הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת אחוזי שומן אצל בנות

Yagel_cohen

משתמש מתחיל
78
10
נק' מוניטין:
10
78
10
אהלן חברים, ידידה רוצה להתחטב ולהוריד אחוזי שומן, המטרה לחטב בעיקר את הבטן רגליים ואגן, היא לא שמנה(אפילו רזה)אבל כנראה חסר לה מסת שריר, מה כדאי לעשות חיטוב או מסה? (היא צמחונית)

משקל גוף:53.5
גובה:164
הBMI תקין
אימונים היא עושה בבית לא משהו רציני אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע
תודה לעונים!

קודם כל,אין דבר כזה להוריד שומן באופן ממוקד בבטן או באגן.
שומן יורד באופן שווה בכל הגוף ואין שום דרך לגרום לאקסטרה שריפת שומן בבטן וכו'.
אם היא רוצה טיפה לרדת,זה הכל עניין של דיאטה
נהוג לומר שריבועים עושים במטבח ולא בחדר כושר,וזה המקרה כאן.
היא יכולה לעבוד על הרגליים ועל הבטן אם זה מה שחשוב לה ופשוט לנסות דיאטה לרדת במשקל
אם אתה אומר שהיא כבר רזה,אז פשוט צריכה לפתח שריר קצת

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאין אפשרות להוריד מאזור מסויים שומן זו לא הייתה השאלה שליי... השומן יורד מכל הגוף באופן יחסי.
השאלה היא מה כדאי לעשות מסה או חיטוב? והאם עבודה עם משקלי גוף יספיק? מצד אחד היא רזה אבל מצד שני אין הרבה מסת שריר. (לדעתי צריך מסה עם עליה מתונה) אשמח לדעות
ולדעתי אתה טועה היא לא אוכלת שום גנאק בכלל(שוב היא צמחונית)

היא רוצה להיות מפתחת גוף? אם לא אז אין שום טעם לבחורה לעשות מסה .. היא רוצה להראות כמו מרימת משקולות בולגרית?
אם כל מה שהיא רוצה זה ריבועים בבטן אז העבודה היא במטבח ולא בחדר כושר.
וכן משקל גוף יספיק לה לפתח קצת שרירי בטן ורגליים
אני לא מצליח להבין ממך אם היא סתם רוצה להראות טוב בים או להתחרות

• פותח/ת השרשור
מו הסתם להיראות טוב.. מאיפה הבנת תחרות?
ומאיפה הבאת את זה שרק בנות שמתחרות עושות מסה?
(מסה זה פשוט להיות בעודף קלורי עם מספיק חלבון כדי לפתח מסת שריר זה ממש לא מחייב מסת שריר מסיבית מה גם שאצל בנות זה שנים של אימונים בכדי להגיע לרמה כזו של שריר, בעיקר בגלל ההורמונים שאין להן)

מו הסתם להיראות טוב.. מאיפה הבנת תחרות?
ומאיפה הבאת את זה שרק בנות שמתחרות עושות מסה?
(מסה זה פשוט להיות בעודף קלורי עם מספיק חלבון כדי לפתח מסת שריר זה ממש לא מחייב מסת שריר מסיבית מה גם שאצל בנות זה שנים של אימונים בכדי להגיע לרמה כזו של שריר, בעיקר בגלל ההורמונים שאין להן)

כמעט מדוייק, אבל הפוך לגמרי.
בגלל טסטוסטרון נמוך יהיה לבחורה במסה הרבה יותר קל להשמין מאשר לגבר.
בגלל זה אני שואל,אצל הנשים זה אחרת ואלא אם זה נעשה בדיוק רב זה לרוב ייגמר בהשמנה(אני מדבר על מסה)
לשאלתך..לא ממליץ לה בכלל להיות בעודף קלורי אלא אם היא באמת סופרת קלוריות,צורכת חלבון ויודעת מה היא עושה

ההפך ממה שאמרת.. שיהיה לה יותר קשה לעלות מסה.
מסה זה משקל גוף,זה לא בהכרח שריר. זה שריר שומן ונוזלים ביחד.
לא הייתי ממליץ לבחורה שלא לוקחת את עניין הקלוריות ברצינות להיות בפלוס קלורי כי היא באופציה רצינית להשמנה.
היא יכולה לחזק את השרירים ולהבליט אותם יותר משהם עכשיו גם בלי פלוס קלורי.
שלב המסה,זה לאדם שרוצה לגדול,להתחזק ואין מה לעשות גם לעלות בשומן תוך כדי.
אתה ציינת שהיא רוצה להוריד שומן,לכן לא הייתי ממליץ על זה בכלל
היא לא צריכה קלוריות..פשוט שתתאמן,התוצאות יבואו.
זה לא שהיא דוחקת בנץ פרס 120 ובלי קלוריות היא תתחלש

• פותח/ת השרשור
ההפך ממה שאמרת.. שיהיה לה יותר קשה לעלות מסה.
אני אמרתי שיהיה לבנות קשה יותר לעלות במסת שריר עקב הבדלי הורמונים, העיקרי טסטוסטרון שלנו הגברים יש אותו פי כמה מאשר הבנות. אז כן לבנות יהיה קשה פי כמה לעלות במסת שריר מאשר בנות.

ושוב אם היא תמשיך עם החיטוב היא תגיע למצב של שמן רזה, רזה במשקל אבל בלי הרבה מסת שריר. בגלל זה לדעתי כדאי לעשות מסה עם עליה מתונה למה זה דבר לא יעיל??
הדרך היחידה להגדיל שריר זה שהגוף יהיה בפלוס קלורי. כאשר הגוף במאזן קלורי שלילי לא קיימת האפשרות להגדיל את מסת השריר

אחי אמרתי את זה כבר בתגובה הראשונה..ואתה משום מה מסבך את זה.
אם היא מקפידה על האוכל,סופרת קלוריות ועושה את זה נכון,זה מבורך והיא תעלה בשריר.

אם היא לא תקפיד לספור קלוריות זה מתכון להשמנה,במיוחד בגלל שהטסטוסטרון מאוד נמוך אצלה.

שאלתי אם היא מתחרה ואתה אמרת שהיא סתם רוצה להיראות טוב, בשביל להראות טוב היא ממש לא צריכה לפתח שרירים ולעלות במסה(אלא אם זה מה שהיא אוהבת)

בפלוס קלורי היא תעלה במשקל,בשריר,בשומן ובנוזלים. סביר להניח שהרוב יהיה שומן אם היא לא תקפיד.
בשביל בטן שטוחה ורגליים יפות יותר היא ממש לא צריכה את זה!.
סקוואטים ועבודה על הבטן יעשו את זה יופי יופי.
היא לא צריכה עודף קלורי בשביל לעצב את הגוף.
כבר אמרתי את זה קודם ואני אתזור על זה,היא לא גבר במשקל 90 שחייב לשמור על עודף קלורי.
היא תראה תוצאות והכל יהיה בסדר רק שתתאמן כמו שצריך

מחשהו יודיע איך זה ו איך משתמשים בכול אחד ואם זה עדיף מלהזריק

קבצים מצורפים

• 769C55D8-C366-44DB-BF4D-CB37B65AAE87.jpeg
    769C55D8-C366-44DB-BF4D-CB37B65AAE87.jpeg
    KB 103.4 · צפיות: 59
לא יודע מאיפה ההנחה ההזויה שנשים צריך להיות או בגרעון קלורי או בניטראלי אם הן לא מפתחות גוף.

כמעט כל הנשים בחדר כושר, המראה שהן מחפשות כולל עליה במאסת שריר ברמה מסויימת. עושים עודף קלורי, כמו גברים בדיוק.

לא יודע מאיפה ההנחה ההזויה שנשים צריך להיות או בגרעון קלורי או בניטראלי אם הן לא מפתחות גוף.

כמעט כל הנשים בחדר כושר, המראה שהן מחפשות כולל עליה במאסת שריר ברמה מסויימת. עושים עודף קלורי, כמו גברים בדיוק.

אבל לא מדובר כאן בבחורה שמתאמנת בחדר כושר.
מדובר בבחורה שמתאמנת טיפה בבית ולכן לא הייתי ממליץ לה בכלל להיות בפלוס קלורי,אלא אם היא תשקיע ותיקח את זה ברצינות
חודש בפלוס קלורי יכול להיגמר גם ב2 קילו שומן יותר

אבל לא מדובר כאן בבחורה שמתאמנת בחדר כושר.
מדובר בבחורה שמתאמנת טיפה בבית ולכן לא הייתי ממליץ לה בכלל להיות בפלוס קלורי,אלא אם היא תשקיע ותיקח את זה ברצינות
חודש בפלוס קלורי יכול להיגמר גם ב2 קילו שומן יותר
זאת הנחה מעניינת. אני לא מסכים איתך.
היא לא נשמעת שמנה מהתיאור, ולהיות בפלוס קלורי ביחס לאימון זה לדעתי הדרך, הפלוס הקלורי לאימון מתון צריך גם כן להיות מתון.
אני ליודע אם אם קראת את הקישורים שהבאתי, אבל בנות הם לא יצורים נחותים\חלשים\שמנים\או פחות בשום דרך.
אני לא חושב שהשיקול לתוכנית תזונה ואימון של בחורה צריך להיות מאוד שונה משל גבר.
כל בן אדם בפלוס קלורי בלי להתאמן כמו שצריך ישמין, זה לא מונופול של הנשים. אז פשוט להיות בפלוס קלורי ביחס לאימונים.
אהלן חברים, ידידה רוצה להתחטב ולהוריד אחוזי שומן, המטרה לחטב בעיקר את הבטן רגליים ואגן, היא לא שמנה(אפילו רזה)אבל כנראה חסר לה מסת שריר, מה כדאי לעשות חיטוב או מסה? (היא צמחונית)

משקל גוף:53.5
גובה:164
הBMI תקין
תודה לעונים!
עצה ראשונה, שכן תעשה משהו רציני. דבר בערך נותן תוצאות בערך. אם זה חשוב לה (ולא לך 😉), אז היא צריכה להגיע לתשישות שריר כדי לראות את התוצאות שהיא מחפשת, לא מספיק רק להזרים את הדם.

אני לא אוהב את הביטוי מסה או חיטוב, זה גורם לאנשים לחשוב שאו שתהיה חזק או יפה, וזה לא נכון, עם מסה נקיה אפשר לשמור על רמת שומן נמוכה ועליה במסת שריר, ואפשר אפילו לרדת בשומן עם פלוס קלורי נכון, במיוחד למתחילים ומתחילות.
כתבתי על תזונה ל"מסה" כדי לא להשמין שאני עושה ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
לא מתחילים ביום אחד לרמת אימונים גבוה, אבל כדאי להתחיל ולחתור לתשישות שריר נכונה, ולאכילה נכונה.

בתור טבעונית, הייתי ממליץ לה ללמוד על שילוב נכון של מזון להגיע לחלבון מלא, אני לא יודע איזה סוג טבעונית היא, אבל אם היא טבעונית כמו שצריך, היא בטח יודעת איך לשלב מזון כדי להגיע לחלבון מלא, ולוויטמינים ומינרלים שהיא צריכה (כמו לקחת תוסף וויטמין B12).
אם היא טבעונית שאני רואה הרבה שפשוט אוכלים ג'אנק, אבל לא בעלי חיים, אז היא חייבת ללמוד איך להיות טבעוני, הייתי טבעוני, וזה דבר מבורך, אבל חובה לעשות את זה נכון.

אחי זה לא שונה מגבר בכלל,כולם ישמינו.
פשוט המצב הנתון הוא שיש בחורה שלא מתאמנת.וזה בנוסף לעודף קלורי נגמר בהשמנה לרוב
ואמרתי מההתחלה כבר,במידה והיא תיקח את זה ברצינות,תתמיד ותשקיע אז הפלוס מבורך והיא ץראה תוצאות

אחי זה לא שונה מגבר בכלל,כולם ישמינו.
פשוט המצב הנתון הוא שיש בחורה שלא מתאמנת.וזה בנוסף לעודף קלורי נגמר בהשמנה לרוב
אבל הוא אמר שהיא כן מתאמנת.
עצה ראשונה, שכן תעשה משהו רציני. דבר בערך נותן תוצאות בערך. אם זה חשוב לה (ולא לך 😉), אז היא צריכה להגיע לתשישות שריר כדי לראות את התוצאות שהיא מחפשת, לא מספיק רק להזרים את הדם.
ואנינ מסכים שתרביץ אימונים חזקים יותר.

"עושה בבית לא משהו רציני"
בוא ניקח את אותה הסיטואציה לגבר.
אם הייתי מספר לך על חבר שרוצה להתחטב,הוא לא מתאמן אבל עושה קצת מתח פעם בשבוע..היית ממליץ לו על לאכול יותר? אני ממש לא.
הייתי אומר לו אותו דבר שאמרתי כאן.
לנו זה נראה ברור כשמש מה המשמעות של פלוס קלורי אבל אנשים שלא קשורים לתחום יכולים לפרש את זה כ"אפשר לאכול מה שבא לי,אני אתלט".

במקרה הזה מדובר על בחורה שרוצה להראות יותר טוב,היא לא ספורטאית,היא לא מתאמנת והיא כנראה לא מבינה בתזונה. ממש לא הייתי אומר לה לאכול עוד אם השאיפה שלה זה להתחטב במיוחד במיוחד במיוחדדד כשהיא לא מתאמנת ברצינות.

יכול להיות שהבנתם אותי לא נכון ואני אנסה לחדד את זה מעט יותר.
אם היא תאכל 400 קלוריות יותר,תתסף את זה עצמה בחלבונים,ותתחיל להשקיע(לא חובה חדר כשר) היא תראה תוצאות בלי ספק.
אם היא פשוט תקבל את הטיפ של "תהיי בפלוס קלורי" ייפתח פה עוד חודשיים פוסט "השמנתי 4 קילו בחודשיים האחרונים,הצילו"

• פותח/ת השרשור
אז לא אחי, אתה לא הבנת אותי ואני לא הבנתי אותך. היא סופרת קלוריות הכל היא בעליה מתונה של 300 קלוריות מתאמנת כמו שצריך 3 פעמים בשבוע הכוונה בלא רציני, ללא אביזרים מיוחדים. יותר משקל גוף כמו סקוואטים לאנצים שכיבות סמיכה (מתח בתהלכי פיתוח..) בכל מקרה אנחנו סתם טוחנים מים. התשובה לעשות מסה בעליה מתונה תוך כדי אימונים מספקים.
תודה רבה לכולם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית