הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לינארית

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
הבנתי שאת הדדליפט מעבירים לאימון של הפרס ואת החתירה/פווארקלין מעבירים לאימון של הלחיצת חזה.
1. השאלה שלי היא האם יהיה אפקטיבי להשאיר את המתכון כמו ה ss( דדליפט עם לחיצת חזה וחתירה/פווארקלין עם פרס)
2. למה לא משתמשים בפרס ודדליפט באימונים העצימים ורק משאירים אותם לאימוני ההתאוששות? האם אפשר לעבוד עליהם כמו במתכונת ss(שבוע אימון עצים על לחיצת חזה שבוע אימון עצים על פרס ודדליפט?)
?

לא שואלים שאלות עושים תוכנית כתובה.
כולנו חושבים שאנחנו הכי חכמים.

אתה לא קונה פזל ושואל את המוכר למה הרקע לא בסגול??

• פותח/ת השרשור
לא שואלים שאלות עושים תוכנית כתובה.
כולנו חושבים שאנחנו הכי חכמים.

אתה לא קונה פזל ושואל את המוכר למה הרקע לא בסגול??
מה שאני לא הבנתי זה אם אני מתאמן יום ראשון שלישי וחמישי, בשבוע הראשון ביום ראשון וחמישי עשיתי חתירה ולחיצת חזה(נפח ועצימות) האם ביום ראשון של השבוע השני אני מתחיל ביום ראשון בלחיצת חזה חתירה שוב, או שמה משנה את הסדר לפרס דדליפט אימון נפח (כמו שעושים בss)

האם ביום ראשון של השבוע השני אני מתחיל ביום ראשון בלחיצת חזה חתירה שוב
כן
או שמה משנה את הסדר לפרס דדליפט אימון נפח (כמו שעושים בss)
לא, אין כאן רוטציה.
הבנתי שאת הדדליפט מעבירים לאימון של הפרס ואת החתירה/פווארקלין מעבירים לאימון של הלחיצת חזה.
זה לא שמעבירים, זו תכנית אחרת וככה היא בנויה.
1. השאלה שלי היא האם יהיה אפקטיבי להשאיר את המתכון כמו ה ss( דדליפט עם לחיצת חזה וחתירה/פווארקלין עם פרס)
זאת תהיה תכנית אחרת כבר. אם אין לך ידע בתכנון תכנית או מאמן שיודע לבנות תכנית לא הייתי נוגע במבנה התכנית.
2. למה לא משתמשים בפרס ודדליפט באימונים העצימים ורק משאירים אותם לאימוני ההתאוששות?
זה לא אימון התאוששות, בפרס ובדדליפט אתה אמור להגיע למקסימום באימון הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית