הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין של סולגאר

• פותח/ת השרשור taeraz
  • פורסם בתאריך

taeraz

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
2
30
1
שלום לכל חברי הפורום,
רציתי להתייעץ איתכם בנודע למולטי ויטמין VM-2000 וVM-75.
השאלה שלי איזה מהם עדיף, הבנתי שעדיף לקחת אחד ללא ברזל למרות ששניהם עם ברזל אך בכמות שונה למרות שממליצים על הVM-2000.
אם יש למישהו מולטי ויטמין ממולץ כשר אשמח לקישור.

יש VM-75 ללא ברזל שהוא טבליה אחת ליום, איך הערכים שם?
Iron-Free Formula VM-75® Tablets Solgar Vitamins, Minerals, and Herbs.

תודה לכולם!

נערך לאחרונה:
שלום לכל חברי הפורום,
רציתי להתייעץ איתכם בנודע למולטי ויטמין VM-2000 וVM-75.
השאלה שלי איזה מהם עדיף, הבנתי שעדיף לקחת אחד ללא ברזל למרות ששניהם עם ברזל אך בכמות שונה למרות שממליצים על הVM-2000.
אם יש למישהו מולטי ויטמין ממולץ כשר אשמח לקישור.

יש VM-75 ללא ברזל שהוא טבליה אחת ליום, איך הערכים שם?
Iron-Free Formula VM-75® Tablets Solgar Vitamins, Minerals, and Herbs.

תודה לכולם!
Microcrystalline Cellulose, ו Titanium Dioxide נמצאים במוצר של סולגר. זה רעל, זה לא אוכל, וזה מזיק. בושה שזה נחשב מוצר בריא. זה דעתי הצנועה.
Garden of Life, Vitamin Code, Men, 120 Vegetarian Capsules
MegaFood, Multi for Men, 60 Tablets
כשרים, בלי ברזל, ובלי תוספת רעל.

• פותח/ת השרשור
Microcrystalline Cellulose, ו Titanium Dioxide נמצאים במוצר של סולגר. זה רעל, זה לא אוכל, וזה מזיק. בושה שזה נחשב מוצר בריא. זה דעתי הצנועה.
Garden of Life, Vitamin Code, Men, 120 Vegetarian Capsules
MegaFood, Multi for Men, 60 Tablets
כשרים, בלי ברזל, ובלי תוספת רעל.

תודה רבה קודם כל,
שני שאלות ברשותך:

הערכים טובים של המולטי ויטמין של מגה פוג שהצעת?

מצאתי גם את זה ככשר, איך הערכים בו?
Now Foods, Special Two, Multi Vitamin, 180 Tablets

תודה רבה!!
מגה פוד היא חברה מעולה, הם ידועים כמוצרים אורגניים, ומקפידים על תקן בריאות הכי גבוה שאני מכיר.
זה החברה הכי טובה שאני מכיר, והוא במקרה גם כשר. הערכים קצת שונים, כי זה ממזון טבעי ולא סינטטי, ומשולב עם מזון לשיפור ספיגה.
אני לא מכיר חברה שעובדת כל כך קשה על איכות הכי טובה כמוהם, ולכן זה די יקר.
זה המוצר שאני הכי ממליץ אם אתה רוצה את הכי טוב. יש יותר זולים אבל לא מכיר יותר טובים.
תודה רבה קודם כל,
שני שאלות ברשותך:

מצאתי גם את זה ככשר, איך הערכים בו?
Now Foods, Special Two, Multi Vitamin, 180 Tablets
אני מאוד אוהב את החברה הזאת, יש להם איכות, ומחיר הוגן. והמוצר הספציפי הזה גם כשר, אבל במוצר הזה ספציפית יש croscarmellose sodium, שהוא לא הכי בריא.

• פותח/ת השרשור
מגה פוד היא חברה מעולה, הם ידועים כמוצרים אורגניים, ומקפידים על תקן בריאות הכי גבוה שאני מכיר.
זה החברה הכי טובה שאני מכיר, והוא במקרה גם כשר. הערכים קצת שונים, כי זה ממזון טבעי ולא סינטטי, ומשולב עם מזון לשיפור ספיגה.
אני לא מכיר חברה שעובדת כל כך קשה על איכות הכי טובה כמוהם, ולכן זה די יקר.
זה המוצר שאני הכי ממליץ אם אתה רוצה את הכי טוב. יש יותר זולים אבל לא מכיר יותר טובים.

אני מאוד אוהב את החברה הזאת, יש להם איכות, ומחיר הוגן. והמוצר הספציפי הזה גם כשר, אבל במוצר הזה ספציפית יש croscarmellose sodium, שהוא לא הכי בריא.

תודה רבה על התשובה המהירה,
לפי מה שהבנתי החומר הזה הוא סוג של חומר מתחלב שנחשב בטוח דווקא.

תודה רבה על התשובה המהירה,
לפי מה שהבנתי החומר הזה הוא סוג של חומר מתחלב שנחשב בטוח דווקא.
האמת שאתה צודק, אבל לי אישית יש רגישות לזה, ושמעתי על עוד כמה עם רגישות לזה. אצלי ואצלם זה התבטא בכאבי בטן.
הרבה מהחומרים שמאושרים כבטוחים, הם רעל במינון נמוך מספיק כדי להיות מאושר על ידי ה FDA.
אני לא אוהב חומרים שמזהירים עליהם שאם אתה חווה כאבי בטן או כל סימפטום אחר, תתיעץ עם הרופא, אישית אני מעדיף להימנע.
אבל אם זה הוויטמינים בלבד שאתה מחפש, ואתה לא חושש לחומרים כאלה שבמזון, לך על זה, זה חברה טובה עם המחירים הכי הוגנים שאני מכיר.

• פותח/ת השרשור
האמת שאתה צודק, אבל לי אישית יש רגישות לזה, ושמעתי על עוד כמה עם רגישות לזה. אצלי ואצלם זה התבטא בכאבי בטן.
הרבה מהחומרים שמאושרים כבטוחים, הם רעל במינון נמוך מספיק כדי להיות מאושר על ידי ה FDA.
אני לא אוהב חומרים שמזהירים עליהם שאם אתה חווה כאבי בטן או כל סימפטום אחר, תתיעץ עם הרופא, אישית אני מעדיף להימנע.
אבל אם זה הוויטמינים בלבד שאתה מחפש, ואתה לא חושש לחומרים כאלה שבמזון, לך על זה, זה חברה טובה עם המחירים הכי הוגנים שאני מכיר.

אוקיי, לאחר סקירה רחבה של מולטי ויטמין כשרים החלטתי לקנות את המולטי הזה:
מולטי-ויטמין יומיומי לגברים

הערכים בו טובים לדעתי והוא גם כשר.
אשמח לחוות דעת ממך עליו.

אוקיי, לאחר סקירה רחבה של מולטי ויטמין כשרים החלטתי לקנות את המולטי הזה:
מולטי-ויטמין יומיומי לגברים

הערכים בו טובים לדעתי והוא גם כשר.
אשמח לחוות דעת ממך עליו.
זה מחיר הוגן מאוד. יש בזה רכיב Croscarmellose שאני לא הייתי קונה.
אין לי נסיון עם החברה הזאת, אז אני לא יכול לתת חוות דעת טובה מספיק.
אבל, מחיר פצצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית