אני קורא פה על הstarting strenth שהבאתם לי לעשות
ונשמע ממש ממש טוב, אז תודה למי שהביא לי..
אתמול התחלתי סקוואט סתם אחרי האימון להבין איך זה עובד, אחרי שמאמן הסביר לי ואחרי שראיתי את כל הסרטונים של ריפטו...
התחלתי מרק המוט, שמתי 10 כל צד+2 סוגרים (45 קילו) ואז שמתי 15 כל צד+הסוגרים (55 קילו) 8 חזרות כל סט, עשיתי 3 סטים נראה לי עם 15... בשביל להבין טקטיקה.
אז הנה הבעיות שלי:
1. בסרטונים של ריפטו הוא עולה כזה קודם על התחת ורק אז מיישר את הגב, אבל במלא סירטונים אנשים לא עושים את זה... מה ההבדל בעצם? ולפי מה כדי לנהוג?
2. בלינק שהבאתם בעמוד של התרגיל רשום איפשהו:
3. המאמנים צועקים עלי שאני עושה סקוואטים :( בני זונות. יש מצב אתם באים למכון שלי ומרביצים להם?
תודה
ונשמע ממש ממש טוב, אז תודה למי שהביא לי..
אתמול התחלתי סקוואט סתם אחרי האימון להבין איך זה עובד, אחרי שמאמן הסביר לי ואחרי שראיתי את כל הסרטונים של ריפטו...
התחלתי מרק המוט, שמתי 10 כל צד+2 סוגרים (45 קילו) ואז שמתי 15 כל צד+הסוגרים (55 קילו) 8 חזרות כל סט, עשיתי 3 סטים נראה לי עם 15... בשביל להבין טקטיקה.
אז הנה הבעיות שלי:
1. בסרטונים של ריפטו הוא עולה כזה קודם על התחת ורק אז מיישר את הגב, אבל במלא סירטונים אנשים לא עושים את זה... מה ההבדל בעצם? ולפי מה כדי לנהוג?
2. בלינק שהבאתם בעמוד של התרגיל רשום איפשהו:
וזו דיי בעיה אצלי, כי המפרק של היד כן עקום כזה למעלה... זה לא בכוונה, זה מחוסר גמישות נראה לי חחחח... איך מתקנים את זה?3) Grip the bar as close to your head as possible. This will test your shoulder, elbow and wrist joint flexibility. The closer your hands are (within reason, your hands shouldn't touch your ears), the tighter your upper back will be, and the better the bar will sit on your back. Use a thumbless grip. You aren?t supporting the bar with your hands. You?re holding the bar DOWN against your back. Your wrist should NOT bend in either direction. It should be a straight line from your forearm across the wrist onto your hand.
3. המאמנים צועקים עלי שאני עושה סקוואטים :( בני זונות. יש מצב אתם באים למכון שלי ומרביצים להם?
תודה