הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דקירה בבטן בסקוואט

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך

Pitria

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
4
56
1
אהלן, התחלתי ss וכרגע אני עומד על 120 קילו סקוואט.
המשקל לא כזה קשה לי, אבל אני מרגיש מן דקירה כזאת בצד שמאל של הבטן התחתונה בכל ירידה, לעתים כשאני משנה את צורת הנשימה במהלך התרגיל התחושה הזאת נהיית חלשה יותר, אך עדיין מופיעה.
מדגיש כי זה מופיע לי אך ורק בסקוואט , לא בדדליפט ולא בשום תרגיל אחר או מאמץ ביום יום שלי.
מישהו כאן מכיר את התופעה ? יכול לתת עצות טיפים ?

אני פאוורליפטר מתחרה, ואף פעם לא שמעתי על זה, וזה נראה לי שזה לא יתן לי מספיק אוויר, אבל אשאל את המאמן שלי.

מצטער לשמוע, אני מקווה שהחלמת.

לא אמרתי שזה חובה אבל זה עוזר כי גם לי היה קשה לשמור חזה נפוח ובטן בפנים עד שעברתי לנשום מאף אני לא מתחרה אבל הסקוואט שלי 137.5 ל7 וזה עזר.
יכול להיות אמרתי כיאלו זה חובה .
אני אישית זה עוזר לי בטכניקה .

אולי תבקש אולטרה סאונד לבדוק איבר מוגדל, כמו הטחול שהרי נמצא בצד שמאל למטה (לפעמים הרופא יכול פשוט להרגיש).
זה בדיקה פשוטה.
זה נורמלי ואין מה להיבהל, וזה פשוט עובר.

תראה , אני קורא בפורום לא מעט, ותפסתי אותך (במיוחד אתה) כל כך הרבה פעמים מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר בביטחון כזה שלא ברור לי אם מדובר כאן בזדון או פשוט חוסר מודעות עצמית.
אני לא אכנס איתך לפינגפונג עכשיו של 5 הודעות והעמיד אותך בפינה על זה, אבל תעשה טובה, תנסה לדבר על דברים שיש לך ידע עליהם ולא להגיד שטחול מוגדל הוא דבר נורמלי לגמרי (נקודה) שפשוט עובר או שהטחול נמצא בצד שמאל למטה.

בלי לקרוא את כל הפוסט ואולי כבר העלו את זה, תחשוב על כיוון של הHernia, זה יכול להיות שכיח בקרב מתאמנים, בהצלחה ותיזהר ממה שאתה קורא באינטרנט, גם מההודעה שלי. אנשים לא יודעים על מה הם מדברים.

תראה , אני קורא בפורום לא מעט, ותפסתי אותך (במיוחד אתה) כל כך הרבה פעמים מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר בביטחון כזה שלא ברור לי אם מדובר כאן בזדון או פשוט חוסר מודעות עצמית.
אני לא אכנס איתך לפינגפונג עכשיו של 5 הודעות והעמיד אותך בפינה על זה, אבל תעשה טובה, תנסה לדבר על דברים שיש לך ידע עליהם ולא להגיד שטחול מוגדל הוא דבר נורמלי לגמרי (נקודה) שפשוט עובר או שהטחול נמצא בצד שמאל למטה.

בלי לקרוא את כל הפוסט ואולי כבר העלו את זה, תחשוב על כיוון של הHernia, זה יכול להיות שכיח בקרב מתאמנים, בהצלחה ותיזהר ממה שאתה קורא באינטרנט, גם מההודעה שלי. אנשים לא יודעים על מה הם מדברים.
תודה על ההארה, ואני בטוח שבאת עם כוונות טובות.
האמת שהסיבה שחשבתי על הטחול (ואתה צודק שאני לא מגדיר את עצמי מבין בזה), זה בגלל שלפני כמה ימים חבר עם סימפטום דומה עבר אולטרה סאונד והיה לו טחול מוגדל ואמרו לו שזה יעבור לו, וזה די שכיח. אז חשבתי לזרוק רעיון שאולי יכול לעזור. אני מקווה שאתה מבין שאני לא מנסה להתיימר להיות מומחה בתחום.
הרניה (בקע), לחברים שלי שהיו את זה, סיפרו שזה כואב בתנועות מסוימות ולא רק בבוקר או בסקוואט וכדומה, אבל לך תדע, אולי זה זה, אין סיבה שלא לבדוק.
האבחון לבקע וטחול מוגדל הם על ידי אולטרה סאונד אם אני לא טועה, אז אין הבדל מה החשש, באותה בדיקה יבדקו הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית