הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפח ועצימות

אופיר םיטוסי

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
יש לי שאלה אומרים ש1-5 זה כוח
ו8-12 זה היפוטרופיה
עד עכשיו עשיתי בנץ' 3×5 עליתי במשקלים והחזה בקושי גדל יהיה יוצר אפקטיבי להוריד משקל וחעשות 3×8 ? בשביל נפח ?משהו פה עשה את זה אפשר ככה להעלות משקלים בכלל?אני מדבר פה על נטו היפוטרופיה זה המטרה

יש לי שאלה אומרים ש1-5 זה כוח
ו8-12 זה היפוטרופיה
עד עכשיו עשיתי בנץ' 3×5 עליתי במשקלים והחזה בקושי גדל יהיה יוצר אפקטיבי להוריד משקל וחעשות 3×8 ? בשביל נפח ?משהו פה עשה את זה אפשר ככה להעלות משקלים בכלל?אני מדבר פה על נטו היפוטרופיה זה המטרה
כמה משקל הוספת בתקופה הזאת?

האימונים שלך אכן סובלים מחוסר נפח, אבל לעלות מ5*3 ל8*3 לא ישנה הרבה אם בכלל. כמה סטים שבועיים אתה עושה לחזה? תעלה ל8-12 חזרות לסט אך גם תוסיף סטים נוספים ועוד תרגילים כדי שיהיו לך 12 סטים שבועיים לחזה.

בעיה שלך חחח מה זה למה ככ הרבה בשביל לגדול אני לא אומר שבשביל לגדול צריך להתאמן כל היום אבל האימון צריך נפח
יש גבול לכמה נפח הגוף שלך יכול לסחוב. אתה יכול בקלות להגיע לאימון יתר - עובדה שאתה תקוע במקום. לפעמים פחות עבודה עדיפה על יותר.. תפרט משקלי עבודה..

אני כרגע לא אחפש את המחקרים, אבל בשביל היפרטרופיה צריך בין 12-20. כמובן שזה לא אומר שכל מי שרוצה ישר רץ להוסיף מלא תרגילים ולעשות 20 סטים שבועיים, אבל אם אתה הפסקת להתקדם עם הכמות סטים שאתה עושה, אתה צריך להוסיף נפח-סטים.

אני כרגע לא אחפש את המחקרים, אבל בשביל היפרטרופיה צריך בין 12-20. כמובן שזה לא אומר שכל מי שרוצה ישר רץ להוסיף מלא תרגילים ולעשות 20 סטים שבועיים, אבל אם אתה הפסקת להתקדם עם הכמות סטים שאתה עושה, אתה צריך להוסיף נפח-סטים.
6-12 אם כבר ואולי אפילו 15 אבל לא כל כך רואה טעם לעבוד לחזרות כאלה גבוהות אלא אם כן אתה מחפש סיבולת שריר. אבל בכללי, היפרטרופיה תווצר מנפח מתאים ותזונה נכונה כמובן.

6-12 אם כבר. אבל בכללי, היפרטרופיה תווצר מנפח ותזונה נכונה כמובן. אפשר גם להשיג היפרטרופיה מ 6 חזרות השאלה כמה נפח בסופו של דבר יהיה באימון.
6 סטים שבועיים לחזה יכולים לעבוד רק בחודש-חודשיים ראשונים אם המטרה היא היפרטרופיה. בכללי לתכניות כוח יש איזה שנאה לא מובנת לנפח עבודה על הפלג גוף עליון כמו שתראה בתכנית SS.

אני מתאמן שנים ועכשיו ירדתי ל6 סטים שבועיים.
ואחלה תוצאות
5 סטים ביום נפח
סט אחד ביום עצימות
מתקדם כל שבוע

6 סטים שבועיים לחזה יכולים לעבוד רק בחודש-חודשיים ראשונים אם המטרה היא היפרטרופיה. בכללי לתכניות כוח יש איזה שנאה לא מובנת לנפח עבודה על הפלג גוף עליון כמו שתראה בתכנית SS.

צודק אבל זה בצדק משום שפלג גוף עליון זקוק לנפח גדול יותר מאשר 3*5. ודיברתי על 6 חזרות ולא סטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית