הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש נעל טובה

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
אני כבר כמעט שנה עם אולדסטאר
הם התחילו לי להיקרע ואם כבר חשבתי לקנות נעל חדשה
אני מחפש נעל עד 500 שקל ככה אשמח להמלצות עדיף לקנות בארץ

אני מאוד אוהב את הריבוק, לא התאמנתי עם הסאבו אבל הן מאוד קשיחות. מבחינת פופולריות בלבד הריבוק מנצחות.

רק חבל שאי אפשר להשיג את הריבוק

שלחתי פה קישור לגרסה החדשה שלהן(Reebok Power Lite Mid - Black | Reebok US).
הבעיה רק שהאתר לא שולח לישראל, אפשר להשתמש באתר כמו USHOPS שמספקים לך כתובת בארה"ב לספק לחנות ומשם ישלחו לך לארץ.

יש לך גם באיביי חלק מהמידות של הגרסה הישנה, תראה אם יש שם משהו שמתאים לך:
Reebok crossfit lite | eBay

שלחתי פה קישור לגרסה החדשה שלהן(Reebok Power Lite Mid - Black | Reebok US).
הבעיה רק שהאתר לא שולח לישראל, אפשר להשתמש באתר כמו USHOPS שמספקים לך כתובת בארה"ב לספק לחנות ומשם ישלחו לך לארץ.

יש לך גם באיביי חלק מהמידות של הגרסה הישנה, תראה אם יש שם משהו שמתאים לך:
Reebok crossfit lite | eBay
גם בביקורות האנשים לא כותבים שהנעליים שוות 120$ ועדיף אולסטאר רגיל תאמת העדפתי אבל אם יש משהו באותה רמה ואפילו יותר ב300 שקל לעומת 450 במקרה הטוב ועוד לחכות הרבה יותר זמן אז.......

גם בביקורות האנשים לא כותבים שהנעליים שוות 120$ ועדיף אולסטאר רגיל תאמת העדפתי אבל אם יש משהו באותה רמה ואפילו יותר ב300 שקל לעומת 450 במקרה הטוב ועוד לחכות הרבה יותר זמן אז.......

המחיר עלה נטו בגלל דרישה(ב90$ במכירה האחרונה שלה נגמר המלאי בכמה שעות), אבל לומר שהריבוק לא שוות 120$ ומצד שני להלל את הגודליפט שהיא לא יותר זולה זה לא מובן לי(ויש לי את שניהן). גם הריבוק וגם הסאבו אולי הנעליים הכי טובות שיש היום לפווארליפטינג בשוק, ואין מה להשוות בכלל לאולסטר.
מה שכן אתה יכול לקנות מאיביי את הגרסה הישנה בהרבה יותר זול, הבנתי שלא צריך להיות כל כך הבדל.

אני לא חושב שיש נעל שבאמת שווה 120$ בפווארלפטינג, מצד שני המחיר עלה נטו בגלל דרישה(ב90$ במכירה האחרונה שלה נגמר המלאי בכמה שעות), וזאת באמת אולי הנעל הכי טובה שיש היום לפווארליפטינג בשוק, ואין מה להשוות בכלל לאולסטר.
מה שכן אתה יכול לקנות מאיביי את הגרסה הישנה בהרבה יותר זול, הבנתי שלא צריך להיות כל כך הבדל.
קוצר כתב שSABO יותר טובה
לא חושב שיש הבדל משמעותי
לפי מה שהבנתי יש כל מיני פיצ'רים קטנים שנחמדים לפווארליפטינג

קוצר כתב שSABO יותר טובה
לא חושב שיש הבדל משמעותי
לפי מה שהבנתי יש כל מיני פיצ'רים קטנים שנחמדים לפווארליפטינג

ערכתי את התגובה, תסתכל שוב.
ההשוואה בין הסאבו לריבוק היא נטו העדפה אישית, שתיהן מעולות ואי אפשר לטעון שאחת טובה מהשנייה.

ערכתי את התגובה, תסתכל שוב.
ההשוואה בין הסאבו לריבוק היא נטו העדפה אישית, שתיהן מעולות ואי אפשר לטעון שאחת טובה מהשנייה.
סבבה ולכן לדעתי עדיף לקחת את הסאבו (למרות שהיא מכוערת תחת (לא שהריבוק החדשה יפה))

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית