר ושל חברה טובה ויש לו המון תוספים בריאים.

אהה, כבר הערכתי את התזונה שלי לא במדיוק אבל אני יודע שאני לא מגיע ל2000. לא מה פתאום אין לי 2000, אולי 1500 או טיפה יותר.
ולגבי גיינר בכללי. אני שואל עליו ספציפי כי קראתי בכמה מקומוצ שהוא מובחר ושל חברה טובה ויש לו המון תוספים בריאים.

אתה מכניס 1500 ק׳ ואז מתפלא שלא עולה במשקל 🤦‍♂️

אמרנו לך ככר חוות דעת. גיינר זה זבל ומן הסתם ירשמו שהוא כביכול איכותי כי המטרה שלהם זה למכור בסופו של דבר. רוצה להיות אחד מהפריירים אז תקנה שיהיה לך לבריאות. רוצה להיות חכם? תכין גיינר ביתי.

• פותח/ת השרשור
אתה מכניס 1500 ק׳ ואז מתפלא שלא עולה במשקל 🤦‍♂️

אמרנו לך ככר חוות דעת. גיינר זה זבל ומן הסתם ירשמו שהוא כביכול איכותי כי המטרה שלהם זה למכור בסופו של דבר. רוצה להיות אחד מהפריירים אז תקנה שיהיה לך לבריאות. רוצה להיות חכם? תכין גיינר ביתי.

סורי שעניתי רק עכשיו יש לי בעיה זה לא מתריאה שמישהו מגיב לי פה מוזר.. לעיניין.. אין אני לא מצליח לאכול יותר. לדעתי חשבתי שאני אוכל הרבה .. בדיעבד זה באמת קצת .
אבל למה פרייאר ? יש לי שאלה הגיינר הזה אם אני אקח אותו פעמיים ביום אני אעלה במשקל? אני רוצה להעלות 10 12 קילו וזהו .
הוא יראה לי תוצאוץ תוך מספר חודשים ? אם כן אז סבבה לי אם לא אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כי לאכול הרבה זה לא םתרון
לא חכמה להגיד "כדי להשמין תאכל הרבה" אני לא מצליח לאכול הרבה..

סורי שעניתי רק עכשיו יש לי בעיה זה לא מתריאה שמישהו מגיב לי פה מוזר.. לעיניין.. אין אני לא מצליח לאכול יותר. לדעתי חשבתי שאני אוכל הרבה .. בדיעבד זה באמת קצת .
אבל למה פרייאר ? יש לי שאלה הגיינר הזה אם אני אקח אותו פעמיים ביום אני אעלה במשקל? אני רוצה להעלות 10 12 קילו וזהו .
הוא יראה לי תוצאוץ תוך מספר חודשים ? אם כן אז סבבה לי אם לא אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כי לאכול הרבה זה לא םתרון
לא חכמה להגיד "כדי להשמין תאכל הרבה" אני לא מצליח לאכול הרבה..
אתה בכלל קורא מה שרושמים לך? הגיינר הזה לא יעלה אותך בכלום. מה נראה לך זה אבקת קסמים? אמרתי לך, רוצה לזרוק כסף אז בבקשה לבריאות. ומה חשבתה עליה במסה זה ״זבאנג וגמרנו״?! זאת עבודה קשה שדורשת המון סבלנות. החוכמה היא לעלות לאט במשקל. עליה מהירה, עם מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, תוביל לעליה מיותרת בשומן. למה לא לקנות? כי אתה מקבל כלום מנות הגשה לעומת התמורה הכספית שאתה משלם. זה פשוט ביזבוז כסף. בנוסף, הוא מפוצץ בסוכר ככה שזה כמעט שווה ערך לזה שתישתה שייק עם חלב ותוסיף לשם הרבה סוכר.. אם אין לך בעיה עם זה אז בקשה אבל אל תצפה לניסים ונפלאות..

תקרא את זה לפני הכל : עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אני חושב שהגיינר כן יכול לעזור לך לעלות במשקל, אבל שים לב לצמד המילים "יכול" ו-"לעזור".
כמו שאמרו זו לא אבקת קסמים, וזה לא כמו שאמרת שאם תיקח גיינר תעלה במשקל. זה לא עובד ככה, אלא הכל תלוי במאזן קלורי.
אז איך בכל זאת זה יכול כן לעזור לך?
באמצעות הגיינר אתה תוכל לצרוך קלוריות ולשבוע מהם הרבה פחות מאשר אם תצרוך את אותם ערכים קלוריים מאוכל. ובכך יהיה לך קל יותר לצרוך יותר קלוריות בסך הכללי. אבל כמובן שזה לא אומר סתם לשתות גיינר כל יום ולחשוב שזה יעשה את שלו. אתה חייב לעקוב אחר הערכים שאתה אוכל כל יום ובמקרה הצורך להוסיף את זה בימים שאתה לא מגיע לערכים שאתה מכוון אליהם.

נקודה נוספת חשובה שכדאי שתפנים:
כמו שאמרו, הגיינר זה בד"כ שילוב של חלבונים, קצת שומנים, והרבה פחמימות שלרוב רובן פשוטות (סוכר). מבחינה בריאותית זה גרוע מאוד ואם צורכים יותר מדי זה עלול להעלות סיכוי לסוכרת, כמו שאכילה מרובה של פחמימות פשוטות מהמזון עלולה להעלות סיכוי לסוכרת.
לכן, אני מציע שתי אפשרויות עדיפות על הגיינר זבל הזה:
1. לקנות אבקת חלבון עם ערך קלורי יחסית גבוה ובלי הרבה זבל, ולהכין גיינר ביתי (כמו שכבר הציעו).
2. לשתות רק חלבון ובמהלך היום לאכול הרבה פחמימות, מכיוון שפחמימות זה בד"כ "קלוריות קלות", הכוונה קלוריות שקל להכניס הרבה מהן, לפחות ביחס לקלוריות מחלבון שהרבה יותר משביעות.

• פותח/ת השרשור
אתה בכלל קורא מה שרושמים לך? הגיינר הזה לא יעלה אותך בכלום. מה נראה לך זה אבקת קסמים? אמרתי לך, רוצה לזרוק כסף אז בבקשה לבריאות. ומה חשבתה עליה במסה זה ״זבאנג וגמרנו״?! זאת עבודה קשה שדורשת המון סבלנות. החוכמה היא לעלות לאט במשקל. עליה מהירה, עם מאזן קלורי חיובי גבוה מידי, תוביל לעליה מיותרת בשומן. למה לא לקנות? כי אתה מקבל כלום מנות הגשה לעומת התמורה הכספית שאתה משלם. זה פשוט ביזבוז כסף. בנוסף, הוא מפוצץ בסוכר ככה שזה כמעט שווה ערך לזה שתישתה שייק עם חלב ותוסיף לשם הרבה סוכר.. אם אין לך בעיה עם זה אז בקשה אבל אל תצפה לניסים ונפלאות..

תקרא את זה לפני הכל : עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הבנתי מה אתה בא להגיד אבל אני לא יכול לאכול הרבה. אני אוכל ביום 2 ארוחות גדולות וזהו לא יותר בין לבין זה שטויות. אני כרגע במאזן שלילי על סף ממוצע, אני לא מרזה ולא משמין כבר קרוב לשנה פשוט נשאר בין 59 ל60 קילו. אני חייב להיות במאזן חיובי ולצרוך יותר קלוריות . ברור שזו לא תרופת קסם אבל אתה רוצה להגיד לי שאם אני לוקח פעמיים ביום אז תוך חודש אני לא אשמין אפילו ב קילו שניים?
לדעתי כן כי כל יום אתה מוסיף עוד 800 קלוריות בנוסף ל2 ארוחות שלי.
אני חושב שהגיינר כן יכול לעזור לך לעלות במשקל, אבל שים לב לצמד המילים "יכול" ו-"לעזור".
כמו שאמרו זו לא אבקת קסמים, וזה לא כמו שאמרת שאם תיקח גיינר תעלה במשקל. זה לא עובד ככה, אלא הכל תלוי במאזן קלורי.
אז איך בכל זאת זה יכול כן לעזור לך?
באמצעות הגיינר אתה תוכל לצרוך קלוריות ולשבוע מהם הרבה פחות מאשר אם תצרוך את אותם ערכים קלוריים מאוכל. ובכך יהיה לך קל יותר לצרוך יותר קלוריות בסך הכללי. אבל כמובן שזה לא אומר סתם לשתות גיינר כל יום ולחשוב שזה יעשה את שלו. אתה חייב לעקוב אחר הערכים שאתה אוכל כל יום ובמקרה הצורך להוסיף את זה בימים שאתה לא מגיע לערכים שאתה מכוון אליהם.

נקודה נוספת חשובה שכדאי שתפנים:
כמו שאמרו, הגיינר זה בד"כ שילוב של חלבונים, קצת שומנים, והרבה פחמימות שלרוב רובן פשוטות (סוכר). מבחינה בריאותית זה גרוע מאוד ואם צורכים יותר מדי זה עלול להעלות סיכוי לסוכרת, כמו שאכילה מרובה של פחמימות פשוטות מהמזון עלולה להעלות סיכוי לסוכרת.
לכן, אני מציע שתי אפשרויות עדיפות על הגיינר זבל הזה:
1. לקנות אבקת חלבון עם ערך קלורי יחסית גבוה ובלי הרבה זבל, ולהכין גיינר ביתי (כמו שכבר הציעו).
2. לשתות רק חלבון ובמהלך היום לאכול הרבה פחמימות, מכיוון שפחמימות זה בד"כ "קלוריות קלות", הכוונה קלוריות שקל להכניס הרבה מהן, לפחות ביחס לקלוריות מחלבון שהרבה יותר משביעות.

אחי כן ברור זה מה שאני מתכוון, שהגיינר לא יהיה לי לתחליף במקום אוכל. הריי אני אוכל 2 ארוחות ולפי החישובים שלי כולל כל היום אני מגיע לאזור ה 1650 קלוריות . כדי להשמין אני צריך קרוב ל2500 ביום. אז הגיינר ישלים את החסר. מה פסול בזה. ברור שאני יכול לעשות חלב וסוכר או כל מיני תחליפים ובהכנה ביתית אבל אני מעדיף את הגיינר כי יותר קל לעקוב אחרי הקלוריות אני יודע בדיוק כמה לקחת .

לך לתזונאי, אתה אמור להכניס 2000 קלוריות יחסית בקלות אם תלמד לאכול נכון.
כמה גיינרים זה כבר מחיר של מפגש אחד, תוציא את הכסף על מי שיתן לך כלים לעתיד ואיך לאכול טוב ולא על מה שיתן לך אקסטרא קלוריות לחודש

במידה ואתה תקוע על אותו משקל כבר הרבה זמן משם זה קל, כי זה אומר שאתה על נייטרלי. כל תוספת קטנה לתפריט תעלה אותך לפלוס קלורי, ובסופו של דבר אתה לא רוצה להיות בפלוס גדול מדי, כי זה יגרום לך להשמין, לא להיות שרירי.
תוספות קטנות, כמו כוס חלב גדולה או 2 ביום, אחת בבוקר ואחת בערב, ותוספת של אגוזים פה ושם, אתה אפילו לא תרגיש את כל אלה, אבל כבר תוכל בעזרת 2 אלה להכניס 200-500 קלוריות נוספות ביום, שזה בערך הפלוס קלורי שאתה רוצה לעליה איכותית במסה, ובנוסף העליה במאקרו היא בעיקר בחלבון ושומן טוב, ולא בסוכר, אז זה רווח כפול.
בנוסף אתה לא רוצה לעלות 12 קילו בכמה חודשים, תן לעצמך שנה וחצי במקרה הטוב כדי לעלות את זה

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה תקוע על אותו משקל כבר הרבה זמן משם זה קל, כי זה אומר שאתה על נייטרלי. כל תוספת קטנה לתפריט תעלה אותך לפלוס קלורי, ובסופו של דבר אתה לא רוצה להיות בפלוס גדול מדי, כי זה יגרום לך להשמין, לא להיות שרירי.
תוספות קטנות, כמו כוס חלב גדולה או 2 ביום, אחת בבוקר ואחת בערב, ותוספת של אגוזים פה ושם, אתה אפילו לא תרגיש את כל אלה, אבל כבר תוכל בעזרת 2 אלה להכניס 200-500 קלוריות נוספות ביום, שזה בערך הפלוס קלורי שאתה רוצה לעליה איכותית במסה, ובנוסף העליה במאקרו היא בעיקר בחלבון ושומן טוב, ולא בסוכר, אז זה רווח כפול.
בנוסף אתה לא רוצה לעלות 12 קילו בכמה חודשים, תן לעצמך שנה וחצי במקרה הטוב כדי לעלות את זה

לא חשבתי על זה, מה שאתה אומר וואלה נכון . אבל רגע כוס חלב כמה קלוריות זה? וזה בריא כי ברגע שאני אבדוק ואחליט שכן . כל יום 2 כוסות חלב זה בריא הרבה? ולדוגמא בחודש חודש וחצי אני אראה תוצאות . כי איך מכוס חלב ביום אפשר להשמין קצת נשמע מןגזם

לא חשבתי על זה, מה שאתה אומר וואלה נכון . אבל רגע כוס חלב כמה קלוריות זה? וזה בריא כי ברגע שאני אבדוק ואחליט שכן . כל יום 2 כוסות חלב זה בריא הרבה? ולדוגמא בחודש חודש וחצי אני אראה תוצאות . כי איך מכוס חלב ביום אפשר להשמין קצת נשמע מןגזם
כוס חלב גדולה (200 מ"ל) זה בערך 100 קלוריות, 2 כאלה זה 200 קלוריות.
אין שום בעיה עם זה אלא אם אתה אלרגי ללקטוז

• פותח/ת השרשור
כוס חלב גדולה (200 מ"ל) זה בערך 100 קלוריות, 2 כאלה זה 200 קלוריות.
אין שום בעיה עם זה אלא אם אתה אלרגי ללקטוז

הבנתי,
אבל גם זה אני לא מרבה לשתות חלב מבין אחי. רק פה ושם בטוסטים פיצות . מוצרי חלב זה פחות אני. מה הדעה שלך על גיינר. שבמקום 2 כוסות ו200 ק' אז מנה אחת קטנה 400 ק.
מה הדעה שלך בנוגע לכל התוספים האלו ולכל הגיינרים . שמע אני ממש חושב שזה מתאים לי כי את ה 400 קלוריות ביום ממנה קטנה זה יכול להיות בול בישבילי.
למרות שאני שמתי לב שהגיינר שרציתי מכיל חלב נוכרי והתבאסתי כי אני משתדל לשמור.
אין חברה של ישראל או משהו נכון ?

חלב זה יותר זול מגיינר, אם אתה לא אוהב חלב לך על קוטג', גבינה לבנה או כל סוג אוכל של אוכל אמיתי שמכיל ויטמינים ומינרלים.
אם יש לך כסף מיותר לבזבז על דברים אני אשמח לקבל אותו, חבל שתקנה גיינר.

• פותח/ת השרשור
חלב זה יותר זול מגיינר, אם אתה לא אוהב חלב לך על קוטג', גבינה לבנה או כל סוג אוכל של אוכל אמיתי שמכיל ויטמינים ומינרלים.
אם יש לך כסף מיותר לבזבז על דברים אני אשמח לקבל אותו, חבל שתקנה גיינר.

ברוך ה כסף זה לא בעיה . זה לא אומר שאזרוק על דברים מטומטמים .. בגלל זה חבר אמר לי להתייעץ אתכם פה. שמע אני בעייתי באוכל . שאמרתי דברי גבינה זה כל דבר קוטג גבינה לבנה חלב זה לא אני. אני בן אדם של בשר. לחזור הבייתה מהבית ספר לאכול שניצילים ציפס ופסטה מבין אחי. בררן קצת באוכל . בגלל זה חשבתי שכל הסיפור של הגיינר הוא זה מה שיעזור.

אבל גם זה אני לא מרבה לשתות חלב מבין אחי. רק פה ושם בטוסטים פיצות . מוצרי חלב זה פחות אני. מה הדעה שלך על גיינר. שבמקום 2 כוסות ו200 ק' אז מנה אחת קטנה 400 ק
זה אפשרי. פחות מומלץ, אבל אפשרי. תנסה לאכול כמה שאתה יכול ממזון אמיתי, וכמה שפחות מהגיינר

מה הדעה שלך בנוגע לכל התוספים האלו ולכל הגיינרים . שמע אני ממש חושב שזה מתאים לי כי את ה 400 קלוריות ביום ממנה קטנה זה יכול להיות בול בישבילי
אין לי בעיה עם תוספים וגיינרים, אני בעצמי משתמש בהם מפאת חוסר זמן, אבל מנסה להסתמך עליהם כמה שפחות

למרות שאני שמתי לב שהגיינר שרציתי מכיל חלב נוכרי והתבאסתי כי אני משתדל לשמור.
באמת שאין לי מה לחשוב על זה, ההבדל היחיד הוא שהם לא שילמו לרב שיגיד שהיה שם והסתכל שהכל בסדר. אתה לא צריך בד"צ כדי לדעת שחלב זה חלב

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי. פחות מומלץ, אבל אפשרי. תנסה לאכול כמה שאתה יכול ממזון אמיתי, וכמה שפחות מהגיינר

אין לי בעיה עם תוספים וגיינרים, אני בעצמי משתמש בהם מפאת חוסר זמן, אבל מנסה להסתמך עליהם כמה שפחות

באמת שאין לי מה לחשוב על זה, ההבדל היחיד הוא שהם לא שילמו לרב שיגיד שהיה שם והסתכל שהכל בסדר. אתה לא צריך בד"צ כדי לדעת שחלב זה חלב

אוקיי תודה אחי, אז לסיכום לקנות את ביג מאס. להתחיל לאכול אינטנסיבי פסטות טונה ודברים עם חלבונים ופחמימןת. ולספור אותם כמובן, ובנוסף מנה של 150 גרם גיינר . עכשיו שאלה אחרונה . לגבי טעם של גיינר יש העדפה ? שוקולד ? בננה ? קרם עוגיות ? או קרם וניל ? שלא יהיו גושים או משהו בעירבוב.

יש שיבולת שועל טחונה של גלאור ב25 שקל תעשה לך שייק של בננות,יוגורט שיבולת שועל טחונה ו400 מל חלב. אחלה גיינר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית