הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפח ועצימות

אופיר םיטוסי

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
יש לי שאלה אומרים ש1-5 זה כוח
ו8-12 זה היפוטרופיה
עד עכשיו עשיתי בנץ' 3×5 עליתי במשקלים והחזה בקושי גדל יהיה יוצר אפקטיבי להוריד משקל וחעשות 3×8 ? בשביל נפח ?משהו פה עשה את זה אפשר ככה להעלות משקלים בכלל?אני מדבר פה על נטו היפוטרופיה זה המטרה

קודם כל תכתוב את התוכנית שלך כאן כי אולי באמת יש בעיה בתוכנית שתוקעת אותך... דבר שני אני הייתי מעלה את כל התרגילים ל4 סטים של 12-15 חזרות.

יש לי שאלה אומרים ש1-5 זה כוח
ו8-12 זה היפוטרופיה
עד עכשיו עשיתי בנץ' 3×5 עליתי במשקלים והחזה בקושי גדל יהיה יוצר אפקטיבי להוריד משקל וחעשות 3×8 ? בשביל נפח ?משהו פה עשה את זה אפשר ככה להעלות משקלים בכלל?אני מדבר פה על נטו היפוטרופיה זה המטרה

1-5 זה לא כוח. אתה לא מתחזק מלבצע סינגלים, אתה נהיה פשוט יותר טוב לנצל את הכוח הקיים בביצוע סינגלים, אחרת, כל הליפטרים היו מבצעים רק סינגלים.

אין מספר קסם של סטים בשבוע, הרעיון הכולל הוא שלאורך זמן צריך להוסיף נפח (משקל X חזרות X סטים) כאשר לא כל הסטים נולדו שווים, סט של פלייס במכונה לא אותו דבר כמו סט של עשיריה כבדה בבנץ׳.

אתה צריך להסתכל אם עכשיו אתה מבצע יותר נפח מאשר לפני חודש, שלושה חודשים, שנה וכו׳.

בגדול, 6 סטים לחזה זה מעט מאוד לדעתי. אבל אם מתקדמים, אין סיבה להוסיף.

• פותח/ת השרשור
בטח שאפשר להתקדם מ5 חזרות בכוח זה כל הקטע מישהו פה עשה 8 חזרות לחיצת חזה והתקדם בכוח?לי זה קשה וכמעט לא אפשרי
ומה זאת אומרת להתקדם בסטים אני יכול להוסיף סטים כמה שבא לי פשוט ההתאוששות תהיה קשה ..

1-5 זה לא כוח. אתה לא מתחזק מלבצע סינגלים, אתה נהיה פשוט יותר טוב לנצל את הכוח הקיים בביצוע סינגלים, אחרת, כל הליפטרים היו מבצעים רק סינגלים.

אין מספר קסם של סטים בשבוע, הרעיון הכולל הוא שלאורך זמן צריך להוסיף נפח (משקל X חזרות X סטים) כאשר לא כל הסטים נולדו שווים, סט של פלייס במכונה לא אותו דבר כמו סט של עשיריה כבדה בבנץ׳.

אתה צריך להסתכל אם עכשיו אתה מבצע יותר נפח מאשר לפני חודש, שלושה חודשים, שנה וכו׳.

בגדול, 6 סטים לחזה זה מעט מאוד לדעתי. אבל אם מתקדמים, אין סיבה להוסיף.
אל תיהיה קטנוני בחייך. אז נקרא לזה התייעלות עצבית מה זה משנה?! לגבי ה 6 סטים, כמו שפרוזן ציין, הכוונה לעצימות בטקס מתוד.

בטח שאפשר להתקדם מ5 חזרות בכוח זה כל הקטע מישהו פה עשה 8 חזרות לחיצת חזה והתקדם בכוח?לי זה קשה וכמעט לא אפשרי
ומה זאת אומרת להתקדם בסטים אני יכול להוסיף סטים כמה שבא לי פשוט ההתאוששות תהיה קשה ..
כן.

אם אתה שבוע שעבר עשית 100 ל8 חזרות והשבוע אתה עושה 105 ל8 חזרות - התקדמת בכוח.
אל תיהיה קטנוני בחייך. אז נקרא לזה התייעלות עצבית מה זה משנה?! לגבי ה 6 סטים, כמו שפרוזן ציין, הכוונה לעצימות בטקס מתוד.

ממש לא קטנוני.

אם תרוץ כל יום 100 מטר ספרינט, האם זו השיטה הכי טובה להשתפר ב100 מטר ספרינט? לא. יש עוד אלמנטים שדורשים עבודה שבסופה תוכל לנצל את הארסנל כלים שבנית לאורך זמן.

כמה אנשים אתה מכיר שעבדו סינגלים לאורך זמן (יותר מ3 חודשים) והמשיכו להתקדם?

כן.

אם אתה שבוע שעבר עשית 100 ל8 חזרות והשבוע אתה עושה 105 ל8 חזרות - התקדמת בכוח.

ממש לא קטנוני.

אם תרוץ כל יום 100 מטר ספרינט, האם זו השיטה הכי טובה להשתפר ב100 מטר ספרינט? לא. יש עוד אלמנטים שדורשים עבודה שבסופה תוכל לנצל את הארסנל כלים שבנית לאורך זמן.

כמה אנשים אתה מכיר שעבדו סינגלים לאורך זמן (יותר מ3 חודשים) והמשיכו להתקדם?

אני חושב שהייתה פה אי הבנה.. לא התכוונתי לסינגלים אלא למשקל כבד שבו תוכל לבצע מספיק חזרות על מנת שמערכת העצבית תתייעל.. אני טועה?

המערכת העצבית מתייעלת בהתאם לסוג פעילות שאתה מבצע.
התייעלות מערכת עצבית לא אומרת להתחזק, אתה פשוט מתרגל משהו ונהיה טוב יותר בו. על מנת להתחזק לאורך זמן יש צורך בעליה הדרגתית בנפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית