הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקלי עבודה יד אחורית לעומת קדמית

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
1.היום במכון המאמן אמר לי שהמשקלי עבודה שלי בכפיפת מרפקים אמורים להיות אותו דבר בערך כמו בפשיטה אבל ביד קדמית אני עושה 10 3X10 בעוד שבאחורית אני מצליח בפשיטת מרפקים בשכיבה רק 7 3X10 והוא אומר שכנראה היד האחורית שלי חלשה ובגלל זה גם בנץ' שלי (57.5 6X3) חלש לעומת פולי עליון 62.5 6X10 משקל גוף 60, זה נכון מה שהוא אומר? ואם כן מה לעשות כדי להתמקד בחיזוק היד האחורית? אני עושה AB עם 2 תרגילים ליד אחורית ו2 לקדמית אז לא אמורים להיות הבדלים...
2. שאלה שניה שלא קשורה היום הגעתי למכון בלי לעשות שום דבר שונה מהרגיל וגם אימון אתמול זחה היה כרגיל ואימון טוב התחלתי את האימון בתרגילי גב ועליתי בכולם בחזרות אבל פתאום שהגעתי ללחיצת כתפיים ירדתי בחזרות וכנ"ל גם בפרפר הפוך לכתף אחורית ירדתי בחזרות ובירידה משמעותית של 3-4 חזרות בכולל, איך זה הגיוני? זה לא שכל האימון היה לא טוב ואז אני מבין אולי יום חרא אלא רק הכתפיים ושאר האימון היה מצוין (חשוב לציין שנתתי מנוחה לפני התרגילים כמו תמיד ולא עשיתי שום דבר שונה מהרגיל בכלל)

1. לא יודע מאיפה ההמצאה שצריך להרים אותו דבר בקדמית ואחורית.
אתה יכול לעשות בנץ׳ צר, מקבילים, אלו לדעתי יהיו טובים.
2. כנראה קשור להתאוששות לדעתי, יכול להיות שהייתה לך נפילת אנרגיה כלשהי. ישנת טוב? אכלת טוב באותו יום?

• פותח/ת השרשור
1. לא יודע מאיפה ההמצאה שצריך להרים אותו דבר בקדמית ואחורית.
אתה יכול לעשות בנץ׳ צר, מקבילים, אלו לדעתי יהיו טובים.
2. כנראה קשור להתאוששות לדעתי, יכול להיות שהייתה לך נפילת אנרגיה כלשהי. ישנת טוב? אכלת טוב באותו יום?
2.ישנתי ואכלתי בדיוק כמו כל יום אם לא יותר, ונחתי כמו תמיד לפני התרגילים, ובנוסף אחרי שעשיתי יד קדמית גם הלך לי טוב ועליתי בקצת מאימון קודם אז איך זה הגיוני שרק בכתפיים ככה היתה לי ירידה משמעותית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית