הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חגורה טובה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני מחפש חגורה טובה לחדר כושר, כמובן משהו של powerlifting אני לא ממש יודע איך זה עובד
לא אכפת לי מותג או לא, התקציב הוא עד 200 שקל הבנתי שאפשר למצוא משהו נורמלי
הצעות?

בתקציב הזה אתה יכול לקנות רק RDX, החגורות הרציניות עולות יותר.

פשוט RDX זה זבל, אין עוד מה לפרט.
יש לי נסיון עם אינזר, אבל זה לא בתקציב שלך.

ההבדל יהיה בקשיחות של החגורה, איכות וכמות החומרים, ואיך וכמה היא תשרוד..
RDX תהיה בסדר גמור להתחלה, לא משהו מטורף, אבל עושה את העבודה. אחרי כמה חודשים היא תאבד מהקשיחות שלה, ואחרי שנה ץמשיך לעבוד, אבל ממש לא תהיה כמו בהתחלה.
חגורה איכותית יכולה להיות אותו הדבר למשך כל החיים, ותתמוך בערך אותו הדבר כמו היום הראשון.
אני משתמש בחגורה של SBD, ובחצי שנה שהשתמשתי בה חוץ מלקבל את הצורה של הגוף שלי היא לא איבדה אפילו טיפה מהקשיחות שלה

RDX תהיה בסדר גמור להתחלה, לא משהו מטורף, אבל עושה את העבודה. אחרי כמה חודשים היא תאבד מהקשיחות שלה, ואחרי שנה ץמשיך לעבוד, אבל ממש לא תהיה כמו בהתחלה.
חגורה איכותית יכולה להיות אותו הדבר למשך כל החיים, ותתמוך בערך אותו הדבר כמו היום הראשון.
אני משתמש בחגורה של SBD, ובחצי שנה שהשתמשתי בה חוץ מלקבל את הצורה של הגוף שלי היא לא איבדה אפילו טיפה מהקשיחות שלה

יש מצב אתה עוזר לי?

יש מצב אתה עוזר לי?
ב-200 שקל באמת שאין לך יותר מדי אופציות, וכנראה RDX תהיה האופציה הכי טובה בשבילך
יש לך במחיר הזה גם חיקוים של חגורות רציניות יותר, אבל הן כל כך גרועות שאפשר לקשור אותן כמו שרוך אחרי כמה חודשים (אמיתי לחלוטין)

ב-200 שקל באמת שאין לך יותר מדי אופציות, וכנראה RDX תהיה האופציה הכי טובה בשבילך
יש לך במחיר הזה גם חיקוים של חגורות רציניות יותר, אבל הן כל כך גרועות שאפשר לקשור אותן כמו שרוך אחרי כמה חודשים (אמיתי לחלוטין)
התכוונתי פה
ייעוץ - סקוואט

• פותח/ת השרשור
דווקא המליצו לי על RDX אמרו שהיא טובה, ואחד אחר המליץ לי על חגורה שהוא קנה בראשון לציון מחזירה לו שנתיים וחצי
אז מה אתה ממליץ מהניסיון שלך?
פשוט RDX זה זבל, אין עוד מה לפרט.
יש לי נסיון עם אינזר, אבל זה לא בתקציב שלך.
אתה מכיר משהו שכן ?

אתה מכיר משהו שכן ?
לא מכיר מספיק כדי להמליץ. אבל תאמין לי ששוה לך חגורה איכותית מאשר RDX. הוא פשוט לא שווה כלום. זה לא רק שהוא נהרס מהר, הוא פשוט לא עושה את העבודה.

דווקא המליצו לי על RDX אמרו שהיא טובה
מהחגורות הזולות היא הכי טובה, אבל זה לא אומר שהיא חגורה טובה באמת
היא תעשה את העבודה לתקופה מסויימת

אז מה אתה ממליץ מהניסיון שלך?
שוב, בתקציב הזה כנראה RDX, או להעלות את התקציב.
RDX זולה ממש, ככה שאתה יכול לקנות אותה, להבין על מה מדובר בחגורה, ללמוד להשתמש בה, ואז לקנות משהו טוב יותר ביותר תקציב

• פותח/ת השרשור
מהחגורות הזולות היא הכי טובה, אבל זה לא אומר שהיא חגורה טובה באמת
היא תעשה את העבודה לתקופה מסויימת

שוב, בתקציב הזה כנראה RDX, או להעלות את התקציב.
RDX זולה ממש, ככה שאתה יכול לקנות אותה, להבין על מה מדובר בחגורה, ללמוד להשתמש בה, ואז לקנות משהו טוב יותר ביותר תקציב
וכמה עולה חגורה איכותית שתחזיק באמת להרבה זמן ותעשה את העבודה?

פיוניר, אינזר וטיטאן עולים בסביבות ה90-100$ לפני משלוח.
יש לך מושג על הדרך הכי זולה לשלוח לארץ?
המחירים עלו למיטב הבנתי.
לגבי משלוח אין לי מושג, אף פעם לא הזמנתי מארה"ב

יש על זה מס?
אין לי מושג, אבל אני מאמין שכן

זה ממש יקר לי אני אגיד לך את האמת
זה המחיר המינימלי לחגורה טובה, יש גם חגורות יקרות יותר וטובות יותר.

לכמה זמן תחזיק חגורה באזור ה 200 שקל לדעתך?
כמו חדשה חודשים ספורים, שתעשה את העבודה כמו שצריך בין שנה לשנתיים בממוצע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית