עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנץ התחלתי מוט ריק עכשיו 40 קילותפרט משקלי עבודה לפני ואחרי .
גובה , גיל , משקל כרגע משקל התחלתי ..
כמה קלוריות אתה צורך כרגע ביום ?
כמה חלבון ?
במקום מתח אני עושה פולאובר ו8 חזרות על הכל ועוד כמה שינויים קטנים אבל החלפתי את התוכנית, הזו לפני יומייםתכתוב את התוכנית אימון המלאה שלך ואת המשקלי עבודה
ותנסה להגיד בערך כמה קלוריות וכמה גרם חלבון אתה אוכל כל יום
המשקלי עבודה שלך נמוכים מאוד בשביל 8 חודש במכון .בנץ התחלתי מוט ריק עכשיו 40 קילו
סקוואט מוט ריק עכשיו 50 קילו
לחיצת רגליים 30 קילו עכשיו 180
פולי עליון ותחתון 25 עכשיו 40
לחיצה שיפוע חיובי עם משקולות התחלתי 10 כל יד עכשיו 20
אני לא שוקל את האוכל אהל מגיעה לכמות של החלבונים
תוכנית גרועה מאוד יותר מידי סטים ויותר מידי חזרות , אי אפשר להעלות משקלי עבודה באימון כזה .במקום מתח אני עושה פולאובר ו8 חזרות על הכל ועוד כמה שינויים קטנים אבל החלפתי את התוכנית, הזו לפני יומיים
אני יודע שזה נמוך אם אני שם משקל יותר כבד אני לא מצליח לסיים החזרותהמשקלי עבודה שלך נמוכים מאוד בשביל 8 חודש במכון .
לא העמסת מספיק משקל , וכנראה בגלל זה רוב האוכל הלך לשומן ולא לשריר .
ולגבי תזונה , בלי לשקולא את האוכל ולבדוק קלוריות , חלבון פחמימה ושומן , אי אפשר באמת להעריך ולהבין כמה אתה צורך .
המלצות :
תשאר במאזן נטרלי , עם מטרה להתחזק ולהעלות משקלי עבודה ( כל אימון להעלות גם אם זה מינימום משקל )
ותתחיל לשקול אוכל , למדוד כמו שצריך .
תוריד חזרות לבין 4-6 .אני יודע שזה נמוך אם אני שם משקל יותר כבד אני לא מצליח לסיים החזרות
החלפתי לתוכנית הזו. להמשיך במסה או לעבור לחיטוב?המשקלי עבודה שלך נמוכים מאוד בשביל 8 חודש במכון .
לא העמסת מספיק משקל , וכנראה בגלל זה רוב האוכל הלך לשומן ולא לשריר .
ולגבי תזונה , בלי לשקולא את האוכל ולבדוק קלוריות , חלבון פחמימה ושומן , אי אפשר באמת להעריך ולהבין כמה אתה צורך .
המלצות :
תשאר במאזן נטרלי , עם מטרה להתחזק ולהעלות משקלי עבודה ( כל אימון להעלות גם אם זה מינימום משקל )
ותתחיל לשקול אוכל , למדוד כמו שצריך .
תוכנית גרועה מאוד יותר מידי סטים ויותר מידי חזרות , אי אפשר להעלות משקלי עבודה באימון כזה .
אין דבר כזה לא עושה מתח , אין תחליף למתח , תעשה עם גומיות התנגדות או במכונה שמעלה אותך עם משקל עד שתצליח .
אין לך עדיין מספיק בשר לחטבהזו. להמשיך במסה או לעבור לחיטוב
אתה לא מקשיב למה שאומרים לך פה ?החלפתי לתוכנית הזו. להמשיך במסה או לעבור לחיטוב?
תעלה קצת את המשקלים ותעשה כמה שאתה יכול, אחרי זה עם הזמן אתה תשתפר ותמשיך להעלות את המשקליםאני יודע שזה נמוך אם אני שם משקל יותר כבד אני לא מצליח לסיים החזרות
אז מה אני עושה עכשיו ניכנסתי לדיכאון וירדה לי כל המוטיבציה ולגבי התוכנית אני עושה 8 חזרותגם לא! זה המון חזרות
אין לך עדיין מספיק בשר לחטב
קח יעוץ אישי פה באתר , תשלם כל חודש , יהיה לך מיש יעקוב אחריל וגם יבנה לך תוכנית נורמלית .עם
אז מה אני עושה עכשיו ניכנסתי לדיכאון וירדה לי כל המוטיבציה ולגבי התוכנית אני עושה 8 חזרות