הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חגורה טובה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני מחפש חגורה טובה לחדר כושר, כמובן משהו של powerlifting אני לא ממש יודע איך זה עובד
לא אכפת לי מותג או לא, התקציב הוא עד 200 שקל הבנתי שאפשר למצוא משהו נורמלי
הצעות?

ההבדל בתכלס בין 10 ל-13 זה רק העובי. שרירי הבטן שלך יוצרים כמה ס"מ של קיר, והחגורה רק מוסיפה עוד עובי לאותו הקיר.
ככל שהחגורה תהיה עבה יותר ככה היא תיצור לחץ מסויים. אם אתה לא יכול ליצר לחץ שמתקרב ללחץ של החגורה אז היא פשוט תגביל אותך מאוד ולא תוכל לכווץ מספיק חזק את הבטן. אם אתה יכול לייצר לחץ שווה או גדול מזה של החגורה אז היא תעזור לך, אבל לא תייצר את הלחץ שהיא אמורה, זו הסיבה שעברתי ל-13, כי הרגשתי שה-10 עוזר לי, אבל לא הרגשתי הבדל אמיתי בין הטיטאן שלי לחגורה זולה, כי פשוט עברתי את הלחץ שהחגורה יכולה לייצר לי

הצלחתי להשיג בהנחה מהנבחרת שלי ב-170 יורו כולל משלוח.

הבדל אתה בטוח תרגיש, 13 זו הרגשה שונה לחלוטין, השאלה היא האם יש בה צורך. אם אתה מרגיש שהיא עדיין נותנת לך המון תמיכה אז גם 10 זה בסדר, אבל אם אתה מרגיש שההבדל קיים אבל לא משמעותי אז אתה תרוויח מ-13.

גם ב-IPF, שהם הכי נוקשים מבחינת ציוד, מותר עד 13 מ"מ (חגורות עבודת יד לפעמים חורגות מזה, אבל אף אחד לא ישב וימדוד את החגורה שלך).
וולאד אלחזוב קיבל לא מזמן את החגורה שלו מפיוניר, שהיא בעובי של 15 מ"מ, ואיתה הוא עשה את ה-525 שלו.

לי יש ניסיון אישי רק עם ה-SBD, אבל יש כמה חברה במכון שלי שיש להם טיטאן בראהמה שהיא 13 (שאני לא יכול לשים כי הם 2 קטגוריות משקל מעלי), והן נוחות יותר כי זו עבודת יד, והם ופיוניר דואגים לשייף טוב את הקצוות ככה שהחגורה תהיה נוחה יותר, אבל SBD הכל חתוך בלייזר, אז הקצוות בולטים יותר, מה שיכול לצבוט אם אתה לא בפוזיציה טובה.
העובי עצמו לא כואב אם אתה יודע לכווץ טוב את השרירים, ויש לך מספיק שרירים, אבל אני מכיר מישהו ששבר צלע מה-SBD, ושמעתי על משהו כזה קורה בתחרות או 2. זה נדיר, אבל קורה.

אם אתה עושה דדליפט קונבנציונלי וגם ככה מתקשה להיכנס לפוזיציה עם חגורה, זה פשוט יהיה קשה יותר כי היא יכולה לצבוט אותך, למרות שזה מה שקרה לי עם ה-SBD, לא בטוח שזה יקרה בחגורות שחתכו להם את הקצוות טוב. זה למה ראסל אורהיי עושה סקוואט עם ה-SBD שלו, ודדליפט עם חגורה 10 מ"מ של אינזר (עד שהוא איבד אותה...)
תודה. נראה לי שאני אשאר עם הביבי שלי, 10 מ"מ. יש לי רומן מטורף איתה, לא אחליף אותה בשום דבר.
היא כמו סוסה, כשרק קיבלתי אותה היא הייתה קשה, ושברתי אותה, ומאז אנחנו בקשר רציני. 😘

אם ההתלבטות בין 10 ממ פיוניר לRDX - אין בכלל מה לדבר, ברור שפיוניר.

לדעתי יש הבדל בין החברות, אני משתמש באינזר 10 ממ והיא מרגישה לי יותר קשיחה מפיוניר 10 ממ ואפילו אולי מSBD שפחות אהבתי, לא יודע למה.

• פותח/ת השרשור
אם ההתלבטות בין 10 ממ פיוניר לRDX - אין בכלל מה לדבר, ברור שפיוניר.

לדעתי יש הבדל בין החברות, אני משתמש באינזר 10 ממ והיא מרגישה לי יותר קשיחה מפיוניר 10 ממ ואפילו אולי מSBD שפחות אהבתי, לא יודע למה.
ההתלבטות שלי יותר היא בין 10 מ"מ ל13

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית